952C 4/4 Veľkosť Tourte Master Pernambuco VIOLONČELO LUK Eben Žaba Čistého Striebra Vybavené Prírodná Biela Vlásie Violončelo Diely Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€227.90

Pridať do obľúbených

Dobre vyvážená master lúk, rýchle reakcie

Tourte model. Čistého striebra namontované a likvidáciu

Veľká flexibilita, príjemné rovnováhy, teplé a otvoriť tón

Je to nádherný pernambuco master violončelo lúk. Hokejka je aj sušené vzduchom staré pernambuco, ktoré by sa mali vybrať 1 z 200. Hustota držať okolo 5300, že je to veľmi vysoké. Je to veľmi silný luk, a poskytne vám veľmi rýchlu odozvu.

Vlasy sú prírodné nebielenej Mongolsko štetín z najvyššej úrovni. Žaba a skrutku bol vyrobený vysoko kvalitný eben s čistého striebra namontované. Žaba list, očí a na konci skrutku, vykladané s dobre vybrané krásne perleťou. Kvalitné lizard kožený grip, čistého striebra navíjanie nite! Je to nádherný lúk, ktoré sa oceňujú na zber tiež!!

Zostatok bod čela je 244mm, je to ideálne miesto pre violončelo lúk. Výkon luku by mala byť rovná alebo presahuje USD1200 galéria luky!

Luk bol vytvorený starého skúseného majstra luthier. Vystúpenie lúk boli testované v našej spoločnosti

Sme veľmi dôveru s lukom. Z nejakého dôvodu chcete vrátiť to, kontaktujte nás do 30 dní. Budete mať plnú monery vrátenie ihneď

A-B-C Záruka

A. 2 Týždňov Peniaze Späť - akceptujeme vrátiť o vrátenie dane do 2 týždňov po obdržaní, ak má problémy s kvalitou.

B. 1 Mesiacov, Vrátiť sa - Ako naša záruka kupujúci môže vrátiť v lehote 1 mesiaca pre rovnaké nové položky, ak to má nejaké problémy.

C. 3% odkladu zľavu na váš Paypal, alebo 8% zľavu pri ďalšej objednávke. (Správa nás potom, vďaka.)

Pripomenul,

Kupujúci je zodpovedný za prichádzajúce menej povinností možno. Ale budeme označte položky, ako Darček alebo Vzorku a menej USD20 ako deklarovať hodnoty, mostely to vám môže pomôcť vyhnúť sa daní aj došlo.

Problém ?

Pre každý problém, ak môžete Správa Nás Na Prvom mieste, sme sa vyriešiť váš problém na prvom mieste a ponúka plnú záruku vrátenia peňazí.

Štítky: husle diely príslušenstvo, pernambuco violončelo luk, Violončelo Luk, Lacné husle diely príslušenstvo, Vysoká Kvalita pernambuco violončelo luk, Čína violončelo čela Dodávateľov.

Číslo Modelu 952C
Výkon Majster
Použitie Violončelo Použitie
MPN 20090930952C44
Stick Dobre Vzduchu-sušené Pernambuco
dĺžka Approx. 71cm
UPC Šesť sto miliárd šesť sto osemdesiat dva milióny sedem sto sedemdesiat päť tisíc dve sto päť
Kovových Materiálov Mincový Striebro
Vyváženie Bod Cca 244mm (Bez skrutiek)
Druh Violončelo Luk
Hmotnosť Approx 80g
Žaba Čistého striebra namontované ebenu
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 78cm x 5cm x 5cm (30.71in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

952C 4/4 Veľkosť Tourte Master Pernambuco VIOLONČELO LUK Eben Žaba Čistého Striebra Vybavené Prírodná Biela Vlásie Violončelo Diely Príslušenstvo

952C 4/4 Veľkosť Tourte Master Pernambuco VIOLONČELO LUK Eben Žaba Čistého Striebra Vybavené Prírodná Biela Vlásie Violončelo Diely Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať