50PCS/Veľa Hot Predaj Zlatá Farba Náhrdelníky Prívesok Anjel Volajúceho 30"/ 45" Choker Náhrdelník Veľkonočný Darček Veľkoobchod Bola Reťaz

Nový produkt

Skladom

€156.59

Pridať do obľúbených

50PCS/Veľa Hot Predaj Zlatá Farba Náhrdelníky Prívesok Anjel Volajúceho 30"/ 45" Choker Náhrdelník Veľkonočný Darček Veľkoobchod Bola Reťaz

Materiál: Vosk kožené & silver plated spona.

Dĺžka: 2 veľkostiach pre výber, 30 palcov (76 cm), 45 palcový (114 cm). Prosím zanechať odkaz, dajte mi vedieť, akú veľkosť chcete. Alebo u bude mať náhodnú veľkosť.

Množstvo: dostanete 50pcs náhrdelníky za set

Akceptujeme mix veľkosť objednávky.

Zápas S Našimi Harmónia Bola Prívesok

Súvisiace Produkty Zobraziť

Harmónia Loptu Prívesky nosiť ako náhrdelník boli použité v rôznych kultúrach po stáročia tehotné ženy a preto harmóniu gule sú často nazývané tehotenstva harmóniu loptu prívesky. Tehotné ženy v Bali, Mexiko city, ktoré sú známe už tradične nosia tieto harmónie gule, keď tehotná.

Harmónia Loptu zvyčajne je vyrobený z rýdzeho striebra a obsahuje malý zvon ako položka, ktorá emituje veľmi jemný, ale aj počuť zvončeky s pohybom, nie je rozdiel od zvuk vetra charms vo veľmi mäkká hračka.

Tehotenstvo harmóniu plesy sú vo všeobecnosti nosiť na veľmi dlhý náhrdelník reťaze alebo káble tak, aby harmóniu loptu sám spočíva na opuchnuté brucho tehotnej ženy. Hovorí sa, že od cca 16-20 týždňov do tehotenstva, že nenarodené dieťa bude počuť mäkký zvona zvuk vychádza z harmónie loptu. Mäkké chiming zvuk je uvedený na upokojenie nenarodené dieťa, a dokonca majú upokojujúce účinky pre matku, aby bola.

Tehotenstvo Harmóniu Gule sú často nosia na obdobie po narodení dieťaťa. Matky sa často skrátiť náhrdelník tak, že harmóniu loptu prívesok sa nachádza medzi jej krku a jej prsia tak, že to môže byť hraná s tým, že dieťa, zatiaľ čo dojčíte alebo upokojujúci zvuk tehotenstva harmóniu loptu žiari ako matka jemne skaly jej dieťa do režimu spánku. V niektorých prípadoch tehotenstva harmóniu loptu prívesok prechádza z matky na dcéru, a stáva vzácne rodinné dedičstvo.

V tomto modernom svete harmóniu loptu prívesok je stále veľmi obľúbený kus módne šperky. Oni sú teraz považované za žiaduce položky módne šperky

O Balení

*.* Vaša objednávka bude zabalený veľmi dobre, použijeme rôznych spôsoboch balenia (malé/veľké darčeka, alebo EPE )podľa veľkosti a materiálu vašej objednávky.

1 zasielame všetky naše položky na celom svete v rámci 48hs tým, Hong Kong Post / Čína Príspevok

alebo EMS / DHL.

2 Budeme loď vašej www.haix.sk platobnú adresu, prosím e-mail vopred, ak inú adresu doručenia je potrebné.

3 prepravu spôsobom závisí od celkovej sumy vašej objednávky.

4 Niekedy to trvá 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie.

5 Prosím poznamenať, že rôzne krajiny/ Contient dodané čas Líšiť. ( Južná Amerika Najpomalší doteraz )

6 Naša cena nebude zahrnutá dane, DPH, alebo iné Skryté Poplatky.

Aby ste platiť Minimálne Dane, Budeme deklarovať ako vašu žiadosť alebo s nízkou hodnotou.

1, Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba.

2, Prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme poskytovať vám najlepšie služby.

1 z akýchkoľvek dôvodov, že nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete váš tovar a budete mať vrátiť prepravné náklady. Spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky.

2 v Prípade, že položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii,potom vrátenie bude vydané withtheoriginal spôsob platby.

1 Sme online od pondelka do soboty 9:00 AM - 6:30 (GMT+8), sviatok nepatrí.

Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na www.haix.sk, alebo pošlite nám e-mail.

2 Pekingu Čase 9:00 - 18:30

New York Čas: 20:00 - 5:30

Paríž Čase: 2:00 - 11:30

V Londýne Čas: 1:00 - 10:30

Moskva Čas: 4:00 - 13:30

Brasilia Čas: 22:00 - 7:30

3 odpovieme e-Maily do 24HS, v rámci 36HS na víkendy.

Štítky: reťaz veľkoobchod, prívesok anjel, Choker náhrdelník, Lacné reťazca veľkoobchod, Vysoká Kvalita prívesok anjel, Čína choker náhrdelník Dodávateľov.

Názov Značky Eudora
Materiál Zliatiny
Reťazec Typu Had Reťazca
Tvar\vzor Loptu
Jemné alebo Módne móda
Objednávky Mix objednávky/ Prispôsobiť/ Vzorka je vítaná
farba Zlato
Prívesok Veľkosť Č prívesok
Číslo Modelu NL29
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Kovy Typ Pozlátené
dĺžka 30" 45"
Kovové Farby 30inch, 45inch, 30 palec a 45inch
Pohlavie Unisex
Štýl Trendy
Položka Druh Náhrdelníky
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50PCS/Veľa Hot Predaj Zlatá Farba Náhrdelníky Prívesok Anjel Volajúceho 30

50PCS/Veľa Hot Predaj Zlatá Farba Náhrdelníky Prívesok Anjel Volajúceho 30"/ 45" Choker Náhrdelník Veľkonočný Darček Veľkoobchod Bola Reťaz

Súvisiace produkty

Porovnať