EÚ angličtina Premium Ultra Tenká Klávesnica Chránič Kryt pre MacBook Pro s Dotyk Bar 13" alebo 15" ( A1706 & A1707)

Nový produkt

Skladom

€4.20

Pridať do obľúbených

EÚ anglický QWERTY Premium Ultra Tenká Klávesnica Chránič Kryt pre MacBook Pro s Dotyk Bar 13" alebo 15" (2016 & 2017 Uvoľnenie, A1706, A1707)

100% Zbrusu Nový Top Kvalitu a Perfektne Premium Mäkké Silikónové, odolnejšie Unikátny Ergonomický Proti šmyku Dizajn, Pohodlné, Bezpečné,Pohodlné Uchopenie Proti prachu,Vode, odolnosť proti poškriabaniu Iba kompatibilné pre : Nový Macbook Pro 13" A 15" Model s Dotyk Bar vydal v roku 2016 Okt. & 2017 Jún. (Štyri Thunderbolts 3Ports)

EÚ Verzia v anglickom jazyku : Plz skontrolujte klávesnici verzia prvý.Tento silikónový kryt klávesnice zasunúť iba do EÚ Ener v angličtine .Dúfam, že ste ich skontrolovať pred objednávky. Dúfam, že nasledujúci obrázok vám môže pomôcť zistiť, ktorú verziu a jazyk klávesnice patrí.

PACKAGE VRÁTANE: 1*Silikónový Kryt Klávesnice

Ďalšie Horúce Položky Môžete Ako:

Ako môžem zaplatiť pomocou Western Union? Ako môžem platiť Kreditnou Kartou? Aké spôsoby platby, ktoré môžem použiť? ... Čo mám robiť, ak sumu platby odpočítanej je nesprávne? Prečo je moja objednávka uzavretá? Prečo moje platby kreditnou kartou zlyhať? ... 1.Po objednávke s platbou,na www.haix.sk bude vykonávať overovanie procesu každú objednávku do 24 až 48 hodín. 2.Akonáhle je platba bola overená, budeme spracovávať objednávky do 24 hod. (okrem víkendu). 3.Zásielky informaiton zvyčajne budú aktualizované na webovej po 3-5 pracovných dní. 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie zo dňa položky, ktoré bolo prijaté.Ak položka je vo vašom zaobstarať viac ako 7 dní, považuje sa to používa a My Vám Nie je Problém Vám Vrátenie peňazí Alebo Výmenu. Nie sú Žiadne Výnimky! 2.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.Ale Iné Dôvody, Prepravné náklady, je medveď podľa kupujúci iba v tom. 3.Všetky vrátený tovar Musí Byť v pôvodnom obale a Musíte nám Poskytnúť prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat. 4.Vrátime vám Plnú Sumu,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami,Po Oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk.ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu. 1.Sme za predpokladu, 6 mesiacov záruka na chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo prísť len s 1 mesačná záruka. 2.Chybné položky Sa Musia vykazovať(v záručnej dobe)a vrátil sa(v pôvodnom obale,ak je to možné).Musíte sa poradiť nám, čo vada, a vaše číslo objednávky.Nie Sme Repare Alebo Nahradiť Položky S Uplynutou Platnosťou Záruky. 3.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk! 1.Ponúkame Specail Cena/Doprava/Skladom/Služby. 2.Ponáhľaj Sa!!!Ak chcete stať Našim VIP Zákazníkom. 3.Kontaktujte nás prostredníctvom Obchodných Manager/Kontaktujte nás!!! Stať NAŠIM VIP ZÁKAZNÍKOM,Viac Zľavu dostanete!!!

Štítky: kryt na klávesnicu, pre macbook pro, Pre Macbook, Lacné kryt na klávesnicu, Vysoká Kvalita pre macbook pro, Čína pre macbook Dodávateľov.

Kompatibilný Č. 2 Macbook Pro15 TouchBar A1707
Certifikácia CE
Funkcie Protiprachová & Vody-dôkaz
Klávesnice Zadajte Euro Verzia
Názov Značky Batianda
Drop shipping podpora
Hrúbka 1mm
Hmotnosť 8g
Funkcia Vodotesný,Prachotesný
Materiál Silikónové
Aplikácia Veľkosť Notebook Klávesnice
Rozloženie Klávesnice Len V Angličtine
Kompatibilný Č. 1 Macbook Pro13 TouchBar A1706
Produkty Stav Skladom
Package No
Záruka 6 Mesiacov
Farby Gradient Zelená/Ružová/Šedá/Rainbow
Stav 100% zbrusu nový
Použiteľné Modely Macbook
Veľkosť Balenia 30cm x 12cm x 1cm (11.81in x 4.72in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EÚ angličtina Premium Ultra Tenká Klávesnica Chránič Kryt pre MacBook Pro s Dotyk Bar 13

EÚ angličtina Premium Ultra Tenká Klávesnica Chránič Kryt pre MacBook Pro s Dotyk Bar 13" alebo 15" ( A1706 & A1707)

Súvisiace produkty

Porovnať