STRIEĽAŤ 360 Stupňov Rotácie Ruky Zápästie Mount pre GoPro Hero 6 5 4 Relácie Xiao Yi 4K Eken h9 SJ4000 Fotoaparát Popruh Band

Nový produkt

Skladom

€1.82

Pridať do obľúbených

Funkcia 1.Kompatibilné s 360 Stupňov Otočná Kamera na Zápästie akcia fotoaparát ,

ako gopro hero5/AKASO/Vtin/Cymas/Apeman/Lightdow/ODRVM/Vtin/Pictek/GT CESTA/Campark/SOOCOO

2.360 stupňov rotácie. Rukavice typu akčná kamera mount dáva užívateľovi možnosť otáčať sa o 360 stupňových fotoaparátu.

3.Zápästie mount chráni váš fotoaparát ploché proti vašom zápästí pre hands-free pohodlie.

4.Prosím, úplne utiahnite skrutku, aby sa zabránilo váš fotoaparát z pádu.

5.Jednoducho otáčajte váš fotoaparát vo zvislej polohe, aby zachytiť video a fotografovať.

Ako 6.100% Nové a Vysokej Kvality! Definitívne sa musia mať pre akékoľvek GoPro majiteľovi!

POZNÁMKA: skrutky v tento produkt je vyrobený z kovu, prosím, utrite si diely po vodné športy, aby sa zabránilo korózii. Balík obsahuje 1 x 360 Stupňové otáčanie na Zápästie (Nie vrátane fotoaparátu a vodotesné puzdro)

Doprava doprava po celom Svete .(Očakávame, že niektoré krajiny a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie , My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Prosím, potvrďte objednávku adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . SLUŽBY tranzitný ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky .Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas holday sezóny . Ak ste nedostali vašu položky v rámci ochranné čas z zásielky , prosím zmluvy nás . budeme sledovať shipiment a späť k vám, hneď ako possiblewith replay . Brazília vlastné uveďte, prosím, daňové číslo, na nás, ak si vyberiete obchodné zásielky spôsobom ,ruský vlastné prosím zanechať celé meno k nám .vďaka .

O Návrat Ak ste hava akékoľvek otázky o produkte ,prosím zmluvy nás do 7 dní . Ak táto položka vo vašom prossession viac ako 7 dní,považuje sa to používa a nebudeme AKCEPTOVAŤ VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Servis a Záruka: Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné položky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné ,budeme kontrolovať a dávať si rozumné riešenie . Neakceptujeme produkt spor náhradu, ak položka poškodený/stratené, pretože kupujúci dôvodu . Ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: pre gopro hero, 360 mount kamery, 360 mount, Lacné pre gopro hero, Vysoká Kvalita 360 mount kamery, Čína 360 mount Dodávateľov.

Veľkosť 290mm68mm
Univerzálny Áno , Vyhovovali všetky akčné kamery
Číslo Modelu XTGP144
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky Yi
Druh Popruhy & Úchytky
Použitie Akčné kamery príslušenstvo
Zväzok Zväzok 1
Názov Značky STRIEĽAŤ
farba Čierna
Materiál Nylon
Hmotnosť Balenia 0.065kg (0.14lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 5cm (6.30in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

STRIEĽAŤ 360 Stupňov Rotácie Ruky Zápästie Mount pre GoPro Hero 6 5 4 Relácie Xiao Yi 4K Eken h9 SJ4000 Fotoaparát Popruh Band

STRIEĽAŤ 360 Stupňov Rotácie Ruky Zápästie Mount pre GoPro Hero 6 5 4 Relácie Xiao Yi 4K Eken h9 SJ4000 Fotoaparát Popruh Band

Súvisiace produkty

Porovnať