JJC 46 mm Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Šošovky, Filtre Chránič MCUV pre DJI Zenmuse X7/X5S

Nový produkt

Skladom

€8.23

Pridať do obľúbených

JJC 46 mm Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Šošovky, Filtre Chránič MCUV pre DJI Zenmuse X7/X5S

JJC A+ F-MCUV Série Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Filter je efektívne absorbovať ultrafialové svetlo. Filter je navrhnutý s 6 vrstiev náteru na každý povrch pre zníženie vnútorného tieňov a odrazov. Priemerná priepustnosť svetla je nie menej ako 99,5% - nú, ktorá vám poskytuje vysokú farebnú vernosť. Filter je vyrobené z Japonskej optického skla a presnosť tvarovaný hliníkový rám. Tvrdosť filtra sklo je až 9HD, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu v prípade kvapky alebo situáciách, v ktorých by mohlo dôjsť k poškriabaniu. Navyše, tento filter funkcie neuveriteľne tenký dizajn, ktorý sklo opatrenia len 0.03" (0.7 mm) hrubé, a rám opatrenia 0.12" (3 mm) hrubé, pomáha minimalizovať pravdepodobnosť vignetting. Hliníkový rám má matný povrch na povrchu a je odolný proti korózii. To je v súlade s ROHS normy, ktorá je obmedzený Európskej Únie. Prednej časti rámu je navrhnutý s závit pre uchytenie šošovky alebo iné príslušenstvo. Filter tiež pomáha znížiť prachu a vlhkosti od dosiahnutia svojho objektívu prvok. Filter je užitočné ako všeobecné ochranné filter odísť na šošovky na všetky časy.

Najdôležitejšie Produkty

Vytvorený z 0.03" (0.7 mm) Japonský optického skla a 0.12" (3 mm) presné frézovanie hliníkový rám

Absorbuje Ultrafialové Svetlo

Chráni objektív pred prachom, vlhkosťou a škrabancov

Tvrdosť filtrov je až 9HD, poskytuje dodatočnú ochranu pre váš objektív

Prenos svetla nie je menej ako 99,5% - nú, čo má za následok väčšiu vernosť farieb

6 vrstiev náteru na každý povrch sú účinné na zníženie tieňov a odrazov

JJC S+ F-WMCUV Série L39 Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Filter je navrhnutý s L39 povlak na odstránenie ultrafialového svetla s vlnovou dĺžkou kratšou ako 390nm. Filter je navrhnutý s 19 vrstiev náteru na každý povrch pre zníženie vnútorného tieňov a odrazov. Priemerná priepustnosť svetla je až 99,5% - nú alebo vyššie, ktorý vám poskytuje vysokú farebnú vernosť. Filter je konštruovaný z nemeckého optického skla a presnosť tvarovaný hliníkový rám. Tvrdosť filtra sklo je až 9HD, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu v prípade kvapky alebo situáciách, v ktorých by mohlo dôjsť k poškriabaniu. Navyše, tento filter funkcie neuveriteľne tenký dizajn, ktorý sklo opatrenia len 0.03" (0.7 mm) hrubé, a rám opatrenia 0.09" (2.4 mm) hrubé, pomáha minimalizovať pravdepodobnosť vignetting. Hliníkový rám má matný povrch na povrchu a je odolný proti korózii. To je v súlade s ROHS normy, ktorá je obmedzený Európskej Únie. Prednej časti rámu je navrhnutý s závit pre uchytenie šošovky alebo iné príslušenstvo. Filter tiež pomáha znížiť prachu a vlhkosti od dosiahnutia svojho objektívu prvok. Filter je užitočné ako všeobecné ochranné filter odísť na šošovky na všetky časy.

Najdôležitejšie Produkty

Vytvorený z 0.03" (0.7 mm) nemecký optického skla a 0.09" (2.4 mm) presné frézovanie hliníkový rám

Na L39 povlak môže eliminovať UV žiarenie s vlnovou dĺžkou kratšou ako 390nm

Chráni objektív pred prachom, vlhkosťou a škrabancov

Tvrdosť filtrov je až 9HD, poskytuje dodatočnú ochranu pre váš objektív

Prenos svetla je až 99,5% - nú alebo vyššie, čo má za následok väčšiu vernosť farieb

19 vrstiev náteru na každý povrch sú účinné na zníženie tieňov a odrazov

Odolné nátery chráni povrch filtra pred prachom, vlhkosťou a škrabancov

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4 )SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6) chceli by Sme pripomenúť, že dovozných ciel,daní alebo dodatočný poplatok podaných miestneho colného bude zodpovedný za kupca.Pre ďalšie informácie môžete nájsť na vaše miestne zvyky, pred nákupom produktov.

7) zabezpečujeme aj UPS,DHL rýchlejšie prepravu spôsobom v prípade, že potrebujete tovar naliehavo.Prosím vyberte správne expedičné spôsobom, pred nákupom produktov.

1) Všetky výrobky predávané na JJC Oficiálneho Obchodu sú garantované na JEDEN CELÝ ROK proti chýb vo vyhotovení a materiálu.

2) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Kupujúci je povinný jasne descript vadný s úplné informácie e-mailom.Ak je to potrebné, video a odkaz na nás, aby ukázali chybné.

3) Ak je táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Štítky: Objektív Filter, UV Filter na Objektív, uv šošovky, Lacné objektív filter, Vysoko Kvalitný uv filter na objektív, Čína uv šošovky Dodávateľov.

Multi-Vrstvené UV Filter
Názov Značky JJC
A+ AGC optické sklo + Presné frézovanie hliníka
Pre DJI Zenmuse X7/Zenmuse X5S
Číslo Modelu MCUV46
Package Áno
Tvrdosť 9HD
Kaliber 46 mm
Vlákna 46 mm
Druh A+ S+
Prenos Svetla 99,5% - nú
Najdôležitejšie Produkty Chráni objektív pred prachom, vlhkosťou a škrabancov
S+ Hliníková zliatina+Sklo Schott
farba Čierna
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 2cm x 12cm (4.72in x 0.79in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

JJC 46 mm Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Šošovky, Filtre Chránič MCUV pre DJI Zenmuse X7/X5S

JJC 46 mm Ultra Slim Multi-Potiahnuté UV Šošovky, Filtre Chránič MCUV pre DJI Zenmuse X7/X5S

Súvisiace produkty

Porovnať