Hot predaj abstraktnú olejomaľbu kvet Strieborná a Zafír tým, Silvia Vassileva Maliarske umenie na plátne Vysokej kvality, ručne maľované

Nový produkt

Skladom

€73.36

Pridať do obľúbených

100% Ručne Maľované + 100% Spokojnosti + Vysoká Kvalita + Peniaze Quranteed

O NÁS :

Morská Záhrada Galéria, ktorá sa nachádza v Xiamen city, Čína.Špecializujeme sa na creativing ručne maľovaných olejomalieb od roku 2008. Sme sa zhromaždili stovky vynikajúcich umelcov,ktorí sa už viac ako 10 rokov maľovanie skúsenosti, facous na abstraktnú olejomaľbu,portrétnej maľby,obrazy zvierat,Krajinné obrazy,zátišia a kvetiny atď.Na reprodution obrazov Van Gogha,Moneta,Salvador dali,Renior Da Vinci,Picasso sú veľmi horúce tu.Veríme, že môžete mať obrovský výber tu.Sme vždy robiť veľké úsilie na to, aby sa zásobovať vás, zábavné a úžasné on-line nakupovanie služieb.

Olejomaľby Descripitions: 100% handpainted na plátne, nie print, nie plagát. Všetky Reprodukcie sú vo Vysokej kvalite. Plátno Len, bez tiahla alebo zarámované. Kontaktujte nás pre ďalšie náklady, ak chcete snímku alebo úsek. 100% Peniaze späť Zaručená. Jednoduché Zásady Pre Vrátenie Tovaru. Veľkoobchodné ceny, veľké objednávky, veľké zľavy. Všetky waterprint alebo meno interpreta na obrázku nebude ukázal, že na dokončené maľovanie. Označte prosím o vašej objednávke, ak chcete podpísať meno interpreta Medzinárodné veľkosti štandard : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Všetky upravené dostupné veľkosti .

Vlastné Obrazy ( Fotografie na Plátno, Obraz na Plátno ) : 1. Stačí nám poslať váš obrázok alebo fotografiu, ktorú chcete maľované a dajte nám vedieť, veľkosti, akú ste chceli. 2. My vám pošleme cenu, vrátane prepravných nákladov na dvere. 3. Objednávky potvrdené.Zanechajte nám svoju správnu adresu doručenia a kontaktné telefónne číslo. 4.Pošleme vám hotové maľovanie foto e-mailom potvrdenie pred zásielky. Zmeny môžu byť vykonané, ak nie ste spokojní s niektorými časťami na maľovanie. 5. Loď sa package, informovať vás sledovania, č. 6. Keď máš maľovanie,ak je nejaký problém,dajte nám vedieť, slobodne,odpovieme vám v 12 hod.

Vzorky Našich Dokončené Obrazy:

Ako MAĽOVAŤ?

Krok 1 - Skicovanie Maľba

Dobrý beginnning je polovica úspechu . Takže prvý krok je veľmi dôležitý. Za obraz, rozmnožovanie, že prvý krok je načrtnúť motív maľby na plátne. To zabezpečuje, že presné zloženie maľba je v platnosti od začiatku, pričom hlavné postavy a tvary umiestnené na plátno. Na skicovanie sa zvyčajne robí s ceruzkou alebo niektoré drevené uhlie, v závislosti od umelec.

2. krok - Uplatnenie Podsady Farby

Po náčrte je dokončený, umelec začne uplatňovať podsady farby. Toto je robené s väčším kefy s cieľom získať základné tvary a farby v mieste, vrátane pozadia. Urobiť s mäkké okraje, to je veľmi základné markup maľby. V tomto bode, ste dokonca ani nemusia rozpoznať.

Krok 3 - Budovanie Formy

Akonáhle farba podsady je na mieste, sme začať stavať formy objekty v obraze. V tomto bode, svetlé a tmavé farby sú zamestnaní, rovnako ako farebné vzťahy s cieľom vytvoriť viac do hĺbky v obraze. V každej etape tu, maliarske potreby na suché pred ďalšie podrobnosti, môžu byť pridané.

