12 dutín Očné ceruzky a pera, ceruzky, plniace formy hliníka patria prípade zámočník

Nový produkt

Skladom

€140.94

Pridať do obľúbených

12 dutín Očné ceruzky a pera, ceruzky, plniace formy hliníka patria prípade fitte

Eeyliner ceruzka by Ste Mohli Potrebovať:

Viac informácií o produkte, obrázky zobraziť podrobnosti:

Veľkosť Popis:

Veľkosť ponúkame, je pravidelné veľkosť európy a ameriky zákazníkov. ak si nie ste úplne istí, že váš rúž cup veľkosť. uveďte rúž trubice k nám do poriadku, sme sa prispôsobiť formy podľa presných balenie zabezpečiť plesní bude pracovať pre váš rúž trubice.

Čistenie a Údržba Inštrukcie pre Rúž Plesní& make-up Ceruzkou:

1. Keď sa zobrazí formy Prvé, aby bolo namočené v kozmetike, biely olej alebo olivový olej,potom utrite formy s bavlnenou handričkou alebo mäkkou handričkou, aby formy suché.Uistite sa, že použiť vatový tampón alebo vymazať olej suché nikdy silne utrite formy, trenie ľahko blackens formy. Ak nechcete, aby bolo namočené v bielom olej alebo olivový olej, aspoň budete musieť skontrolovať, či je otvor je smirch vnútri, ak tam je, prosím, utrite mäkkou handričkou.

2. Ak používate formy prvýkrát, alebo po dlhom čase, skladovanie, že je lepšie, aby ste sa vzdali prvých 2-3 sériách naplnený materiálu. V tomto prípade môžete odstrániť mimo údržby oleja rúž alebo zvyšky, ktoré zostali po posledný čas.

3. Nalejte Rúž do formy, dať ju bokom na 30 minút v bežnej teplote, ak ho dáte do chladničky, chladiace 20 minút je dosť, po rúž ako pevný, a potom jemne odstráňte formy kryt, aby sa zabezpečilo, že rúž v spodnej časti formy bez vytiahol s krytom, skrutky pohár rúž prípade na začiatok, vložte do naplnený rúž formy dutiny-stlačte pevne na dno formy, potom vytiahnite straightly.

4. Pri čistení formy. Vezmite prosím na mäkkou handričkou utrite formy a vo vnútri otvoru, ak skladovanie dlho prosím náteru Biela Parafínový Olej alebo Silikónový Olej v strane otvoru. Ak budete používať často ho prosím, pamätajte si tiež, pošpiniť Biela Parafínový Olej alebo Silikónový Olej v strane otvoru po chvíli na údržbu formy v dobrom stave.

Upozornenie: vyhýbajte sa kontaktu s vodou, Bude poškodenia povrchu hliníkových, poškodenie formy a skrátiť životnosť, Ak nie ste opatrní a dotyk s vodou, prosím, aby suchou jemnou handričkou utrite ju okamžite.

Platobné Podmienky:

ESCROW/Paypal A TT sú všetky prijateľné; Please don ' t výplatu, než si naše potvrdenie. potvrdíme prepravné náklady podľa rýchlosti aktualizácie!

Možnosti Prepravy :

Máme poslať našich tovaru EMS,DHL,UPS, o prepravné náklady ,je len odkaz , prepravné náklady, je len formát, prosím, informujte u služby online pred objednaním. zvyčajne skutočné prepravné náklady budú nižšie ako automatický formát na webe. predtým, než ste vašu objednávku, prosím, vyšetrovanie nám ,Budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšiu ponuku. potom, čo expedície ,zašleme vám sledovacie číslo. Doba prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Špeciálne Instructionn o ePACKET & EMS: Pre všetkých zákazníkov, ktorí si vybrať ePacket & EMS prepravu spôsobom. vezmite prosím na vedomie dodať čas, ktorú nájdete v on-line je systerm automaticlly zobrazuje. nie je 100% záruka. to závisí od vlastnej vôle effecient. niekedy to môže byť 20-30 dní. alebo aj viac. neakceptujeme vrátenie žiadosti, ak nemôžete získať balíček v čase. ak ste si starostlivosť o doručenie čas prosím, vyberte si iný spôsob, ako vyjadriť ako DHL, FEDEX alebo UPS. vďaka za vaše láskavé pochopenie!!!

Vrátiť/Vrátenie:

Nikdy sme sa prijať žiadny dôvod vrátenia. Vrátenie stave, ako je to uvedené nižšie:

A. Produktov sú poškodené, keď kupujúci najprv otvorte okná, nasnímajte fotografiu zobraziť predávajúcemu v 3days, vrátime hodnotu raz získať skutočný dôkaz, od kupujúceho(v 3days pretože si kupujúci doklad) B. Množstvo je nedostatok. Stačí nám ukázať video, keďže najprv si otvorte okno, ukáž nám množstvo budete počítať. Vrátime vám nárok hodnota hneď. (v rámci 3days od dostať kupujúceho doklad). C. Ak kupujúci zle položky, prosím, ukázať nám fotografiu ako dôkaz. Po tom, čo sme sa dohodli na reklamácie, prosíme, vráťte sa k nám do 30 dní.. budeme odoslať správne položky po dostať vrátené položky. Tiež sa postaráme o nahradenie lodné náklady.

POZNÁMKA: Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ali express. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Pre kontrolu kvality my osobne prezrieť pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované. Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobých, vzájomne prospešný vzťah s vami.

Štítky: ceruzka ceruzka, kontúrovacia ceruzka, ceruzka na pery, Lacné ceruzka ceruzka, Vysoká Kvalita kontúrovacia ceruzka, Čína ceruzka na pery Dodávateľov.

Číslo Modelu CM-LSM-12-EP
Veľkosť 12 cavities
Vyrobené Z Hliník
Materiál kov
Funkcia vyplňte Očné ceruzky a pera, ceruzky
Hmotnosť Balenia 1.7kg (3.75lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12 dutín Očné ceruzky a pera, ceruzky, plniace formy hliníka patria prípade zámočník

12 dutín Očné ceruzky a pera, ceruzky, plniace formy hliníka patria prípade zámočník

Súvisiace produkty

Porovnať