2 v 1 Nabíjací dok pre Apple Hodinky 3/2/1 populárne Hliníkové nabíjací stojan telefónu držiteľ charge pre iPhone 8

Nový produkt

Skladom

€22.23

Pridať do obľúbených

2 v 1 Nabíjací dok pre Apple Hodinky 3/2/1 populárne Hliníkové nabíjací stojan telefónu držiteľ charge pre iPhone 8

Funkcie Lietadiel triedy eloxované hliníkové puzdro, CNC technológie spracovania, ideálne hodí pre Hodinky a Telefón 2 v 1 nabíjací dock,Môže súčasne nabíjať sledovať a telefón Zabudovaný nabíjací kábel pre telefón ,ale Sledovať, magnetická nabíjačka nie je súčasťou Tam sú protišmykové podložky na dne produktu na ďalšie scény Tento stojan je kompatibilný so všetkými Sledovať verzie - Series 1/2/3 (38mm) /(42mm). TPU gumy je pridaný chrániť vaše hodinky z poškriabaniu. Pekný ťažkých kovov stojan drží hodinky robustný s eleganciou, odolnosť a módy. Váš telefón sa hodí ideálne v stanici-- telefón dock hlavnou výhodou je to, po stranách sú otvorené, takže si môžete umiestniť váš telefón horizontálne zobrazenie videí. TPU späť zabraňuje poškriabaniu vaše obľúbené Telefón. Nastaviteľný zadný stojan umožňuje pracovať s alebo bez ochrana prípadoch.

Parametre výrobku

Veľkosť:175*83mm*110 mm

Hmotnosť:365g( S obalom )

Materiál: Hliníková zliatina

Farba :Strieborná

Zoznam balíkov

1*2 v 1 Nabitie Dock 1*Príručka 1*Mic ro kábel

Poznámka: Sledujte, magnetická nabíjačka nie je súčasťou

Predávajúci Oznámenie

O Farebný Nesúlad Rozdiely vo farbe môžu pretože v niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v zrkadle,Osvetlenie pozadia atď.Avšak ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, Prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

O Nás akceptujeme vlastný dizajn a zmiešané veľkoobchod,sľubujeme poskytnúť najlepšiu kvalitu produktov,najlepšie ceny a najlepšie služby. Sme neustále zavádzať nové vzory, ktoré zodpovedajú medzinárodné štandardy trhu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšie informácie. Profesionálne logistické obaly na výrobu produktov, ktoré sú bezpečnejšie dopravy. Ak máte akékoľvek požiadavky na balenie, prosím, kontaktujte nás, Ak potrebujete tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a venovať osobitnú dopravu. S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, budeme deklarovať ako darček a nízkou hodnotou sa vyhlási,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Návrat Politiky garantujeme svoj nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou. Ak nie ste spokojní s akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov okrem toho, kvalita výrobkov, ktoré chcete zmeniť položky, alebo vrátenie tovaru. Mali by ste zaplatiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc!! Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negativefeedback. Budeme tryour najlepšie vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme, že ste!!

Štítky: Nabíjacej Stanice, nabíjací stojan, telefónne stanice, Lacné nabíjacej stanice, Kvalitné nabíjací stojan, Čína telefón stanice Dodávateľov.

Názov 4 poplatok stanica pre iphone 8
Vstup 5V/2A
Druh Plochu
Meno 1 Nabíjací dok pre apple hodinky 3
Zdroj Napájania USB
Meno 2 nabíjací stojan
Číslo Modelu T020
Názov Značky sincetop
farba striebro
Výstup 5V/2.1
Meno 3 Telefón Majiteľa
Výstupné Rozhrania Blesk
Certifikácie Kvality RoHS,CE,CCC,FCC
Kompatibilné Značky APPLE
USB Porty 2
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie No
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.125kg (0.28lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 v 1 Nabíjací dok pre Apple Hodinky 3/2/1 populárne Hliníkové nabíjací stojan telefónu držiteľ charge pre iPhone 8

2 v 1 Nabíjací dok pre Apple Hodinky 3/2/1 populárne Hliníkové nabíjací stojan telefónu držiteľ charge pre iPhone 8

Súvisiace produkty

Porovnať