5P Hot Ručne Maľované Vysokej Kvality Abstraktné Nahé Ženy Milujú olejomaľba Domova Moderné Plátno na Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba

Nový produkt

Skladom

€33.31

Pridať do obľúbených

Keď sa zobrazí sa vám produkt. Ak máte otázky. prosím, včas obrátiť na zákaznícku službu spracovanie. Vďaka. Dúfam, že máte dobré nákupy v mojom obchode.

Výraz Služby

Doručenia:

Každý obraz bude 100% ručne maľované podľa našich skúsených umelcov po prijatí vašej objednávky. Tovar vám bude zabalený do 3-7 pracovných dní po obdržaní vašej platby. S cieľom zabezpečiť, aby svoj obraz príde k vám, v pôvodnom stave, dáme maľba suché niekoľko ďalších dní, zvyšuje čas spracovania. Uisťujeme vás, že váš obraz je stojí za to čakanie.

Doprava:

Doprava zadarmo objednávku bude doprava v číne post air mail. Čína príspevok air mail normálne položka dorazí s 10-25 pracovných dní od vyvesenia.

Tiež bude objednávka prepravy do EMS/TNT/FedEx/DHL, ktoré prídu s menej pracovných dní, ale zákazník by mal platiť pre správne expedičné poplatky.

Vrátenie Zaručená:

Vrátime vám ak vrátite predmety v 15days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Mali by ste sa uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Návrat poštovné je na zodpovednosti kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho chybu (teda, zobrazí sa nesprávne položky).

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 star ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s váš tovar alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: obrázok kľúč, maliarske dekoračné obrázky, obrázky slávne obrazy, Lacné obrázok kľúč, Kvalitné maliarske dekoračné obrázky, Čína obrázky slávne obrazy Dodávateľov.

Číslo Modelu 5 ks-y009
Veľkosť(CM) 50x50cm*2 ks, 30x90cm*2 ks, 40x60cm*1pcs
Predmety Nuda
Veľkosť (Palce) Predaj Nie Zarámované
Názov Značky YouYiBao
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Druh Olejovej Maľby
Tvar Obdĺžnik
Štýl Abstrakt
Formulár V kombinácii
Nôž maľovanie Domáce Dekorácie Obrázok
Rám režim Potrebujete Kúpiť Vnútorný Rámik Na Zavesenie Na Stenu
Podpora Base Plátno
Bez Rámu Cena za plátno len
Predaj Druh Maloobchod, Veľkoobchod
Médium Olej
Aplikácia Obývacie Izby,Spálne,Kancelárie,Kaviareň,Hotel, Víno, Bar, Jedáleň, Hala, Kuchyňa
Rám No
Krajina Abstraktnú olejomaľbu
Pôvodný No
Materiál Plátno
Technics Ručne Maľované
Veľkosť Balenia 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5P Hot Ručne Maľované Vysokej Kvality Abstraktné Nahé Ženy Milujú olejomaľba Domova Moderné Plátno na Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba

5P Hot Ručne Maľované Vysokej Kvality Abstraktné Nahé Ženy Milujú olejomaľba Domova Moderné Plátno na Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba

Súvisiace produkty

Porovnať