100ml Odblokovať tlačové hlavy trysky pre Epson /Pre Brata/Pre Canon/Dell/Pre HP Tlačiarne čistejšie, súpravu na čistenie 100ml

Nový produkt

Skladom

€4.64

Pridať do obľúbených

Odblokovanie tlačové hlavy trysky pre Epson /Pre Brata/Pre Canon/Dell/Pre HP Tlačiarne čistejšie, súpravu na čistenie 100ml

Produkty Package:

1 x Fľaša 100 ML tlačovú hlavu čistiaci roztok

1 x ks injekčných Striekačiek

1 x ks v tube/aplikátor na čistenie

Popis:

Táto Tryska tlačovej hlavy Cleaner je určený na prečistenie príručné na všetky farbivo, atrament, atramentové tlačiarne s tak málo, ako 1-3 kvapky za oblasť použitia pomocou dodávaného kvapaliny aplikátor.

Príznaky Zanesený Tryska

Pruhy (Linky)

Prázdne Stránky

Rozmazanie Textu/Fotografií

Chýbajúce/Skreslené Farby

Upozornenie: Tento Cleaing riešenie použiť na čistenie FAREBNÉHO atramentu.(platí pre tlačiarne, ktoré používajú farebného atramentu)

Stav: Nové značka

Kompatibility Tlačiarne: Pre Všetkých Epson dye ink tlačiarne/ Pre všetky Canon dye ink tlačiareň/ Pre všetky HP dye ink tlačiareň/Pre všetky Lexmark dye ink tlačiareň /Pre VŠETKY Brat Dye ink tlačiareň/Pre VŠETKY Dell Farebného atramentu tlačiarní a tak ďalej.

Kapacita: 100 ML

Rôzne krok-za-krokom návod sú súčasťou tejto kit vás prevedie potrebné postupy na prečistenie vášho tlačovej hlavy bez ohľadu na to, tlačiareň výrobcu alebo model.

Poznámka: Tento kit nebude opravu zhorenej tlačovej hlavy trysky, ktoré často vyplývajú z tlače na prázdnu kazetu na dlhší čas.

O Zásielke :

1. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby.

2. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať

zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

4. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Záruka:

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

3. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci. Pravidlá :

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: tlačovú hlavu, tlačiareň tryska, vedúci brat, Lacné print head, Vysoko Kvalitné tlačiarne tryska, Čína hlavu brat Dodávateľov.

Názov Značky colorsun
Druh Iné
vhodná pre tlačiarne typu Atramentové tlačiarne
kľúčové slová Tlačovú hlavu Cleaner
Číslo Modelu Tlačovú hlavu Tekutiny cleaner
Viac kľúčových slov Tlačovú hlavu čistenie Tekutín
Sa vzťahujú na Pre Epson /Pre Brata/Pre Canon/Dell/Pre Tlačiarne HP
Objem 100ml
Názov Čistiaca Kvapalina pre tlačovú hlavu
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 9cm (5.91in x 3.94in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ml Odblokovať tlačové hlavy trysky pre Epson /Pre Brata/Pre Canon/Dell/Pre HP Tlačiarne čistejšie, súpravu na čistenie 100ml

100ml Odblokovať tlačové hlavy trysky pre Epson /Pre Brata/Pre Canon/Dell/Pre HP Tlačiarne čistejšie, súpravu na čistenie 100ml

Súvisiace produkty

Porovnať