STRIEĽAŤ Tripod Mount Adaptér Stojan a Skrutky pre GoPro Hero 5 3 4 Relácie Xiao Yi 4K SJCAM SJ4000 SJ5000 H9 Mount

Nový produkt

Skladom

€1.67

Pridať do obľúbených

Funkcia 1.Pre Tripod Mount Adaptér: 2.Vynikajúca kvalita a presné hmotnosti. 3.Závit pre statív pre uchytenie vášho quick-release GoPro kameru na štandardný statív. 4.Kompatibilný so VŠETKÝMI HD HERO, Originál + HD HERO 2 + HD HERO 3 Profesionálne Fotoaparáty. 5.Hmotnosť: 10 g. Farba: Čierna Balík obsahuje 1 x závit pre Statív so skrutkou

Doprava doprava po celom Svete .(Očakávame, že niektoré krajiny a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie , My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Prosím, potvrďte objednávku adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . SLUŽBY tranzitný ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky .Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas holday sezóny . Ak ste nedostali vašu položky v rámci ochranné čas z zásielky , prosím zmluvy nás . budeme sledovať shipiment a späť k vám, hneď ako possiblewith replay . Brazília vlastné uveďte, prosím, daňové číslo, na nás, ak si vyberiete obchodné zásielky spôsobom ,ruský vlastné prosím zanechať celé meno k nám .vďaka .

O Návrat Ak ste hava akékoľvek otázky o produkte ,prosím zmluvy nás do 7 dní . Ak táto položka vo vašom prossession viac ako 7 dní,považuje sa to používa a nebudeme AKCEPTOVAŤ VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Servis a Záruka: Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné položky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné ,budeme kontrolovať a dávať si rozumné riešenie . Neakceptujeme produkt spor náhradu, ak položka poškodený/stratené, pretože kupujúci dôvodu . Ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: skrutka pre gopro, gopro tripod mount, accessori gopro, Lacné skrutku pre gopro, Vysoká Kvalita gopro tripod mount, Čína accessori gopro Dodávateľov.

Číslo Modelu XTGP56
Materiál Plastové
Použitie Pracky Základné Hrudníka Popruh Mount
farba Čierna
Názov Značky STRIEĽAŤ
Zväzok Zväzok 1
Druh Príslušenstvo Set/Kit
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky SOOCOO,EKEN,Sjcam,GoPro
Kompatibilné s Všetky Akčné Kamery
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

STRIEĽAŤ Tripod Mount Adaptér Stojan a Skrutky pre GoPro Hero 5 3 4 Relácie Xiao Yi 4K SJCAM SJ4000 SJ5000 H9 Mount

STRIEĽAŤ Tripod Mount Adaptér Stojan a Skrutky pre GoPro Hero 5 3 4 Relácie Xiao Yi 4K SJCAM SJ4000 SJ5000 H9 Mount

Súvisiace produkty

Porovnať