1 ks ružové drevo Husle rovine luthier nástroje pre husle viola violončelo 280mm dĺžka Rezu šírka 44 mm

Nový produkt

Skladom

€39.65

Pridať do obľúbených

1 ks Husle rovine luthier nástroje pre husle viola violončelo 280mm dĺžka Rezu šírka 44 mm ružové drevo

Plná dĺžka: 280mm, Šírka: 60 mm Výška: 45 mm šírka Rezu: 1.6"/44 mm Poznámka: farby alebo drevo zrná môžu líšiť od jedného do druhého.

Poznámka: obrázok položka je len pre vašu informáciu, FARBU, aby sme balenia sa môže líšiť od fotografie(s Výnimkou tam je zvláštne označenie). O nás : Sme výrobcom a exportérom String Nástroj a príslušenstvo v Číne. Dodávame náš tovar do rôznych krajín a regiónov, a boli sme stanoviť dlhodobé obchodné vzťahy s mnohými hudobné obchody aborad. Všetky naše produkty sú vyrobené, kontrolované a vybraných odborníkov, všetky procesu tvorby sú pod kontrolou z dreva vybraných, tvorcovia, maľovanie, balenie a doručenie. Našim cieľom je: "Kvalita Prvý, Prestige je Najvyšší! "Nie sme len predaj našich produktov, sme aj budovanie vzájomnej dôvery! Vieme, že trávi rokov na budovanie dôvery a dôveryhodnosti môžu byť zničené v priebehu niekoľkých sekúnd, takže sme veľmi opatrní a prísne o našich produktoch, a tiež našu prestíž! Doprava: Sme pomocou Čína príspevok, Epack, Sf-express alebo po NL(o 7 až 60 dní) zaslať tovar. Ak potrebujete rýchle deliery, skúste prosím vyberte EMS, DHL, TNT, alebo UPS, alebo kontaktujte nás pre podrobnosti. Všetky sledovacie číslo bude poskytnuté po lodi, aby vás. Spätná väzba: Sme vždy ocenil PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ Pozitívnu spätnú Väzbu od vás. Ak máte akékoľvek otázky o objednávke alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, robíme najlepšie vyriešiť všetky problémy. Po Predaj: Sme vždy zodpovedný za náš tovar! Ak ste si receie položky na konci, vrátime v plnej výške späť k vám, alebo Odoslať na vás. Ak je poškodenie na pacakge, prosím, fotografovanie a my vám plne zodpovedný za to. Ak je problém s kvalitou, prosím e-mail nás!

Štítky: husle rovina, pre husle, Luthier Nástroje, Lacné husle rovina, Vysoká Kvalita pre husle, Čína luthier nástroje Dodávateľov.

Použitie Univerzálny
Číslo Modelu Univerzálny
Názov Značky Bai Fei Te
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.66kg (1.46lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 ks ružové drevo Husle rovine luthier nástroje pre husle viola violončelo 280mm dĺžka Rezu šírka 44 mm

1 ks ružové drevo Husle rovine luthier nástroje pre husle viola violončelo 280mm dĺžka Rezu šírka 44 mm

Súvisiace produkty

Porovnať