F08436 77mm Kruhový Polarizačný Filter Šošovky, Optické Sklo CPL CP-L C-PL pre DC/DV/DSLR/Digital SLR Camera + FS

Nový produkt

Skladom

€5.93

Pridať do obľúbených

Dôležitým Informaiton pre Klientov:

Prosím, všimnite si, že od Februára.1. Feb. 21. je Čínsky Jarný Festival Sviatok , väčšina tovární a l ogistics spoločnosti sú uzavreté, objednávky budú odkladu dodaný, že ak máte akékoľvek žiadosť čas doručenia, kontaktujte ma prosím pred objednaním, vďaka vopred.

(Moja dovolenka sa začína od Februára.10. do Februára.21. , služba bude odpovedať na správy počas tohto času, takže sa nemusíte obávať.)

Venujte, prosím, "Problém Meškania Logistických" do úvahy pred nákupom. A Klienti potrebujú dostať plán "Čaká Príprava",Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo aby tvrdia, bez kontaktu.

Na Predaj Vrchol Sezóny,Pozemok v Nevybavených Problém pre každý Post Office, Osobitne pre Väčšinu západoeurópskych Krajín,Balíky", zásielková Služba bude Oneskorené,Tam sú Hlavne Postihnutých Krajinách Európy, Rusko, Brazília a tak ďalej.

www.haix.sk Schválené Zásielky--Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(v Predaji Vrchol Sezóny,garantujeme 60 dní dodanie hlavných krajín ; 80 dní do Brazílie!) PS: produkt cena a poplatky za doručenie neobsahujú žiadnu daň, poplatky, platiť daň je e veľmi občiansku povinnosť, a to na kupujúceho zodpovednosť, ak máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte ma priamo.

ZELENÁ.L 77mm Kruhový Polarizačný Filter, Objektív Optické Sklo CPL CP-L C-PL pre DC/DV/DSLR/Digital SLR Fotoaparát

Účinné obrázky,Produkt nezahŕňa DSLR Fotoaparátu:

Kruhový Polarizačný Filter, Objektív 77mm CPL Filter, sada pre DC/DV/DSLR/Digital SLR Fotoaparát .

Popis: Vhodný pre akýkoľvek Digitálny Fotoaparát s priemerom 77mm objektív filter môže obmedziť odraz od non-kovové povrchy, ako je voda a oknami.

Pomocou filtra. farby sa stávajú jasnejšie a jasnejšie a kontrast musí byť posilnené.

Pre čiernobiele fotografie, pričom účinky sú rovnaké ako s Y(K2) a O(G).

Ak filter sa používa spolu s R(25A).infračervené účinky, musia byť vyrobené.

Vyrobené z kovu (nie plastový) Farba a kontrast rozšírenie: Svetelné lúče, ktoré sa odráža v každom povrchu sa môže stať polarizované tak, polarising filtre sa používajú na výber, ktoré svetelné lúče, zadajte váš objektív fotoaparátu. CIRCULAR PL filtre umožňujú odstrániť nežiaduce odlesky od nekovových povrchov, ako je napríklad voda, sklo atď. Oni tiež povoliť farby, aby sa stal viac nasýtených a zdajú jasnejšie s lepším kontrastom. Tento efekt je často používajú na zvýšenie kontrastu a sýtosti farieb v modrú oblohu a biele oblaky. Pomocou tohto filtra, sýtosť farieb môže byť výrazne zlepšila najmä vonku a krajiny.

To vylepšenie kontrastu a farieb sa stáva jasnejšie a čistejšie fotografie. Ako vybrať správny Polarising filter: Mnohé z dnešných fotoaparátov semi-postriebrené zrkadlá alebo hranoly rozdeliť svetlo do hľadáčika na výpočet expozície a so zameraním vzdialenosti. PL (Lineárne Polarising) filtre môžu niekedy komunikovať s týchto položiek dať nepredvídateľné expozície alebo zameranie. Preto vám odporúčame vybrať PL-CIR filter, ak máte manuálne zaostrenie fotoaparátu, ktorý nemá žiadne beam splitter. Použite postup :

Na polarizer priamo pred objektív fotoaparátu, polarizované šošovky otáčaním nastavovacej krúžok, pozorované v rámci byť prijaté svetla odraz scény, kým zmizlo, alebo zredukovaná na požadovaný výsledky tak ďaleko.Potom fotoaparát nemôže svojvoľne zmeniť strelecké pozície, alebo je potrebné opätovné nastavenie polarizácie smere polarizer.

Poznámky:

Pri používaní polarizer, rotujúce filter dôsledku nemusí použiť kapotu (veľmi zjavné problémy),

Mali snažiť strieľať fotoaparát v tieni. Produkty Patria: Zelená.L CPL 77mm s plastový chránič box *1 KS

Štítky: kruhový polarizer, polarizačný filter, kruhový polarizer filter, Lacné kruhové polarizer, Vysoko Kvalitný polarizačný filter, Čína kruhové polarizer filter Dodávateľov.

Číslo Modelu 77mm
Druh Polarizer Filter
Package Áno
Názov Značky BGNing
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

F08436 77mm Kruhový Polarizačný Filter Šošovky, Optické Sklo CPL CP-L C-PL pre DC/DV/DSLR/Digital SLR Camera + FS

F08436 77mm Kruhový Polarizačný Filter Šošovky, Optické Sklo CPL CP-L C-PL pre DC/DV/DSLR/Digital SLR Camera + FS

Súvisiace produkty

Porovnať