Jewellwang 18k Biele Zlato Stud Náušnice 1.0 ct carat Moissanites Farba úroveň J K G I F G D E Trendy pre Ženy, Mužov Unisex Strany

Nový produkt

Skladom

€614.25

Pridať do obľúbených

Položka Špecifiká

Číslo produktu:JW-E1895

Rezanie Štýl:Okrúhly Briliant

Hlavný Kameň:Moissanites

Carat Hmotnosť:1.0 CT*2

Farba Triedy:JK/FG/EF/DE

Jasnosť Trieda:VVS

Rezanie Trieda:3EX

Gem Priemer:6,5 mm

Kovové Typ: Biele Zlato

Kovové Pečiatky:18K(AU750)

Typ Certifikátu:Tretia Osoba Hodnotenie

Porovnanie Rôznych Série Moissanite(100% Reálne Strieľať): LUXUS FANTASY Moissanite zahŕňa SOĽNÝ JAZERO Série (DE farba) a ZÁKLADNÉ rady (FG color).

Farba porovnanie rôznych moissanite série

Certifikát je iba príklad , parameter nie je štandardnou tohto produktu. Ak štýle si vybrať, je skupina vložiť dizajn, bočné kamene sú všetky Južná Afrika diamanty . Všetky naše moissanites šperky označené našej značky JewellWang, bude odoslaná na Guangdong šperky testovacieho centra po dokončovacie práce. Toto centrum môže poskytnúť CMA, CAL, MAC mra bola zabezpečená a CNAS certifikácie, vrátane pravidelných list povolenia. Sme jasne označené zlata, obsah kruhu a gem zložky, ktoré je bezpečnejšie ako jednoduché meranie diamond pero, a záručného svoje práva a záujmy v najvyššej miere.

Pás Overovací Kód

Všetky naše nahé kamene(vyššie ako 0,5 CT)mať odtlačok ako "SALINELAKE"" H&A "logo(rôzne pre každú sériu) a pás kód.

Používame exkluzívne laserové gravírovanie technika a pás kód zodpovedá exkluzívne crystal karty nahé kameňa v pôvodnej továrni.Ak chcete povedať pravdu od falošných, môžete skontrolovať pás codeby lupou nad 40 krát

Na moissanite nie je napodobňovanie diamond, je rovnako večné a brilantné ako diamant, a môže tiež 100% prejsť diamond meranie

pero.

Cena moissanite je len 10% z diamantu. Jeho oheň farba je lepšie ako diamant, jej jasnosť je rovnaký s diamantom, a jeho tvrdosť je bližšie k diamantu.

Náš hlavný dizajnér nikdy sa domnieva, lacné a dobré, a on len dizajn pre osobu, ktorá si zaslúži vlastné lepšiu kvalitu.

Naše balenie je vynikajúca, ale vzhľadom na dlhé dodacie podmienky, sme opustiť komplikovaných ty, a snažte sa, aby to oveľa jednoduchšie dopravy. Po-predajný Servis

Ponúkame nižšie bezplatné služby: 1.Zadarmo krúžok re-dimenzovanie jeden čas. Krúžok re-dimenzovanie rozsah:1US veľkosť.(nie je súčasťou dodávky príplatok) 2.Osobné rytie Všetky prstene je možné laserom vyryté vo vnútri kruhu.Odstránenie alebo nahradenie gravírovanie je zadarmo. 3.Čistenie, starostlivosť, rekonštrukcii a ročnej kontroly Zadarmo životnosť čistenie, starostlivosť, rekonštrukcii a ročnej kontroly je ponúkané pre všetky vaše JewellWang šperky.(nie je súčasťou dodávky príplatok)

O Pripomienky : 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nám dať pozitívnu spätnú väzbu s 5 STAR, budeme radi, urobiť to isté pre teba. Vaše komentáre a kupujúci show bude veľmi užitočné pre ďalších zákazníkov! Pokúste sa, prosím, povedzte nám svoje skutočné myšlienky.

