Barokový had dreva 1pcs Violončelo Luk Rovné kosti fro g Vysokej Kvality #DB-056

Nový produkt

Skladom

€77.52

Pridať do obľúbených

Náš Hudobný Nástroj Co., S.r.o. je na výrobu rôznych druhov hudobných nástrojov. Majú kompletné vybavenie, zariadenia a výrobné techniky, využívame pokročilé procesov, strojov a superior testovaní. Naše výrobky sú odolné a pohodlné hrať, hrajú na presné hudobné rozsahu, krásny tón, jedinečný vzhľad a silné expresívne sily.

Neustále sleduje našej podnikateľskej filozofie "kladie dôraz na kvalitu výrobkov, obchodné meno a podnikateľské služby a manažment". Všetky naše produkty sú splnené medzinárodne rozšírené normy. Používame medzinárodne rozšírené tón kartách a importované tón kalibrácia nástrojov na úpravu a testovacie tóny, v záujme zabezpečenia kvality v súlade s normami v Číne, Hudobný Nástroj, Dohľad a Kontrola Center. zriadili sme priateľské obchodné družstvo vzťahov so zákazníkmi vo viac ako 30 krajinách a regiónoch, v Amerike, Európe a Ázii Funkciu Barokový snakewood 1pcs Violončelo Luk Rovné kosti fro g Vysokej Kvality #DB-055 Luk Vysoko Kvalitných Uhlíkových vlákien Dreva AAA grade mongolskej Vlásie Rovné a vyvážené, dobrý luk pre študentov a pokročilých hráčov obrázok zobraziť 56# 11 (Poznámka: Nie všetky špecifikácie gitara)

Špeciálne požiadavky

* Môžeme poskytnúť OEM spracovanie, prispôsobiť hudobných nástrojov podľa požiadaviek zákazníkov.

Dúfam, že naše profesionálne hudobné nástroje vám môže priniesť viac práce podľa našich skúseností.

Balenie:

Naše gitary sú prísť s penou box, ľahko sa prenáša a bezpečnosť dosť pre gitaru,

COLNÉHO ODBAVENIA

Budeme loď položky ako dar a uviesť hodnota tovaru je 40 USD. Možno budete musieť zaplatiť malý alebo žiadny zaplatiť clo. Je však nevyhnutné, alebo vlastné otvorí balíček a preceniť na gitaru. Máme dostatok skúseností, aby vám pomôžu získať gitara bezpečne.

Platobné Detaily

.com Escrow platobných služieb môže prijať ; Kreditnej Karty, Banka Bankové Prevody; Western Union, môžete výber svojimi najlepšími spôsob platby .

Doprava

To normlly nás berie 1-7 dní, aby sa položky, ktoré budete platiť pripravené na odoslanie po vaša platba potvrdená .com.

Vo všeobecnosti sme použite EMS pre zásielky z dôvodu nižších nákladov a lepšie služby.

To zvyčajne trvá asi 5-8 dní pre EMS dodať položky. Potom môžete dostať položky po vypočutí klopať na vaše dvere.

Sme radi kombinujú poštovného pre položky zaplatené v jednej platby. Sadzby za zásielky, ktoré budú založené na kombinácii hmotnosť položiek a vašu polohu.

Sme veľmi profesionálne a opatrný, balenie, aby položky bezpečné počas prepravy.

Po Predaji Služby Zákazníkom

Naše 100% záruka spokojnosti umožňuje kúpiť s dôverou!

Položky, ktoré sú VYROBENÉ V ČÍNE. Oni sú tie, ktoré niektorí z vás hľadajú, ale sú dobré a DOBRE stojí za peniaze, ktoré platíte.

V vzácny prípad katakomby chybné položky, prosím, uistite sa, obráťte sa na nás prvý a poďme zistiť, dobrý spôsob, ako to vyriešiť.

**neváhajte ma, ak máte nejaké otázky**

Ďakujeme, že ste a šťastný ponúkania cien

Prosím, navštívte náš obchod pre Ďalšie SKVELÉ ponuky a Položky! !

Štítky: Violončelo Luk, barokové violončelo luk, barokový luky, Lacné violončelo luk, Vysoká Kvalita barokové violončelo luk, Čína barokový luky Dodávateľov.

Použitie Bass Husle Použitie
Číslo Modelu basy
Názov Značky yinfente
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 80cm x 5cm x 5cm (31.50in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Barokový had dreva 1pcs Violončelo Luk Rovné kosti fro g Vysokej Kvality #DB-056

Barokový had dreva 1pcs Violončelo Luk Rovné kosti fro g Vysokej Kvality #DB-056

Súvisiace produkty

Porovnať