Expresná doprava zadarmo 3Mx3M Nový Dizajn Svadobné Pozadie Záves s Koristi na PREDAJ Js-029 Hot Predaj

Nový produkt

Skladom

€67.32

Pridať do obľúbených

1. Ak potrebujete kúpiť svadobné položka a vyberte Expresná doprava, prosím skúste to najlepšie, aby objednávku 2 týždne vopred chytiť strana dátum;

Ak čas je naliehavé, prosím, potvrďte s nami najprv urobiť poriadok, vďaka.

2. Ak celková suma dosiahnuť 200USD, budeme sa snažiť čo najlepšie lode vašu zásielku DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX alebo Profesionálna Letecká DOPRAVA ZADARMO, ktoré môžu dosiahnuť v 4-8 dní. ( to je pre väčšinu krajín, niekoľko krajín, je potrebné pridať trochu viac peňazí)

3. Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás prvý, ešte pred tým, ako spor, budeme sa snažiť v našich silách pomôcť tu.

4. Sme tiež prepravného Kontajnera, Aby pre zámorské zákazníci, ak máte záujem o všetky položky, vitajte nám.

POZNAMENAŤ:

Vážení raz objednať, budeme vás poslal náš hlavný obrázok, farba modrá farba 62+Strieborné flitre+ biela farba. Ak potrebuje specail farba, pls nám zanechať správu. Sme schopní prispôsobiť akúkoľvek farbu pre vás. Toto je pripravené svadobné pozadie opona, ktorá je pekne skladaný a spracované na hornom okraji používať so štandardnými pozadí stojí alebo ťažkých rúry a prikryť systému. Záves má tiež tie na hornom okraji pripojiť koristi. To môže byť použitá na výzdobu svadby kulisu, svadobné kiná, alebo jednoducho zavesiť alebo segregating akejkoľvek miestnosti. Toto pozadie poskytuje najlepšie flexibilnú možnosť pre svadbu maliarov, ako si nemusíte kúpiť nový súbor v každom čase, len je potrebné zmeniť koristi alebo môže byť pridaný žiadny dizajn sa na to bez zmeny opony. To je tiež odolný používať znova a znova pre dlhodobé. Na koristi sú odnímateľný a ľahko pripojiť na záves použitie, ktoré je jednoduché a potrebuje veľmi málo času. Dĺžka: 10 ft alebo 3 m Výška: 10 ft alebo 3m Materiál: Lycra, hodváb taffta materiál Štýl: Skladaný

NAŠE FARBY GRAF NIŽŠIE:

Štítky: opona dizajn, záclony na predaj, opona doprava zadarmo, Lacné záclony dizajn, Vysoko Kvalitné záclony na predaj, Čína opony doprava zadarmo Dodávateľov.

Príležitosti
Špecifikácia >2.5M
farba Béžová, Ružová, Fushia, Modré, Modré Jazero
Číslo Modelu svadobné dekorácie na stene
Svadobné Photo Booth svadobné pozadia
Materiál Hodvábny satén textílie
Veľkosť 3M Výšky 3 m Široká
backgound fotografie svadobné pozadia koristi
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Expresná doprava zadarmo 3Mx3M Nový Dizajn Svadobné Pozadie Záves s Koristi na PREDAJ Js-029 Hot Predaj

Expresná doprava zadarmo 3Mx3M Nový Dizajn Svadobné Pozadie Záves s Koristi na PREDAJ Js-029 Hot Predaj

Súvisiace produkty

Porovnať