100x BNC Samica Žien Inline Spojka Koaxiálny Konektor Extender Prehovoriť RG59 RG6

Nový produkt

Skladom

€15.98

Pridať do obľúbených

Môžete si | (Prosím kliknite na položku stránke pre aktuálnu cenu ak nižšie AD zvýhodnenú cenu uplynul .)

100x BNC Samica Žien Inline Spojka Koaxiálny Konektor Extender Prehovoriť RG59 RG6

Popis Rozšírenia BNC káblov 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný produkt Jednoducho & Profesionálny vzhľad pre kabeláž Jednoduchšie pre CCTV kamery inštalácii ušetriť čas a peniaze, Jednoduché použitie Špecifikácia BNC Samica na BNC Female Pracuje s všetky frekvencie, Množstva Popisujú položku x 100 ks (Poznámka:Položky, ktoré nie sú s maloobchodnom balení. Tovar bude zabalený v bublinkové obálky alebo papierovej krabici.)

Kupujúceho Oznámenie Platby akceptujeme Escrow . Z bezpečnostných dôvodov ,my len loď, aby na adresu, ktorú ste potvrdili s Escrow . Zásielky Zvyčajne objednávky boli dodávané do 3 pracovných dní ,sa prosím uistite sa, opustiť telefónne číslo . Pre colné daň problém ,objednávky vám bude zaslaný ako DARČEK .kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky colné poplatky alebo sa DPH účtuje . Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodacia lehota hightly závisí na miestne zvyky a poštové služby . Väčšinu objednávok môže prísť o 15-35 dní pre všetky krajiny Čína príspevok .ale Rusko a Brazília sú trochu pomaly , môže byť potrebné 20-90 dní . Ak by ste nemali dostávať, aby v lehote 45 dní , prosím, kontaktujte nás pre viac informácií . Záruku poskytujeme, 1 rok záruka a vyskúšať každý výrobkov pred zásielky . Ak tovar bol chybný pri dodaní ,máte 14 dní na zmenu novú (s všetky diely v dobrom stave zahŕňa všetky balenie ) . Budeme platiť jeden spôsob, ako vrátiť prepravné náklady, ktoré od nás, aby sme si počas prvého prijatia mesiac ,inak kupujúcemu musieť zaplatiť oboch lodné náklady . Pošleme na položku späť k vám čo najskôr po tom, ako sme si to opraviť hotovo . Naša záruka sa nevzťahuje na výrobok, ktorý je poškodený kupujúcim nesprávne fungovanie . Spätná väzba Vaša odozva je veľmi dôležité pre naše podnikanie rozvoja . Vysoko oceňujeme váš 5 Hviezdičiek Pozitívnu spätnú Väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb . Ak zistíte nejaké problémy s cieľom , len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby , budeme robiť všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť .

Štítky: BNC samica, bnc samica, aby ženy, bnc bnc, Lacné bnc samica, Vysoká Kvalita bnc samica, aby ženy, Čína bnc bnc Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu A039ZH
Balenie Množstvo 100 KS
Názov Značky Gakaki
Konektor Typu US
Veľkosť N/A
Položka Druh Video Converter
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.516kg (1.14lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100x BNC Samica Žien Inline Spojka Koaxiálny Konektor Extender Prehovoriť RG59 RG6

100x BNC Samica Žien Inline Spojka Koaxiálny Konektor Extender Prehovoriť RG59 RG6

Súvisiace produkty

Porovnať