2.Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom www.haix.sk medzinárodné alebo e-maily. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy. O Návrat & Exchange: ponúkame "35 dní bez rizika"vrátenie a výmena politiky 1.Návrat na problémy s kvalitou, JEWELLWANG bude mať všetky zodpovednosť a mať vrátiť poplatok za doručenie. 2. Vráťte sa za to, problémy s kvalitou, kupujúci bude mať vrátiť poplatok za doručenie. 3. Prosím informujte nás, že si želáte vrátiť alebo vymeniť váš nákup do 35 dní .(odo dňa, keď ste podpísali balík, prosím, majte na štítky na krúžky neporušené a všetky súčasti príslušenstva úplne) 4. Prosím, vráťte krúžok v našej pôvodnej lietadlo box na adresu sme vám povedal.Ak pôvodné lietadlo box je stratené, prosím, uistite sa, že vonkajšie balenie, ktoré si vyberiete je pevný dosť. 5. Raz naše šperky odborníci skontrolujú váš návrat, dostanete plnú náhradu naraz. Vezmite prosím tiež na vedomie: 1. Ste zodpovedný za náklady na dopravu a poistenie 2. Prepravné poplatky sú nevratné Nakupovanie aby sa vám lepšie slúžili, prečítajte si prosím nižšie poradenstvo v prvom rade. 1. Prosím, kontaktujte náš konzultant pre kontrolu zásob situáciu skôr, než si miesto vašej objednávky. Niekedy veľkosť prsteňa si vyberte nie je k dispozícii, vzhľadom k veľkému objemu predaja. Preto musíme urobiť to podľa krúžok na veľkosť si vyberiete. Bez dodatočných nákladov pre štandardné vlastné. 2. Prosím zanechať odkaz na veľkosť prsteňa chcete, aby v NÁS štandardom pri zadaní objednávky, alebo nemôžeme dodať krúžok. 3. Čas vlastných šperkov je menej ako 20 pracovných dní, a zvyčajne 13 pracovných dní. 4. Dovozné clá, dane a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Aby sa zabránilo ciel, budeme deklarovať cena našich produktov o USD 8-20. Vďaka za vaše porozumenie. 5. Doručenie do niektorých krajinách bežne trvá cca 20-35 pracovných dní, môže byť dlhšie, kôli colné odbavenie na letisku. Niekedy zvyky svojej krajiny budú kontaktovať vás opýtať na pár schválení dokumentu, môžete nás e-mailom na príslušné faktúry. 6. Ak chcete objednávku zrušiť, ktorý je v časti prispôsobenie, a požadujete konkrétny laserové gravírovanie, budete musieť zaplatiť NÁS 20.00 ako náklady na odstránenie.

JEWELLWANG zavádza z dvoch medzinárodných hrubý kameň výrobcu, a bol zameraný na celý priemysel reťazca moissanite. Bude to naliehavá vec pre vás, aby vlastné moissanite šperky, či ste už mali milovaný diamanty.

Štítky: Stud Náušnice, Náušnice pre, Náušnice pre Ženy, lacné stud náušnice, Kvalitné náušnice pre, Čína náušnice pre ženy Dodávateľov.

Názov Značky JEWELLWANG
Strane Kameňa Žiadne
Štýl Trendy
Číslo Modelu JW-E1895
Kovové Pečiatky 18k
Typ Certifikátu GIC
Späť Hľadanie 18k biele zlato
Jemné alebo Módne Jemné
Príležitosti Strana
Náušnice Typ Stud Náušnice
Pohlavie Unisex
Kovy Typ Biele Zlato
Tvar\vzor Kolo
Hlavný Kameň Moissanites
Veľkosť Balenia 15cm x 11cm x 8cm (5.91in x 4.33in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jewellwang 18k Biele Zlato Stud Náušnice 1.0 ct carat Moissanites Farba úroveň J K G I F G D E Trendy pre Ženy, Mužov Unisex Strany

Jewellwang 18k Biele Zlato Stud Náušnice 1.0 ct carat Moissanites Farba úroveň J K G I F G D E Trendy pre Ženy, Mužov Unisex Strany

Súvisiace produkty

Porovnať