Szjinao Pevné 925 Sterling Silver Earings z Indie Vintage Módne Šperky pre Ženy Akvamarín Visieť Drop Náušnice

Nový produkt

Skladom

€17.42

Pridať do obľúbených

Slávnostne Sľub * Naše predaj z čistého striebra produkty s rovnakým ako skutočný obsah označiť nad stránke . Ak zistí, nákup non-záväzok ku kvalite obsahu striebra výrobkov ,len vydať príslušné vnútroštátne kontrolné správy, môžete sťažnosť našom obchode,a platí pre 10-krát odškodnenia. Ak chcete identifikovať obsah striebra, uistite sa, že nájsť orgánu národnej odborných inštitúcií, nie zadarmo nájsť non-profesionálne inštitúcie alebo jednotlivci uhádnuť.

Nové Reálne Pevné 925 Sterling Silver Earings z Indie Vintage Módne Šperky pre Ženy Vytvorená Akvamarín Visieť Drop Náušnice Špecifikácia: Manufacturing Company : JinAo Krajina Výroby : ShenZhen Meno : Náušnice Položka Č.: EH015 Štýl : Vintage

Technika : Ručné

Kov : 925 Sterling Silver Farbe Kovu ( Produktu ) : Antique Silver Hlavný Kameň : Vytvorené Akvamarín

Hlavné Kameňa Farba : Modrá Produktov Celková hmotnosť : približne 6.9 g

Veľkosť produktu : Ako na obrázku

Vlastnosti: Vysoko kvalitné a Zbrusu Novej > Skutočný objekt je krajšie

Balenie obsahuje: 1* 1 Pár Náušníc Náhodné kolokačných krásnej darčekovej krabičke (Ochranný Obal Poštovné) Poznámka: ( Potom, čo sme dostali vašu platbu objednávky, rýchle lodnej dopravy v rámci 48 hodín ) ① Striebro Poshing Handričkou (Cena $ 0.9/ks ) ② Exkluzívnej Darčekovej krabičke (Cena $ 0.56/ks )

Vezmite prosím na Vedomie :Políčko Náhodný na odoslanie,Obrázok je Len Pre Referenčné Prečo Kúpiť "Obama Zlaté Šperky Co., LTD" 1 Sme globálnym značky a šperky lídrom s viac 100,0000 spokojných zákazníkov po celom svete. 2 Naše šperky sú vyrobené s najvyššou presnosťou a prísne kontroly kvality.ostatné "značiek"alebo"predávajúci"jednoducho nákupe a spätnom predaji ich predajcovia dokonca ísť napríklad kopírovanie náš štýl a prezentácie. 3 ponúkame najlepšiu hodnotu za svoje peniaze. naše ceny sú spravodlivé a často krát najnižšie v priemysle. 4 Máme neobmedzené poskytovanie vysoko kvalitné kúsky je pridaný do nášho obchodu denne. 5 Vaše objednávky sú dodávané v priebehu 48 hodín, od pondelka thru piatok. 6 Všetky Produkty Doprava Zdarma. Podporujeme Drop-Doprava. 7 Sme pravdivé a spoľahlivé šperky čo factory. 8 Pamätajte si, ak to nie je Obama Zlaté Šperky Co.,SRO, to nestojí za nákup!

Čo je 925 Sterling Silver ?

Čistého striebra je 100% jemné strieborné, je veľmi mäkké. Ľahko upraviť a poškodené tak to je obyčajne v kombinácii s inými kovmi vyrábať trvanlivé šperky. Najobľúbenejšie strieborných šperkov je rýdzeho striebra, ktoré obsahuje 92.5 % striebra a 7,5 % medi.

Štítky: Drop Náušnice, Módne Náušnice, náušnice india, Lacné drop náušnice, Kvalitné náušnice, módne, Čína náušnice india Dodávateľov.

Hlavný Kameň Vytvorili Akvamarín
Funkcia Drop Náušnice Šperky pre Ženy
Funkcie 925 Šterling Strieborné Náušnice
Názov Značky szjinao
Číslo Modelu EH015
balenie Darčeková Krabička
Tvar\vzor Geometrické
Pohlavie Ženy
Dizajn Vintage šperky náušnice
Produkt earings módne šperky 2016
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Strane Kameňa Žiadne
Štýl Vintage
Sub Type Vianočné náušnice
Typ Certifikátu NGTC
Jemné alebo Módne Jemné
Náušnice Typ Drop Náušnice
Príležitosti Cicktail/Prom/Výročie/Weding/Strana
Kovové Pečiatky 925,Libra
Kovy Typ striebro
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Szjinao Pevné 925 Sterling Silver Earings z Indie Vintage Módne Šperky pre Ženy Akvamarín Visieť Drop Náušnice

Szjinao Pevné 925 Sterling Silver Earings z Indie Vintage Módne Šperky pre Ženy Akvamarín Visieť Drop Náušnice

Súvisiace produkty

Porovnať