Alcatraz Box s trik tým, Mickael Chatelain / close-up ulici profesionálne karty, magické triky produkty / doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€18.52

Pridať do obľúbených

Teraz !!! 3ks pre 30%zľava !!! POPIS

Po spolupráci s American kúzelník Paul Harris, pre ATRAMENT, a po úspechu DIERY, Michael je teraz radosť svojim novým účinok !

Táto spolupráca má povolené Michael rozvíjať svoje nápady inak, vidieť a myslieť na iné metódy a veci. Dnes sme hrdí na to, predstaviť ALCATRAZ BOX !

ALCATRAZ BOX budú ponúknuté tri rôzne postupy, tri postupy, ktoré môžete prezentovať na vaše publikum, pár minút po zhliadnutí DVD, ktoré sprevádza trik! Teraz sa budeme podrobne presne to, čo tri postupy, ktoré sú na tomto DVD, ale bezpochyby nájdete mnoho viac!

ALCATRAZ BOX : AMBICIÓZNY KARTY

Vzorky vzore pre zavedenie karty v prípade zblízka výkon :

Viete, čo kúzelníci urobiť, ak chcete vedieť, či ich palube je naozaj v tomto prípade? Neviete? Objavili riešenie. Urobiť aspoň tucet otvory v tomto jednom. To je, ako môžete vidieť, ak t on karty sú tam naozaj na prvý pohľad bez dotyku prípade. Vzhľad. Môžeme vidieť skrz, vpravo? Keby som take karty out, môžete vidieť, že príliš. (Take karty z veci ako vám to povedať.) Vidíte, teraz sme si istí, že nie je absolútne nič ponechané vo vnútri. (Povoliť prípade je potrebné preskúmať.) Keď bolo všetko vysvetlené a pochopiť vaše divákov, môžete navrhnúť karty trik zdôrazňovať, že raz budete manipulovať nič.Jeden z vašich divákov slobodne vybrať kartu z paluby. Majú ho podpísať svojej karty dopredu a späť, ak sa chce. Stratiť svoju kartu niekde v priestore. Sľuby sú vyrobené t o uchovávajú! Miesto na palube čisto späť do jeho prípade. Zobraziť ho zo všetkých strán. Hoci paluby je späť v jeho prípade to môže byť vidieť vďaka všetky diery. Diváci sa môžu uskutočniť aj mimo viditeľných karty na prvej pozícii. Podržte všetko na dosah ruky a počítať do troch. 1,2, 3. A na počet 3 ťuknutí na okno proti tabuľka, alebo sa vaše ruky alebo diváka ruku. V očiach, váš divák uvidí karty, ktoré si vybral skok do prvej pozícii, aj keď to bol stratený v priestore. Úplne nemožné. Karty sú v prípade, mimo dosahu akejkoľvek manipulácie. Pomaly vziať na palubu od prípadu. Na divák vidí, že je to skutočne jeho karty, ako je to podpísané. Nie je to možné pochybnosti. Nech palube byť preskúmané. Nie je nič vidieť. Absolútne nič.

ALCATRAZ BOX : FARBA PALUBE

Po zobrazovanie vašich perforované karty prípade použitia vyššie uvedených prezentácie, máte kartu slobodne vybrali. Svojho diváka známky tvár svojej karty pre budúce identifikáciu. Ako s ambiciózny karty rutina, stratíte kartu v balíčku po tom, premiešané a strih. Dať prípade (aj) na vyšetrenie. Svojho diváka dáme vám vedieť, nie je nič vidieť. Pomaly dať paluba vo vnútri. Na palube zostáva väčšinou viditeľné vďaka diery. Potom zobraziť prípade zo všetkých strán. Počítať do troch a ťuknite na všetko, čo proti stôl, ruky, alebo diváka ruku. Verte tomu alebo nie, celý palube, potom zmení farbu. Zmena sa uskutočňuje v plnom svetle. Pomaly sa paluby a dať ho divák vyskúšať. On ide cez karty a zistí, že je tu jedna karta, ktorá v strednej časti paluby, že sa nezmenilo farby. Pozvať ho na prevráťte ho. Netreba hovoriť, že je to jeho podpísané karty!!

