13.78 palcový Studenej Generátor Dymu pre Fajčiarov, BBQ Gril Studenej Generátor Dymu z Nehrdzavejúcej Ocele Fajčiar Drevené Pelety Kuchynské potreby

Nový produkt

Skladom

€12.20

Pridať do obľúbených

Studená Generátor Dymu pre Fajčiarov, BBQ Gril Studenej Generátor Dymu z Nehrdzavejúcej Ocele Fajčiar Drevené Pelety Kuchynské potreby O Produktoch:

①Use odolné nerezovej ocele

②Size: Malé: 21* 19*5 CM ( 8.27*7.48*1.97 Palec)

Big: 35*30*5 CM (13.78*11.81*1.97 Palec)

③Can dymu až 4-7 / 18-24 hodín.

④Great na fajčenie ryby, slanina, vajcia, syr, maslo, a oveľa viac.

Nech sa vaše jedlo jesť viac voňavé a jedlo sa stáva viac chutné.

⑤Cook chutné jedlo pre ľudí, ktorí vás milujú a vychutnajte si dobré grilovanie jedla čas

⑥Easy používať, vyplňte, dymu, prachu a umožňujú smoulder,pomocou čaj svetla sviečky alebo fakľa. Aby vaše jedlo ďalšie chutné: ◆ TRVALÉ A PRENOSNÉ:dlhú Životnosť a ľahko sa čistí. S malými veľkosť trubice fajčiar nie zaberajú veľký priestor na grilovanie rošty a ľahko vykonať. ◆ JEDINEČNÝ DIZAJN: Šesťhranná-tvarované fajčenie potrubie navrhnuté umožňuje trubice fajčiar zostať v mieste pre bezpečné použitie, medzitým roll ľahko pohybujú mierne efektívne vyrábať kvalitné dymu. Tento pelety fajčiar je najmä pre doplnok dymu v elektrickom fajčiar, ale tiež skvelé pre všetky druhy grilov, ako sú plynové grily, grily na drevené uhlie, elektrické grily a prenosných grilov. ◆ POMALÉ PEČENIE: Pridať sviežim dymu chuť na grilované mäso a zeleninu. Produkovať dym až 18-24 hodín, počas studenej alebo teplej fajčenie mäso, ryby, syry, orechy a ďalšie. ◆100% QYALITY KVALITY: ubezpečujeme vás, že tam bude absolútne bez poškodenia tovaru, ktorý ste dostali. Keď dostanete balík, nájdete políčko, sú tam stopy našej kontroly. Skontrolovali sme množstvo produktov, viac ako 2-krát. Takže tam nie je absolútne žiadne poškodenie. Package Zahrnuté: ①1pcs x studenej generátor dymu ②1pcs xcandle (fajčenie drevo prach musieť zakúpiť sami ,Špecifické dĺžka dymu čas sa líšia v závislosti od typu a množstva dreva prach z pridanej)

ZÁSIELKY:

1. Doprava bude usporiadané do 5 dní po prijatí platby.

2. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že váš podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefón sú správne. Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

PLATBY:

1. Platobné Metódy Chránené Escrow.

2. Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

NÁVRAT POLITIKY:

Naše výrobky boli označené a balené v skvelom stave, pred odoslaním von.

1. Ak sú tam nejaké problémy s našim výrobkom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátení v 5days po prijatí položky. Ale prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorenie vrátenie peňazí, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Ďakujeme!

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienok, Alebo sme sa odmietne preplatiť. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

Spätná VÄZBA:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dúfame, že ste nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy so produktov sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami.

Štítky: Studená Generátor Dymu, fajčiar generátor, Studená fajčiar generátor, Lacné studenej generátor dymu, Vysoká Kvalita fajčiar generátor, Čína studenej fajčiar generátor Dodávateľov.

Názov Značky Realcook
Typ
Funkcia
Druh Nástroje
farba 8.3 palec, 13.8 palec
Kovové Typ z ocele valcované za studena
Strava
Materiál
Typ Nástroja Studená fajčiar generátor
Použitie
Čas Horenia
Miesto
Veľkosť
Počet 6-8
Číslo Modelu RTBCS026
Veľkosť Balenia 31cm x 30cm x 6cm (12.20in x 11.81in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.1kg (2.43lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

13.78 palcový Studenej Generátor Dymu pre Fajčiarov, BBQ Gril Studenej Generátor Dymu z Nehrdzavejúcej Ocele Fajčiar Drevené Pelety Kuchynské potreby

13.78 palcový Studenej Generátor Dymu pre Fajčiarov, BBQ Gril Studenej Generátor Dymu z Nehrdzavejúcej Ocele Fajčiar Drevené Pelety Kuchynské potreby

Súvisiace produkty

Porovnať