4. krok - pridanie textúry

V tomto bode, pravda, jedinečnosť každý obraz a každý umelec prichádza do hry. Sme začať pridávať špecifickú štruktúru a formu špecifické maľovanie je reprodukovaná, či to znamená, farbenie a úderov Renoir alebo neviditeľné úderov Rembrandt. Pridáme jedinečné textúry, charakter a štýl špecifické maliar a maliarske práce, spolu s doplňujúcimi údajmi v obraze. Toto je miesto, kde náš umelec jedinečné poznatky o presnej štýly z umelcov, ich výšku skutočne prichádza do topánok, a kde nadácia pre naozaj jedinečný reprodukcia je vyrobený.

Krok 5 - Doplňujúce Údaje

Raz jedinečný štýl a motív maľby je na mieste, máme postupovať, ak chcete pridať finálnymi. To zahŕňa zameranie sa na detaily, ako sú tiene a svetlo, farba, intenzita a zázemie, aby sa zabezpečilo, že vzhľad a pocit, že maľba je úplne v súlade s pôvodnou práce.

Krok 6 - Kompletizácia a Kontrola Kvality

Raz maľba bola dokončená umelcom, naša práca nie je ešte ukončené. Maľba je teraz prezentované na našich najvyšších maliarov, ktorí študujú a ponúknuť svoj názor. Všetky konečné úpravy, ak sa to vyžaduje, sú vyrobené v tomto čase. Raz všetko je v dohode, obraz obraz je poslal k vám, zákazníkom, na konečné schválenie. Ak by ste mali akékoľvek požadované úpravy, budú rovnako. Keď obraz je schválite, sme urobiť záverečnú kontrolu maľovanie a potom zabaliť ho na prepravu a dodanie.

Krok 7 - Balík

Na odoslanie, všetky obrazy sú pokryté tenkou film a valcované v obraze trubice. To zabezpečuje, že maľba má maximálnu ochranu, pričom jeho dodaní.

Čas spracovania vašej objednávky :

Pretože všetky reprodukcie sú ručne maľované, všeobecne to bude trvať asi 10 až 15 dní na povrch po zaplatení. Budeme používať rýchle a bezpečné dopravu, dodacia lehota je do 5 až 10 dní. Celková vám poradí, v 15 - 25 dní po zaplatení.Budeme sa snažiť v našich silách, aby loď vašej objednávky, akonáhle je to možné.

Jednoduché Vrátenie Tovaru :

Ak nie ste spokojní s našimi kvality do 10 dní po prijatí, môžeme prijať vrátiť celú sumu vám budú zaslané späť po tom, čo sme dostali vrátiť maľovanie. Ak maľovanie je poškodený počas prepravy alebo skreslené, prosím fotografiu k nám, všetko je potvrdená,zašleme vám nové maľby alebo úplné vrátenie bude zaslaný kupujúcemu ako peniaze späť.

Štítky: maľovanie dodávky, maľovanie kvetov stenu, obrazy purpurové kvety, Lacné maliarske dodávky, Kvalitné maľovanie kvetov stenu, Čína obrazy fialové kvety Dodávateľov.

Pôvodný No
Názov Značky Zemalu
Technics Ručne Maľované
Tvar Obdĺžnik
Miesto Pôvodu Fujian, Čína (Pevninská Časť))
Kaligrafie a maliarstva Veľkosť Vlastné
Materiál Bielizeň
Rám režim Plátno Len
Predmety Kvet
Veľkosť (Palce) 20X30, 24x36, 36x48, 40x60, 48x72
Formulár Jeden
Médium Olej
Štýl Abstrakt
Podpora Base Plátno
Rám No
Druh Handpainted
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj abstraktnú olejomaľbu kvet Strieborná a Zafír tým, Silvia Vassileva Maliarske umenie na plátne Vysokej kvality, ručne maľované

Hot predaj abstraktnú olejomaľbu kvet Strieborná a Zafír tým, Silvia Vassileva Maliarske umenie na plátne Vysokej kvality, ručne maľované

Súvisiace produkty

Porovnať