Drôt Skladovanie Trubice Klipy Kábel Rukáv Organizátor Rúry Zábal Kábel Chránič Flexibilné Špirálové Vedenie Zariadenia Čína

Nový produkt

Skladom

€2.29

Pridať do obľúbených

Funkcie

Flexibilné a je opakovane použiteľný. Môžu byť ľahko odrezať na dĺžku, ktorú potrebujete.

Navrhnuté s zip-up riešenie riadi a skrýva káble a zároveň poskytuje jednoduchý prístup.

Zabraňuje vnikaniu prachu okolo káble a drôty. Skvelé pre využívanie viacerých káblov do jedného zvládnuteľné zväzku.

Jednoduché použitie, stačí zozbierať káble spolu, omotala okolo a zip-up, ideálny pre domáce a kancelárske použitie.

Ideálne pre organizovanie a ochranu vašej elektroinštalácie. Ideálne pre vedenie šnúry organizované za TELEVÍZOR a počítač, monitor.

Upozornenie:

Predvolená farba je čierna, ak potrebujete inej farby kontaktujte prosím zákaznícky servis vopred, ak potrebujete kúpiť ryžu, je väčší výber 1,5 M alebo 3 M aj kontaktujte, prosím, zákaznícky servis

1: potvrďte Prosím vašu ADRESU opatrne po vykonaní objednávky.Zašleme produktov naraz po prijatí platby. 2: Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín, v 15-45 pracovných dní. 3: kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produktov v 60 deň s.A prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod. Ak to je náš problém,vrátime vám peniaze pre vás.

1: akceptujeme Alipay,paypal,Western Union,TT tu. 2: Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 3: Prosím uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

1: full vrátenie bude poskytnutá položky sú vrátené v pôvodnom stave. 2: Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

3: Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

1: spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi tovar a služby,vopred ďakujeme! 2: staráme sa o našich vážených zákazníkov,a vždy bude v našich silách, aby vám pomohol. 3: Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie vašej môže mať,a bude sa snažiť vyriešiť issies. 4: Prosím e-mail nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Štítky: kábel rukáv, špirály kábel zábal, flexibilný kábel zábal, Lacné kábel rukáv, Vysoká Kvalita špirály kábel zábal, Čína flexibilný kábel zábal Dodávateľov.

farba Biela/Čierna/Šedá
Druh Špirála Balenie
Materiál Plastové
Veľkosť 6 Size
Číslo Modelu YJWSP
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drôt Skladovanie Trubice Klipy Kábel Rukáv Organizátor Rúry Zábal Kábel Chránič Flexibilné Špirálové Vedenie Zariadenia Čína

Drôt Skladovanie Trubice Klipy Kábel Rukáv Organizátor Rúry Zábal Kábel Chránič Flexibilné Špirálové Vedenie Zariadenia Čína

Súvisiace produkty

Porovnať