5/10/15/20/30 CM Ultra Tenký Kábel HDMI Zadajte Do uhla 90 stupňov Samec Samec Typ C Mini Rovno ploché stužkový kábel Lietadlá

Nový produkt

Skladom

€14.14

Pridať do obľúbených

5 CM/10 CM/15 CM/20 CM/30 CM Ultra Tenký Kábel HDMI Zadajte Do uhla 90 stupňov Samec Samec Typ C Mini Rovno ploché stužkový kábel Lietadlá

Keď si urobiť prieskum, Prosím, kontaktujte nás pre presnú špecifikáciu, touto cestou, budeme pracovať cenu pre vás.

1. Prosím, dajte nám vedieť, dĺžka kábla

Teraz máme 0,05 M 0,1 M 0.15 M 0,2 M 0,3 M 0.4 M 0,5 M 0.6 M 0.7 M O 0,8 M 0,9 M 1,0 M na sklade, pre iné dĺžky, môžeme prispôsobené pre vás.

2. Prosím, dajte nám vedieť, HDMI konektor typu

1). Ponúkame Štandardný konektor HDMI (Rovná / Pravý Uhol), Mini HDMI konektor (Rovná / Pravý Uhol), Micro HDMI konektor (Rovná / Pravý Uhol).

2). Muž alebo Žena

3. Máme dve farby pre váš odkaz, Čierna a Biela.

Kábel menej ako 0,1 M je biela (s manželskou strane tienené časti), a kábla nad 0,1 M je Čierna (s jednostranným tienené časti).

Popis produktu Premium ultra tenký kábel HDMI určený pre ľahké a obmedzený priestor aplikácie. Tento stužkový kábel je zosilnená dvojitá vrstva pre extra ochranu. HDMI adaptér pre malé rozmery, v striedavé gimbal aplikácie a obmedzený priestor aplikácie. Pružný pás s nástrojmi kábla zaisťuje minimálne zaťažujú gimbal (kamerový stabilizátor) prevádzky. Pozlátené premium HDMI konektory. Optimalizovaný pre vysokú kvalitu videa a zvuku, vynikajúce pre pripojenie fotoaparátu, HDMI výstup HDMI anaglog video konvertory a Bezdrôtové pripojenie HDMI Vysielačov, ako napríklad Paralinx, DJI Lightbirdge, Teradek, a pod. Ultra tenké stužkový kábel dizajn jednoznačne oddeľuje tento kábel od zvyšku trhu. HDMI Mini Priamo na Štandardné Zadajte DO Uhla 90 stupňov Mäkké Plochý Kábel GH4 Gopro3 A6000 Z15 Z1400 Špecifikácie: Farba : Čierna HDMI Verzia : 1.4 Podporované Rozlíšenie : až 4K UHD Dĺžka : 5 CM/10 CM/15 CM/20 CM/30 CM Voliteľné Typ : HDMI Mini Rovno samec Samec HDMI-Štandard Up Uhle (90°) Hmotnosť : 10g (0.35 oz) Obsah balenia:

1PCS x Kábel

Aplikácia

1 . Zobraziť / Notebook PC & Tablet PC / s Plochým panelovým displejom

2. Smart telefónu / mobilného Telefónu

3.Audio/Video Kamera

4. Ploché obrazovky-TV / Professional TV

5. Tlačiareň / Scanner / FAX / Kopírka

6. Zvuk Box / Akustika

7. MP3, MP4

8. CD/ DVD

9. Digitálny fotoaparát, ako DJI

10. Robot / Priemysel / Projector / Handy terminal / Zábavný

11. Auto elektronika

1 2. T oy pre deti

13. AV zariadenia / Zdravotnícke zariadenia / Digitálny merací prístroj

Produkt Foto:

Ak je váš náklad váži až 20KG alebo vyššie, alebo potrebujete väčšie množstvo, prosím kontaktujte nás, alebo e-mailom na nás, poskytneme vám nové balenie špecifikácie, potom sa snažiť ušetriť náklady na dopravu pre vás, a tak, že cena výrobku môžu byť niektoré výhody pre vás!

Sme veľké výrobné podniky skupiny v Číne, ponúkame na predaj prostredníctvom www.haix.sk, je tam len účel ,je lepšie podporovať našich výrobkov, všetky naša spoločnosť výrobky sú dodávané priamo od výrobcu, prosím, kontaktujte nás , dúfam, že stanoviť dlhodobé priateľské a vzájomnej spolupráce vzťahy medzi sebou !

Akceptujeme Viazaný, Bankový Prevod, Western Union a telegraficky. Ak potrebujete ďalšie informácie, prosím, neváhajte kontaktovať nás, Vďaka!

Máme loď tým, EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Hong Kong Post, a Singapure Post, a tak na prvý primeranom čase.

* EMS zvyčajne trvá asi 6-13 dní, viac alebo menej. Ak na diaľkové regiónu, bude to trochu dlhšie; Ak pre kupujúceho colné dôvodu, to bude trochu dlhšie.

* DHL, UPS, TNT, FedEx zvyčajne trvá približne 4-6 dní, viac alebo menej. Ak na diaľkové regiónu, bude To trochu dlhšie; Ak pre kupujúceho colné dôvodu, to bude trochu dlhšie.

* Hong Kong Post, Singapur Post zvyčajne trvá asi 11-25 dní, viac alebo menej. Ak na diaľkové regiónu, bude to trochu dlhšie; Ak pre kupujúcich? colné dôvodu, to bude trochu dlhšie.

* Sme zvyčajne loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to.

* Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky stratiť. Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Vážime si na spoluprácu s vami! Vaša spokojnosť je vždy cieľom úsilia

Prajeme si, aby si dobrý prehľad potom, čo dostanete parciel, ak akékoľvek otázky, ktoré máte, len prosím, dajte nám vedieť skôr, než si nechať všetky zlé preskúmanie alebo stredné komentár, budeme sa snažiť, aby ste spokojní s podnikanie!

Štítky: Stupeň, - stupňový uhol, Lacné stupeň, Vysoká Kvalita-stupňový uhol.

Položka Druh Káble
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Super Mäkké HDMI Kábel
Druh Zadajte Do Uhol Typ C Mini Rovné
Materiál Kovu, Pozlátené/Medi
Názov Značky FLA
Veľkosť 5CM/10CM/15CM/20CM/30CM Optional
Dĺžka kábla 5 CM, 10 CM, 15 CM, 20 CM, 30 CM
Číslo Modelu Stužkový Kábel HDMI
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5/10/15/20/30 CM Ultra Tenký Kábel HDMI Zadajte Do uhla 90 stupňov Samec Samec Typ C Mini Rovno ploché stužkový kábel Lietadlá

5/10/15/20/30 CM Ultra Tenký Kábel HDMI Zadajte Do uhla 90 stupňov Samec Samec Typ C Mini Rovno ploché stužkový kábel Lietadlá

Súvisiace produkty

Porovnať