Vysoká kvalita a továreň na predaj! CR-C multifunkčné nafty common rail injektor tester nástroj diesel Injektor ovládač tester

Nový produkt

Skladom

€58.07

Pridať do obľúbených

Produkt Krátky

Nemecko dovezené PWM control čip prijíma CR C multifunkčné z common rail injektor tester môžete presne a efektívne napodobniť jednotky ECU signálu pre každý pracovný stav injektor, ako pre vstrekovanie, emisií bod, plné zaťaženie bodu podmienok. Môžete riadiť rôznych značiek, Pre Bossch injektor,pre Densoo,pre Delphii a iné common rail injektor.

CR C multifunkčné z common rail injektor tester pomocou jednoduchá obsluha, môžete stretnúť detekciu common rail injektor zmes a bežné trysky tester. Účinne znížiť investičné limit na opravu zariadenia. Detektor má výhody malé rozmery a pohodlné nosenie môže poskytnúť zákazníkom spôsob detekcie a opravy common rail injektor, môže významne prispieť k zvýšeniu efektivity práce.

Common rail injektor tester je jednoduché prevádzkovať nástroj, mohol urobiť test s injektor ručné čerpadlá. Je to malé rozmery a nízka hmotnosť, by mohli splniť vyžaduje od opravár na jednoduché zariadenie na testovanie.

Technické Parametre: Vyrábať Model: Common Rail Injektor Tester Testovanie Rozsah: atomizáciu, pilot, emisií a pri plnom zaťažení stave. Test Injekčných užívateľov: pre Boscch, pre Densso, pre Delphii common rail injekčne. Pracovné Napätie: AC220V Pracovná Teplota: -30C°--70C° Veľkosť: 110*250*190 mm Nastaviteľná Šírka: 10 MS

AKO Test

Ako vieme, vodič common rail injektor,potrebujú nielen tester, ale aj potrebu krytia tlak paliva,

tak sme použili manul paliva, tlak čerpadla ako zobraziť v následných obrázok

1, vysokého tlaku oleja common rail injektor priamo alebo do držiaka je pripojený k spoločnej strane kalibrátor tlaku.

2, podľa príslušného plug injektor značky výber, zmobilizuje a injektor pripojený správne.

3, podľa paliva injektor značky, drive mode výber zodpovedajúceho v tejto dobe môžete počuť injektor elektromagnetický ventil sacie armatúra "Pa, Pa" hlas.

4, ktorý neustále pod tlakom kalibrátor páky, poskytnúť vhodné vstrekovací tlak, všeobecnej hodnoty tlaku trvá 30-40MPA najlepšie, v tejto dobe možno pozorovať na palivo, injektor atomizáciu výkon.

5, cez externé valec, možno zistiť na injektor vstrekovanie paliva, množstvo a olej vrátiť.

test pre BOSCH injektor ,používa connecttion pre bosch

NASTAVIŤ parameter

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard,Western Union, Qiwi a bankový prevod. Ak potrebujete zaplatiť cez PayPal,pls kontaktujte nás.

1. Nemáme loď na P. O. Box, pls robiť, zanechajte nám platnú adresu & poštové smerovacie číslo. Platné telefónne číslo. je tiež požiadal, a dôležité pre lodnú dopravu. 2.Doprava zadarmo nie je zahŕňať daň a diaľkové poplatok. Prosím, informujte sa u svojho Colného prvých 3.Všetky balíčky na odoslanie do Ruska je potrebné celé meno 1.Prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu, ak dostanete balík. 2.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, odpovieme vám na prvý raz. Prosím neotvárajte sporu.

Štítky: common rail Injektor tester, Injektor tester, nástroj diesel, Lacné common rail injektor tester, Vysoká Kvalita injektor tester, Čína nástroj diesel Dodávateľov.

Položka Výška 10cm
Názov Modelu CRC
farba modrá
Funkcia 3 elektromagnetické injektor ovládač
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Šírka 20cm
Položka Hmotnosť 2kg
Verzia Softvéru V1.5
Názov Značky Kawish
Elektronické No
Druh Materiálu Plastov a železa
Položka Dĺžka 25cm
Funkcia 1 common rail Injektor tester
Hardvéru Verzia v2.3
Moc 50
Funkcia 2 injektor ovládač
Položka Druh Iné
Špeciálne Funkcie Injektor tester
Napätie 220/110
Veľkosť Balenia 30cm x 26cm x 18cm (11.81in x 10.24in x 7.09in)
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoká kvalita a továreň na predaj! CR-C multifunkčné nafty common rail injektor tester nástroj diesel Injektor ovládač tester

Vysoká kvalita a továreň na predaj! CR-C multifunkčné nafty common rail injektor tester nástroj diesel Injektor ovládač tester

Súvisiace produkty

Porovnať