10 ft z 3/4" Čierna Flexo Zábal s Háku & Slučky Pletená Kábel Zábal Pletená Sleeving ochrana veľkosti 19 mm

Nový produkt

Skladom

€10.05

Pridať do obľúbených

Kreatívne Kábel Management Riešenia pre Domácnosti, Kancelárie, Priemysel a Voľný čas.

Kábel Riadenie Vašej ceste, stačí Kliknúť!!!

Spravovanie veľkého drôt zväzkov je jednoduché s našimi Suchým zipsom Pletená Kábel Flexo Zábal. Háčik & slučky uzáver umožňuje časté prístup na zmeny a vyrážkach.

Menovitá Veľkosť = 19 mm

Vlastnosti Materiál: Polyester Farba:Čierna Menovitá veľkosť:19 mm Teplotná odolnosť:-50degree...+150 diplom: RoHS, Halogénové Zadarmo

Náš E-KÚPIŤ JE na Suchý zips, pletená zábal môže pomôcť vytvoriť pekný a dobre regulovanom prostredí. To môže byť ľahko zabalené a zatvorené cez káble. To môže byť znovu-otvorená rýchlo spravovať káblov, ktoré majú byť pridané alebo odstránené, a vyrážok môžu byť vyrobené jednoducho tým, že káble von cez Suchý zips. Otvorte väzbe dizajn jednoducho vyhovuje veľa nepravidelných tvarov, ktoré poskytuje ideálne riešenie pre širokú škálu jedinečných aplikácií výzvy.

Tento Háčika a Slučky pletená sleeving je non-rozšíriteľná sleeving tkané z Monofil (útok) a multifilných (warp) polyesterové vlákna. Poskytuje ľahký, vysoká pevnosť háčika a slučky riešenie pozdĺž jeho dĺžky pre elegantné uzavretý povrch. Hlavné uplatnenie tohto sleeving je pre balenie a zoskupovaní káblov v nasadené situácie.

Farba ladí háčika a slučky uzavretie poskytuje pre jednoduché zapnutie a vypnutie počas inštalácie káblov sú stále in situ, ako aj okamžitý a pohodlný prístup pre postroj break-out) a prepracovať žiadnej konkrétnej časti po celej dĺžke spustiť.

Kábel Zábal je určený pre rýchle a jednoduché riadenie drôty, káble a hadiciam. Stačí oddeliť háčik a slučky spojovacích materiálov pozdĺž okraja materiálu a sklzu celá dĺžka Rukáv okolo alebo pod postroj alebo komponentov, montáž.

Odd-tvarované konektory jemne zovrieť okolo priemeru vašich vodičov. Keď Kábla Zábal je v objekte, jednoducho tesnenie háčika a slučky pozdĺž okrajov.

Štítky: pletená sleeving, vrkoč zábal, rukáv pletená, Lacné pletená sleeving, Vysoká Kvalita pleteniny zábal, Čína rukáv pletená Dodávateľov.

Číslo Modelu VCW-019-BK 10 ft
Materiál Polyester
Druh pletená sleeving so Suchým zipsom
farba Čierna
dĺžka 10
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 8cm x 18cm (9.84in x 3.15in x 7.09in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 ft z 3/4

10 ft z 3/4" Čierna Flexo Zábal s Háku & Slučky Pletená Kábel Zábal Pletená Sleeving ochrana veľkosti 19 mm

Súvisiace produkty

Porovnať