Quad Core Čistý Android 6.0 Auto Multimediálny Prehrávač Car PC Tablet Jednom 1din 7" GPS Navigácia Auto Stereo Rádio, Bluetooth

Nový produkt

Skladom

€182.98

Pridať do obľúbených

2GB RAM je jeden 1din 7inch dotykový displej 4G WIFI Android 6.0 Auto, GPS, FM Rádio, Stereo hlava jednotky Media Player, BT, USB, SD RDS SWC MIC Android 6.0 Quad Core 16 G Flash 1024*600 Obrazovke Popis Produktu 1.Spustiť čistý android 6.0 OS sýte, Quad Core 1024*600 Rozlíšenie 2.Telefón Android zrkadlenie USB a Airplay pre iPhone 6/6 plus/5/5C/5 3.Bulit-wi-fi, Podpora 3G/Wifi hotspot pre zdieľanie siete z telefónu 4.Podpora 3G WCDMA Sim Karty pre 3G Dongle, 5.Podpora Červené a Zelené Tlačidlo Svetlo, aby zodpovedali vaše auto. 6.Podpora Volant Ovládanie, Podpora auta DVR pre USB konektor, Podpora ELM327 OBD2, Podpora Parkovací Senzor (Príslušenstvo pre DVR,OBD2,Parkovací Senzor je Voliteľné) 7.Podpora Subwoofer,klimatizácia Kontroly 8.Bulit-in Bluetooth pre voľnú ruku hovor, zobrazenie telefónneho zoznamu, AM/FM Rádio, RDS Dáta Systému. 9.Zadarmo GPS mapy na načítanie mapy tak rýchlo. Väčšina Compatiblity pre vaše auto pôvodnej informácie. 1. Pôvodné auto Radar /parkovacie senzor 2. CANBUS Zadarmo (Dual Channel Can-bus) Znamená, že tento prístroj môže zobraziť panel informácií, ako je teplota vzduchu atď. Aj tento prístroj môžete preniesť niektoré informácie, ako sú rádiové pásmo a frenqency na auto panel displej 3.Originálny volant ovládanie 4.Pôvodné auto klimatizácia displej 5.Cúvanie sledovať displej pre vaše auto s canbus,inak to nie je cúvanie sledovať displej pre vw s č canbus 6.Zostal Olej,Vonkajší temp,Batérie Voltov,bezpečnostné pásy varovanie,Brzda otvorená,Čistiaca kvapalina(ak vaše vozidlo nie je potrebné canbus box,nie na podporu týchto funkcií)

7.Podpora Pôvodnej auto USB

Podľa našich skúseností,sme zoznam vybavené autá pre váš odkaz. Doprava Politiky: tovar zasielame do celého sveta.

1) v Podstate sme sa vybrať tie hospodársky spôsob, ako pre zaslanie tovaru k vám.

2) Ak hmotnosti vašej zásielky je nad 2kgs, zvyčajne zašleme prostredníctvom UPS, DHL, EMS alebo iné urýchlené kuriéri. To trvá asi 3-10 dni, aby sa dospelo na svoje miesto.

3) Ak hmotnosti vašej zásielky je do 2kgs, zvyčajne zašleme leteckou Poštou, alebo expresnou Poštou Služby. To trvá asi 7-20 pracovné dni, aby sa dospelo na svoje miesto.

4) Ak dodaciu adresu nájde vo vzdialenej oblasti, kupujúci možno vyzvaní na zaplatenie vzdialenej oblasti poplatok. Budeme vás informovať pred odoslaním položka von.

5) Pre Rusko zákazníka, môžeme použiť 139 doprava EMS alebo doprava.

Pre akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať pre overenie, náklady na dopravu a poštovné spôsob, ako s nami pred platbou, ďakujem!

Import Dane:

Suma, ktorú zaplatíte, k nám len zahŕňa položky cenu a prepravné náklady. Nie sme pridať Cla, Dane z Pridanej Hodnoty, Colné Odbavenie poplatky a iné Poplatky.

Kupujúci musí platiť vyššie poplatky v prípade, že došlo pre určité tovaru.

Ak zásielku vráti späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnuť platiť tie poplatky, nemali by sme poslať zásielku znovu, pokiaľ kupujúci splní tie poplatky a zaplatiť všetky návrat a opätovné náklady.

Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane z tohto dôvodu.

Spätná väzba:

Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste spokojní s položku a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

Staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie, môžete mať.

Ak narazíte na nejaké problémy počas prepravného procesu, alebo akékoľvek problémy so položky, Prosím, dajte nám príležitosť riešiť problémy.

Budeme úprimne snažiť vyriešiť všetky problémy za vás hneď, ako sme mohli.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom zlé alebo neutrálne spätnú väzbu alebo akékoľvek nízke hviezdy, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

Štítky: čistý android, Auto Multimediálny Prehrávač, navigácia autorádia, Lacné čistý android, Vysoko Kvalitný multimediálny prehrávač car, Čína navigáciu autorádia Dodávateľov.

Rozlíšenie 1024*600
Digital Media Format DVD-R/RW,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,Video CD
Max Externej Pamäte 64 g
Špeciálne Funkcie Nabíjačky,Mobilný Telefón,MP3 Prehrávače,CD Prehrávač,FM Vysielač,Vstavaný systém GPS,CD-R,Bluetooth,Dotykový Displej,CD-RW
ROM 16 G
Rozhranie USB
Názov Modelu Šesťdesiat tisíc päť sto dvadsať jeden
Názov Značky YILUZHE
Pamäť RAM 1G
Moc Von 4*maximálne 45 w
TF/Micro SD Slot 1
DIN Double Din
Jazyk OSD
Napätie 12V
Veľkosť Displeja 8"
Položka Veľkosť 8 cm
Operačný Systém Android
Druh Materiálu kov
Položka Hmotnosť 4kg
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 4.0kg (8.82lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 24cm x 26cm (9.84in x 9.45in x 10.24in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Quad Core Čistý Android 6.0 Auto Multimediálny Prehrávač Car PC Tablet Jednom 1din 7

Quad Core Čistý Android 6.0 Auto Multimediálny Prehrávač Car PC Tablet Jednom 1din 7" GPS Navigácia Auto Stereo Rádio, Bluetooth

Súvisiace produkty

Porovnať