EDT-USB 3.0 2.5" SATA III Pevný Disk Kábel Adaptéra / UASP - SATA na USB 3.0 Prevodník pre SSD/HDD - Pevný Disk Kábel Adaptéra

Nový produkt

Skladom

€14.65

Pridať do obľúbených

Farba : Čierna

Pripojenie 2.5 v SATA pevný disk vášho počítača pomocou prenosného kábla s UASP Podporu.

Kompatibilné s USB 3.0 počítačových systémov, ako napríklad Dell Optiplex & Apple Mac & MacBook a 2.5 v SATA pevné disky & solid-state disky, ako Samsung 840 EVO série & Rozhodujúce MX 100 series.

USB SATA Adaptér / SATA na USB 3.0 Prevodník / USB 3.0 na SATA Adaptér / USB 3.0 na SATA III Converter / HDD SSD Kábel Adaptéra / 6 gb / S.

Použitie s SSD disk externe upgrade vášho prenosného pevného disku prostredníctvom rozhrania USB 3.0.

Kábel podporuje UASP, ktorý umožňuje prenos rýchlosťou až 70% rýchlejšie než bežné USB 3.0, ktorá umožňuje využiť potenciál vášho SATA III SSD/HDD, keď spárovaná s UASP-enabled radič hostiteľa. Pozri naše UASP výsledkov testovania nižšie pre ďalšie podrobnosti.

To prenosné, kábel-štýl adaptér umožňuje jednoduché prepínanie medzi pevné disky bez toho aby museli inštalovať vaše jednotky v priestore, a ponúka ľahký dizajn bez externého napájania vyžaduje USB (powered), pre jednoduché uskladnenie v taška na prenosný počítač alebo puzdro.

Obsah Balenia:

1 x USB 3.0 na SATA 2.5" HDD Kábel Adaptéra

Poznámka:Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/-1-3 cm.

Štítky: sata na, SATA na USB, USB na USB, Lacné sata na, Vysoká Kvalita sata na usb, Čína usb na usb Dodávateľov.

Názov Značky Fasdga
Použitie -
Package No
USB Typ Štandard
Dĺžka kábla -
Hmotnosť Balenia 0.042kg (0.09lb.)
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EDT-USB 3.0 2.5

EDT-USB 3.0 2.5" SATA III Pevný Disk Kábel Adaptéra / UASP - SATA na USB 3.0 Prevodník pre SSD/HDD - Pevný Disk Kábel Adaptéra

Súvisiace produkty

Porovnať