Eunavi 7" HD Dotykovým displejom jednotného 1 din Auto DVD Prehrávač, GPS Navigáciu pre BMW Radu 3 E46 M3 Bluetooth Rádio, USB, IPOD Zadarmo Mapu

Nový produkt

Skladom

€185.42

Pridať do obľúbených

Teplé tipy: skontrolujte Prosím package pred doručenia, potvrdenie package neporušené a potom sa prihláste.

Tento diel sa hodí k nasledujúcim modelom auta: Pre BMW Radu 3 E46 1998-2001 so Starými 17-Pin konektor Pre BMW Radu 3 E46 2002-2006 s novými 40-Pin konektor Pre BMW M3 1998-2006 a E46 318 320 325 Pre Rover 75 1999~2004 Pre MG ZT 2001~2004

Poznámka:Ak v aute máte originálny obrazovke, potrebujete pridať extra 6m napájací kábel,$40. ak potrebujete, kontaktujte nás.

Funkcie:

OSD language (Jazyk): Rusko/English/Nemecko/španielsky/arabčina/hebrejčina/Thai/ portugalčina/ francúzsky/ a tak ďalej...

1.Win CE 6.0 Systém, 7-palcový s Vysokým Rozlíšením (800*480) dotykový displej auto dvd prehrávač .

2. Slide Touch pre ovládanie menu

3. Stavať v GPS Navigácii.

4. Stavba, Bluetooth ,Telefónny zoznam Podporovaných

5. Plne kompatibilný s MPEG4 /AVI /DIVX /MP3 /DVD/CD /CD-R

/CD-RW /MPEG4......

6. jedna predná Mini USB a predné Micro SD slot

7. AM/FM s 30 predvolené stanice

8. Volant Ovládanie

9. Predné/ Zadné AUX vstup

10. Zabudovaný zosilňovač

11. Spätné kamery vstup

12. Výkonné Elektronické Anti-shock

NAŠE SLUŽBY:

① Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, voľný čas, budeme odpovedať v priebehu 12 hodín .

② Prosím, dajte nám šancu, aby vám slúžili, neotvárajte spor , Spor je zabezpečované platformy na platformu, nie je profesionálny, nemôže vyriešiť základné problémy, verte nám, keď máte problémy, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, máme profesionálny tím, na vyriešenie problému pre vás .

③ A fter-predaj záruka:

Č. 1: 1 rok záručná lehota

Č. 2: Dostal 2 roky, môže byť predĺžená záruka (platí voliteľné)

Logistika upozornenie: NIE Sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane, vlastné poplatok, Diaľkové za príplatok alebo colné odkladu. Ak je pozemok je návrat späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnutie platiť vyššie poplatky, NEMALI by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť VŠETKY návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane na základe vyššie uvedeného dôvodu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme pomohli našim kupujúcich, aby sa minimalizovalo riziko platenia daní. Ak máte nejaký dobrý nápad na zníženie dane, môžete nám. Sme továreň v Číne, pre väčšinu model, máme ich na sklade, stačí nám dať 2-3 dni, ak chcete vyskúšať prístroj. 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Poznámka:pre mapu,zašleme vašej krajine mapu ako darček .ale ak nemáme mapu svojej krajiny , pošleme vám prázdna Karta ako darček.(iba okno auta dvd mať karty sd )

FAQ:

Ako aktualizovať Mapy GPS?

Najprv si musíte stiahnuť aktualizáciu mapy z našej webovej stránky, alebo kdekoľvek inde pre WINCE. Potom musíte ich skopírovať do GPS, SD Kartou a nastaviť cestu, aby sa navigačný program cez nastavenie.

Je možné počúvať hudbu alebo rádio, keď používate navigáciu ?!

Áno, je možné počúvať rádio alebo hudbu pri používaní navigačného systému. Clayton zariadenia sú pomocou unikátna technológia, ktorá umožňuje počúvanie hudby stane, keď používate navigačný systém.

Tieto jednotky podporu volant kontrolu ?!

Áno, samozrejme. Pre každý iný model auta, je tam iný CAN-Bus ( Vstavaný alebo samostatné jednotky ), ktorý sa dodáva s jednotkou na zápas jednotky do vozidla zosilňovač a volantu kontroly.

Môžeme nainštalovať DVD Jednotky naše vlastné ?

To je prednosť, že inštalácia byť robené tým, profesionálny osoba. Nie sme zodpovední za škody, ktoré by mohlo dôjsť k palubnej doske auta pri inštalácii prístroja. Takže je lepšie, že profesionálny osoba nainštaluje jednotka na autá.

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: din auto dvd prehrávač, 1 Din, auto dvd prehrávač s gps, Lacné din auto dvd prehrávač, Vysoká Kvalita 1 din, Čína auto dvd prehrávač, gps Dodávateľov.

Jazyk OSD Ruský
DIN Double Din
Rozlíšenie 800*480
Max Externej Pamäte 32G
Druh Materiálu ABS
Názov Modelu DT7062
Napätie 12V
Veľkosť Displeja 7"
TF/Micro SD Slot 2
Jadrá Dual Core
Názov Značky Eunavi
Pre Vozidla Značky/Modelu BMW
Moc Von Maximálne 45 w
Operačný Systém Windows Ce
Rozhranie ISO
Položka Veľkosť 7
Pamäť RAM 256Mb
Digital Media Format JPEG,Video CD,Mp4,WMA,DVD-R/RW,DVD-RAM,Mp3,CD
Umiestnenie Auto Konzoly
Položka Hmotnosť 4kg
Špeciálne Funkcie MP3 Prehrávače,CD Prehrávač,Rádio Tuner,Dotykový Displej,Bluetooth,Vstavaný systém GPS,FM,TV
Hmotnosť Balenia 4.0kg (8.82lb.)
Veľkosť Balenia 38cm x 25cm x 25cm (14.96in x 9.84in x 9.84in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Eunavi 7

Eunavi 7" HD Dotykovým displejom jednotného 1 din Auto DVD Prehrávač, GPS Navigáciu pre BMW Radu 3 E46 M3 Bluetooth Rádio, USB, IPOD Zadarmo Mapu

Súvisiace produkty

Porovnať