30 cm, USB 2.0 Predlžovací Kábel mužmi a M/F Dual Tienenie(Fólie+Opletené) Vysoká Rýchlosť Transparentná Modrá

Nový produkt

Skladom

€0.95

Pridať do obľúbených

USB 2.0 Predlžovací Kábel mužmi a M/F

Popis

1,Farba:Transparentná Modrá

2,Dĺžka:30 cm

3,Vysoká Kvalita,Vysoká Rýchlosť,Vysoký Výkon

4,USB 2.0 Samec na USB 2.0 Ţeny Miera Kábel

5,Vysoký Výkon,Tienenie Funkciu,Hliníkovej fólie

6,28 AWG+30AWG rozchod

7,Fóliou a opletením tienenie znižuje EMI/RFI rušeniu a twisted-pair konštrukcie, pomáha znížiť cross talk čo zabezpečuje vysokú rýchlosť, bezporuchový prenos dát

Doprava 1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. Čo môžeme urobiť, je pokúsiť sa pomôcť Colné Odbavenie. 2. My len loď na potvrdil, adresu, ktorá je uvedená na www.haix.sk(nemôžeme loď do APO francúzskej polynézie DPO adresu). Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Zákazníci By mali uistite sa, že váš Psč a Názov Mesta je 100% Správne. 3. Všetky položky bude dodaný v čo najkratšom čase po prijatí platby (okrem soboty a nedele a Sviatky v Číne). Sme schopní prevziať zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane, pretože je ťažké kontrolovať. Doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb. 4. Môžeme loď, položku po celom svete, ponúkame DHL, Fedex TNT UPS EMS Cargo Express, PostNL a Mnoho Iných Druhov medzinárodných malé paketové služby. Naša Prepravná metóda je oveľa pružnejšie, v Prípade, že zákazníci majú špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás vopred. Služba 1. Sme závislí na našich www.haix.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa každý zákazníci uspokojiť s položku. 2. Ak nie sú zákazníci spokojní s produktom, alebo službu, kontaktujte nás ihneď po prijatí položky, dáme vám o Rozumné Riešenie.

Štítky: USB 2.0 predlžovací kábel, predlžovací kábel usb 2.0, PREDLŽOVACÍ KÁBEL USB, Lacné usb 2.0 predlžovací kábel, Vysoko Kvalitný predlžovací kábel usb 2.0, Čína usb predlžovací kábel Dodávateľov.

Číslo Modelu USB 2.0 Mužov a Žien
Zväzok Zväzok 1
USB Typ Štandard
Certifikované GB
Package Áno
Dĺžka kábla 30 cm
Použitie Pre USB zariadenia
Názov Značky REXLIS
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

30 cm, USB 2.0 Predlžovací Kábel mužmi a M/F Dual Tienenie(Fólie+Opletené) Vysoká Rýchlosť Transparentná Modrá

30 cm, USB 2.0 Predlžovací Kábel mužmi a M/F Dual Tienenie(Fólie+Opletené) Vysoká Rýchlosť Transparentná Modrá

Súvisiace produkty

Porovnať