FrSky Smart Port ot / MIN a Snímač Teploty

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

FrSky Smart Port OTÁČOK a Teploty Snímača FrSky Smart Port ot / MIN a Snímač Teploty bol navrhnutý pre prácu s FrSky Smart Port systémov, je možné merať ot / MIN od striedavé motory od 1,000~o 30 000 otáčok a teploty -20 až 250 stupňov celzia. Iné FrSky Smart Port povolené senzory vrátane variometer, lipo napätie, GPS, aktuálne a rýchlomer senzory môžu byť použité súčasne.

Inštalácia je jednoduchá, stačí pripojiť snímač pre všetky 2 vodiče na striedavý motor dodaným JST kábel a zapojte ho smart port viesť do smart port zapnutý prijímač. 2 snímače teploty sú dodané, ktoré sú zapojené do PCB, takže môžete použiť jeden alebo obaja. Pripojte snímač teploty na vaše ESC, aby si plne využívať a pokoj od tejto fantastickej produktu. Nastavenie je veľmi jednoduché pomocou tlačidla a LED indikátor stavu.

Vezmite prosím Na vedomie: FrSky Smart Port RPM/Teplotný Snímač je kompatibilný len s FrSky Smart Port povolené prijímače ako X8R, X6R a X4R.

Funkcie:

• Opatrenia ot. / MIN., od 1,000~o 30 000 ot. / min.

• Meria teplotu -20~250°C

• Jednoduché a ľahké nainštalovať

• Malý a ľahký

• LED indikátor stavu

• Ľahko zatlačte tlačidlo nastaviť

Špecifikácia:

Prevádzkové Napätie: 4~10V

Rozsah napätia Motorových Vodičov: 2~12S (7.4~44.4 V)

Rozsah merania ot / MIN: 1,000~30,000

Rozsah merania Teploty Snímač: -20~250°C

Rozmery: 29 x 20 x 2 mm

Hmotnosť: 8g

Zahrnuté:

1 x FrSky Smart Port ot / MIN a snímač Teploty

1 x Smart Port konektor kábla

1 x konektor JST viesť

2 x snímače Teploty

1 x Návod na použitie

Upozornenie pred Objednávky:

Predvolené doprava zadarmo Čínske Registra Air Mail , ktorý dodá rýchlosť nie je stála, niekedy niekoľko dní bude dosah ruky, niekedy sa potrebujú viac než dva mesiace, prosím, na vedomie za to!

Ak potrebujete rýchlejšie a spoľahlivý spôsob dopravy, alebo naliehavé pre to, prosím, zvoľte EXPRESS !! Tento konsenzus je minimálne rešpektovanie serióznu prácu, pretože bez tela môžu ovládať post air mail prepravná rýchlosť!

****

Nie sme vítaní a odolať škodlivým kupujúcich, ktorí kupujú a vedieť post air mail doprava nevýhodu , a otvoriť dodanie odkladu spory účel, na vrátenie a zadarmo zobraziť produkty. Pre takýchto kupujúcich, raz našiel vytiahnuť do čierneho meno zoznam, nikdy spolupracovať znova!

* * * * * * Väčšina položiek bude expedovaný do 1~4 pracovných dní .Uistite sa, opustiť telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie. Na zabezpečenie zobrazí na minimálne dane, parcela bude odoslaná ako DARČEK a urobiť malý Colné odbavenie hodnotu(ako $5), kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky alebo sa DPH účtuje. ( Pls opustiť mesaage ak majú špeciálne požiadavky. ) Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky hightly závisí na miestne zvyky a poštové služby. Chinapost Air mail zvyčajne trvá 18 - 35 pracovných dní väčšine krajín v Európe,30 -40+ pracovných dní ruskej Federácie, Brazília, Južná Amerika .Čas dodania závisí od destinácie a iný faktor, Sme nemôže niesť zodpovednosť za meškanie zavinené Poštou, miestne poštové služby alebo Medzinárodnými Colných Kontrol.

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Náš systém sa automaticky vráti do rovnakej spätnú väzbu, aby ste po prijatí vašej Pozitívnej Spätnej väzby. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky alebo služby, len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme robiť všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť.

Štítky: snímač ot. / min., snímač frsky, RPM Senzor, Lacné senzor ot. / min., Vysoko Kvalitný snímač frsky, Čína rpm senzor Dodávateľov.

Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Diaľkové Ovládanie
Nástroj Dodávky Iné
Pre Typ Vozidla Lietadlá
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Názov Značky SKYAREA
Číslo Modelu RPM-SP
Technické parametre Hodnota 2
Upgrade Diely/Príslušenstvo Iné
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Iné
RC Diely a Accs Vysielače
Materiál Plastové
Plastové Typ PE
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 4cm x 5cm x 6cm (1.57in x 1.97in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

FrSky Smart Port ot / MIN a Snímač Teploty

FrSky Smart Port ot / MIN a Snímač Teploty

Súvisiace produkty

Porovnať