Pre Apple Macbook Air 11 Silikónový Kryt Klávesnice Kože Verzia NÁS Silikónové Notebook Notebook Kryt Klávesnice Skin Protector

Nový produkt

Skladom

€8.65

Pridať do obľúbených

Pre Apple Macbook ESP Farebné Spainsh Kryt Klávesnice Kože pre MacBook Air 11 Verzia NÁS Dúha Notebooku, Klávesnice Film

Vlastnosti produktu: 100% Zbrusu Nový Kryt Klávesnice Silikónové Kože pre Najnovší MacBook série s alebo w/out Retina Displej Krásne candy farby dizajn, španielsky charakter tlač, extra slim silikónové kože, jednoduchšie písať, kľúčové slová sú vytlačené na klávesnici kryt Každý kľúč je individuálne tvarované a osobitne vytlačené na číry silikón pre dlhotrvajúci profesionálny vzhľad Mäkké, trvanlivé silikónový materiál na zabezpečenie pohodlné používanie, extra slim pokožky, uľahčuje písanie Flexibilné, umývateľný, ľahko aplikovať a odstrániť na čistenie alebo dezinfekciu, každý zabalené v darčekovom balení

Kompatibilné zariadenia:

11 palcový -- oblek pre Macbook Air 11 palca

Kompatibilná Verzia:

Vhodné pre verzia NÁS len klávesnica

Kryt Klávesnice Rozloženie Poznámka:

Venujte prosím pozornosť ""Enter/Return"" kľúč, uistite sa, že vaša klávesnica vyzerať presne rovnaké s ním.

NÁS verzia ------- "enter/return" kľúč je obdĺžnik široký bar

EU/UK verzia --- "enter/return" kľúč vyzerá ako "7"

Package zahrnuté: 1 X verzia NÁS silikónová klávesnica pokožky

Klávesnica kože pre 11-palcový Macbook↓

(skutočný produkt vyzerá lepšie ako na fotkách)

Vašu Pozornosť, prosím:

S cieľom uspokojiť požiadavky rôznych zákazníkov, ponúkame 2 séria klávesnice koži, XSKN značky klávesnice kože a Generických klávesnice pokožky.

Možnosť 1 :

Ak dávate prednosť vysoko kvalitné klávesnice kože, prosím, aby XSKN Značky klávesnice kože , kvality patrí medzi najlepšie na trhu, sme ourself je maufacture roky klávesnica kože výroba skúsenosti, vieme dobre, aké kvality, cielené zákazníkov sa zaujíma najviac.

Možnosť 2 :

Ak dávate prednosť cena konkurenčné klávesnice kože, prosím, aby Všeobecný klávesnice kože (žiadna značka uvedené na stránke produktu).

Tento produkt série je priamo odosielať z iných facories, hoci kvalita nemôže byť competive s XSKN klávesnice kože, všeobecný jeden ponúka väčšina cien konkurenčných výrobkov na trhu, ktorý ponúka rovnaký výrobok.

O nás

XSKN Silikónové & Electronics Co., S.r.o. je profesionálny manufaktúry z notebooku, klávesnice kože v Číne. Máme viac ako 8 rokov histórie na sos a 5 rokov na www.haix.sk, môže kontroly kvality, ceny a servisu veľmi dobre. Dodávame silikónové, tpu klávesnice kože a prenosné tašky s jedinečné vzory a kvalitné, nastavili vlastné značky(XSKN). Medzitým, ponúkame aj kvalitný dizajn a odber vzoriek služby pre OEM a ODM objednávky.

Doprava

Expedície je usporiadané do 24-72 hodín akonáhle sa vaša platba je hotové overovanie www.haix.sk. Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky vysoko závisí na miestne zvyky a poštové služby.

EMS: 8-13 dní. DHL/Fedex/UPS/TNT: 5-8 dní , Čína/Hongkong príspevok: 18-43 dní.

Platby

Pri úhrade pomocou Alipay, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze sa uvoľňuje nám po potvrdení dodania . Iný spôsob platby je tiež k dispozícii, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

Návrat Politiky

Pol roka je naša záručnej doby. Ak váš cítiť sklamaný s položku, povedzte nám, do 7 dní od doručenia. Položka musí byť vrátený v pôvodnom stave pre vrátenie peňazí. Prepravné náklady na teba.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Staráme sa o každý kupujúci, a bude sa snažiť pomôcť vám.

FAQ

Všetky fotografie zobrazené sú 100% reálne, bez použitia akéhokoľvek softvéru, aby bolo krajšie . Môžete jednoducho hodnotiť našom prípade. A ak máte akékoľvek otázky, náš zákaznícky servis je vždy pripravený pomôcť.

Štítky: kryt klávesnice skin protector, Kryt Klávesnice Pokožky, notebook kryt klávesnice, Lacné kryt klávesnice skin protector, Vysoko Kvalitný kryt klávesnice pokožky, Čína notebook kryt klávesnice Dodávateľov.

Produkty Stav Skladom
Jazyk Standard English
Package Áno
farba farebné gradient dúha
Verzia Verzia NÁS
Certifikácia CE
Použiteľné Modely MacBook Air 11-inch
Hrúbka 0.35
Aplikácia Veľkosť Notebook Klávesnice
Funkcia Produktu krásne, odolné
Funkcia Vodotesný,Prachotesný
Materiál Silikónové
Compatiblity pre Apple Macbook 11
Názov Značky XSKN
Veľkosť Balenia 35cm x 15cm x 1cm (13.78in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Apple Macbook Air 11 Silikónový Kryt Klávesnice Kože Verzia NÁS Silikónové Notebook Notebook Kryt Klávesnice Skin Protector

Pre Apple Macbook Air 11 Silikónový Kryt Klávesnice Kože Verzia NÁS Silikónové Notebook Notebook Kryt Klávesnice Skin Protector

Súvisiace produkty

Porovnať