HAOCHU Svadobné Odtlačkov prstov Strom DIY Podpis Kniha Hostí Baby Sprcha Narodeninovej Party Dekorácie, Maliarske Plátno +Atrament Pad Darček

Nový produkt

Skladom

€6.28

Pridať do obľúbených

Funkcie: Značka: HAOCHU Názov Produktu:Odtlačkov prstov Strom Materiál:plátno Farba: podľa fotografie zobraziť Stylies:28 stylies pre váš vyberte si Veľkosť: S rozmery:30x40cm(oblek pre 50-100 hostí) M veľkosť:40x60cm(oblek pre 100-150 hostí)

L veľkosť: 60x75cm(oblek pre 150-200 hostí) Obsah balenia:1PC Odtlačkov prstov Strom+2 Sady (12colors) Inkpad Dar (poslať ramdomly) Poznámka: Pls nechať odkaz, povedzte nám svoje meno, priezvisko a dátum alebo iný prispôsobiť obsah, a potom sme sa, aby to tak vaše požiadavky!

Ľahko sa aplikuje. Práve odišiel váš odtlačok prsta sa na nej s atrament podložky.môžete navrhnúť, čo sa vám páči. Tento thumbprint tree je ideálny pre mnohé príležitosti,Svadby,Párty,Narodeniny,Promócie,dieťa sprchy alebo family reunions. Dobrý suvenír.Existuje mnoho vzory sú k dispozícii pre váš výber. Jedinečná kniha hostí alternatívu.Veľmi jedinečný nápad, ak hľadáte niečo veľmi špeciálne a osobné.

Akceptujeme alipay tu . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW . Ak máte akýkoľvek problém na platby,Kliknite, prosím, Tu:

Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie. Položky sú dodávané z Číny pomocou Letecky, dosiahnuť väčšina Krajín, do 15 do 25 pracovných dní. Delievey čas závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až 30 dní

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, ďakujem moc !! Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Sme vždy k dispozícii, ktoré vám pomôžu s akékoľvek vaše potreby týkajúce sa nákupu, alebo otázky týkajúce sa našich výrobkov. Sme verí v úplnej spokojnosti zákazníka a dúfam, že budete mať pozitívny zážitok s nami. tešíme sa na stretnutie s vami opäť v blízkej budúcnosti.

Štítky: darček, darčeky, darček urob si sám, maľovanie na narodeninovej party, Lacný darček, darčeky, Vysoko Kvalitné darčekové urob si sám, Čína maľovanie na narodeninovej party Dodávateľov.

Package tým, PVC Trubky
Názov Značky HAOCHU
je prispôsobené Áno
Štýl 28 štýlov pre váš vybrať
Materiál Plátno
Číslo Modelu HK012
Vzor Srdce,Kreslený Obrázok,Strojov,Boy & Girl,Nevesta & Ženícha,Cartoon zvierat,Cartoon Auto
Príležitosti Narodeninová Párty,Párty,Promócie,Deti,'s Deň,Krstiny & Krst,Výročia,Svadby & Zapojenie
Funkcia Svadobné//dieťa sprcha/Party atd.
Množstvo 1pc odtlačkov prstov plátno+2 sady inkpad darček
farba ako na fotkách
Veľkosť S(30*40cm)/M(40*60cm)/L(60*75cm)
Veľkosť Balenia 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.31kg (0.68lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HAOCHU Svadobné Odtlačkov prstov Strom DIY Podpis Kniha Hostí Baby Sprcha Narodeninovej Party Dekorácie, Maliarske Plátno +Atrament Pad Darček

HAOCHU Svadobné Odtlačkov prstov Strom DIY Podpis Kniha Hostí Baby Sprcha Narodeninovej Party Dekorácie, Maliarske Plátno +Atrament Pad Darček

Porovnať