Doprava Zadarmo Nový Roztomilý Had Reťazca Crystal Ball Dreva Náhrdelník S Príveskom

Nový produkt

Skladom

€2.68

Pridať do obľúbených

Podmienka:

Nový bez tagy: úplne nový, nepoužívaný, a unworn položky (vrátane ručne vyrábané predmety), ktoré nie je v originálnom balení, alebo môže chýbať originálne balenie materiálov (ako originál krabici alebo v taške). Originál značky nesmú byť pripojené.

Poštovné: Pri zadaní objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme odosielanie položiek s 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sa responsoble pre všetkých zákazníkov povinnosti na kupujúceho krajín. Ak je vaša objednávka viac ako 200USD,budeme loď vašej prodcuts prostredníctvom DHL alebo EMS.

Veľkosť Fit Issures: rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie pred objednaním. Bežne do 0,5 inch merania rozličných je povolené. Ak zistíte, veľkosť, nie sú vhodné na vás, kontaktujte nás Prosím priamo.

Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba pohostenie v monitor, osvetlenie, pozadie, avšak, ak si myslíte, že vás dostať zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo refound je možné, vďaka.

Krmivo Späť: Váš úplne satisfation a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než opustíte negatívne pripomienky, budeme sa snažiť, aby to pre vás.

Štítky: náhrdelník doprava zadarmo, Náhrdelník S Príveskom, Had Reťazca, Lacné náhrdelník doprava zadarmo, Vysoká Kvalita náhrdelník s príveskom, Čína had reťazca Dodávateľov.

Kovy Typ Zliatiny Zinku
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Položka Druh Náhrdelníky
Názov Značky kawela
Jemné alebo Módne móda
Kovové Farby jeden pár, 6 párov 12 párov
Kompatibilita Krása
Tvar\vzor Rastlina
Číslo Modelu 0001
Funkcia móda
Pohlavie Ženy
Prívesok Veľkosť 032
Štýl Trendy
Reťazec Typu Figaro Reťazca
Materiál Živica
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava Zadarmo Nový Roztomilý Had Reťazca Crystal Ball Dreva Náhrdelník S Príveskom

Doprava Zadarmo Nový Roztomilý Had Reťazca Crystal Ball Dreva Náhrdelník S Príveskom

Súvisiace produkty

Porovnať