ALCATRAZ BOX : ZMENA KARTY

Po zobrazovanie vašich perforované karty prípade použitia vyššie uvedených prezentácie, máte kartu slobodne vybrali. Ako divák známky tvári jeho karty. si vysvetliť, že máte obľúbené kartu, kartu, ktorá sa vám páči. Otočte prvá karta v balíčku, ako si vysvetliť, že je to vaša obľúbená kartu-kráľovná kluby, napríklad. Jeden divák má podpísanú jeho kartu stratíte v priestore. Vysvetliť neuveriteľné vlastnosti vaše obľúbené karty. Je možné zmeniť do iných karty.. To môže dokonca sa miesto diváka preukaz. Hneď, ako vám to povedať, môžete dať svoje karty v prípade, ktorý bol na stole od začiatku. Zobraziť všetky ktorý zblízka a zo všetkých strán. Vaša karta je viditeľná cez otvory v prípade. Počítať do troch a ťuknite na všetko, čo proti stôl, ruky, alebo diváka ruku. Nemal lož ako svoju obľúbenú karty má len pretransformoval v plnej pohľad do podpísané vybranú kartu. Vezmite ju von z prípadu a dať ho späť do jeho vlastníkom. Verte mi, tento účinok sa sám bude mať obrovský dojem na vašich divákov zblízka !

Pamätajte si tieto dôležité údaje : V prípade môže byť preskúmané s žiaden problém. Vaše divákov bude rýchlo potvrdiť, že nič nemôže byť skryté vo vnútri. Váš balíček je riadnym rovnako; okrem budete používať vaše vlastné! Nie je nič robiť. Tajomstvo je naozaj neviditeľné. Budete mať po celý čas sústrediť sa na svoju prezentáciu. Vzhľad, transformácia a zmena farby sú naozaj neuveriteľné, ako sa uskutoční v očiach a bez náznaku manipulácie. Páči sa vám klasické Ambiciózny Karty rutinná a dokončiť s ALCATRAZ BOX AMBICIÓZNY KARTY. Urobiť zmenu farby a povrch sa mení farbu celej kolekcie s ALCATRAZ BOX FARBA PALUBE. Ak chcete zmeniť kartu na iné použitie ALCATRAZ POLÍČKO ZMENIŤ KARTY rutina. Na ALCATRAZ BOX trik je najlepší dôkaz, že ste to bez manipulácie. Žiadny z nich nie je možné... a predsa! Č klapky, gumy, vodičov, atd... ALCATRAZ POLÍČKA ZAHŔŇA vrátane trik a on-line výučby 3 rutiny je popísané vyššie. Tento trik špeciálne Požičovňa prípade. Môžete poskytnúť len vaše vlastné kmeňové palube Bicycle Rider Back karty Prepáčte ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: dvd gps toyota corolla, dvd prehrávač doprava zadarmo, box kompas, Lacné dvd gps toyota corolla, Vysoko Kvalitný dvd prehrávač doprava zadarmo, Čína box kompas Dodávateľov.

Výkon Formulár Street Magic
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Veľkosť One Size
Materiál Papier
Rozmery
Kategórie
Druh Karty
Kód Výrobku
Funkcie Začiatočník,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Pohlavie Unisex
Miesto Pôvodu Peking, Čína (Pevninská Časť))
Hmotnosť (kg)
Číslo Modelu ALCATRAZBOX
Názov Značky Hexahedron Magic
Upozornenie vrátane trik a výučba on-line
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Alcatraz Box s trik tým, Mickael Chatelain / close-up ulici profesionálne karty, magické triky produkty / doprava zadarmo

Alcatraz Box s trik tým, Mickael Chatelain / close-up ulici profesionálne karty, magické triky produkty / doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať