Termálne štítok 70mmx30mm 500pcs jeden valec môže byť vlastné logo samolepiace papier do tlačiarne biela prázdna čiarového kódu nálepky

Nový produkt

Skladom

€25.46

Pridať do obľúbených

Názov: Tepelné štítok 70mmx30mm 500pcs jeden valec môže byť vlastné logo samolepiace papier do tlačiarne biela prázdna čiarového kódu nálepky

Veľkosť:70*30 mm*500pcs/roll jednoradové

Jadro:40 mm

Použitie:C ommercial úrad, supermarket, rodiny, školy, nemocnice a iné príležitosti.

Široko používané v elektrických spotrebičov výrobku rozsah použitia,auto chemické etikete výrobku môžu byť použité pre tlačové, čiarový kód etiketa, adresné štítky, logistických etikiet, účtovné klasifikácia známky atď.

Láskavo poznámka:

Je to maloobchodná cena pre štítky.Ak potrebujete veľké quatity,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Máme pre vás súťaž, ceny a kvalitný tovar.Sme profesionálny tím pre tlačiarne a tlačiarne comsumable ( etikety,pásky,tlačové hlavy,atď.) Úprimne dúfam, že sa vám môžeme pomôcť.Vitajte.

O nás: My sa budeme snažiť, aby slúžil náš každý zákazník najlepšie vieme. Našim prvoradým cieľom je poskytovať vždy si s 5 star služby. Môžeme ponúknuť kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny pre všetkých zákazníkov po celom svete. Budeme presadzovať princíp "Kvalita je vynikajúca, Služba je najvyšší a Povesť je prvý". S našimi úprimný a tvrdo pracujúci, veríme, že budeme mať prosperujúce zajtra. Chceli by sme nadviazať priateľské a družstvo obchodný vzťah s vami všetkými. Vítame vás kontaktujte nás pre viac informácií a tešíme sa na spoluprácu s vami! Platby: 1. Akceptujeme alipay tu. 2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Vracia: Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 8 dní. Budeme výmenu alebo vrátenie peňazí vám po prijatí položky. Ale my nebudeme akceptovať návrat všetky položky za škody, ktoré po použití alebo poškodené factitiously. Ak akékoľvek škody, prosím, kontaktujte nás včas e-mailom a stručne opísať škody, spolu s obrázkami a informovať nás, keď sa vrátite. Prosím, prosím, na vedomie, že expedičný poplatok je nevratný, ak tieto položky nie sú problémy s kvalitou. K rukám: 1. Dovozného cla, poplatkov, DPH a všetky poplatky nie sú zahrnuté v položke cena & prepravné poplatky. Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky (v prípade). 2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Zásielky: 1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Budeme loď položku po zaplatení overenie. 2. Tovar doba prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 3. Ak ste nedostali vašu položky do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Spätná väzba: Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne dúfam, že ste nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, žiadame vás, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme s vami spolupracovať, riešiť žiadne problémy, až kým nebudete spokojní. Prosím, nie listy nám 1, 2, 3 -hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Hlboko vážime vašu podporu!!

1, akceptujeme Alipay, Západ Únie, T/T, Všetky Hlavné Kreditné Karty sú akceptované Therough Bezpečné Platobné Procesor ESCROW. 2, Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1,odporúčame Našim Zákazníkom, aby nám všetky 5-hviezdičkové hodnotenie, ak sa našich produktov a služieb sa uspokojiť vás. Vaše plnú podporu poháňa nás k tomu naše najlepšie pre vás. 2,každý nový zákazník, ktorý nám 5-štart komentáre a pridáva našom obchode na jeho/jej obľúbených obchodoch môžete Vychutnať 5% zľava na jeho/jej ďalšej objednávke.

Štítky: Nálepky, Samolepky, nálepky, etikety biela, nálepky prázdne, Lacné nálepky, samolepky, Vysoko Kvalitné nálepky, etikety biela, Čína nálepky prázdne Dodávateľov.

Názov Značky HSENGPRT
farba Biela
Číslo Modelu Áno
Druh Iné
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Termálne štítok 70mmx30mm 500pcs jeden valec môže byť vlastné logo samolepiace papier do tlačiarne biela prázdna čiarového kódu nálepky

Termálne štítok 70mmx30mm 500pcs jeden valec môže byť vlastné logo samolepiace papier do tlačiarne biela prázdna čiarového kódu nálepky

Súvisiace produkty

Porovnať