Flash Chris Webb zblízka ulici papier zmene zákona magický trik produkt veľkoobchod doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€5.44

Pridať do obľúbených

Teraz 3ks pre 10%zľava

POPIS

Môžete zobraziť prázdne kus papiera a, v blesk, zmení sa priamo pred vašimi očami do reálnych peňazí, žreb, alebo čokoľvek iné, čo chcete, aby váš trik premeniť!

Akonáhle váš trik je set-up, potom je dobré ísť. "Blesk" je veľmi jednoduchý a účinný. Dodávame vám trik, ktorý je vyrobený z žreb. To ukazuje, aký trik bude vyzerať, keď ste urobili vy hore. Nie len že; môžete použiť trik dodáva tiež, ak chcete. Pomocou dodaného trik vás bude zase prázdny kus papiera do žreb.

Na sprievodnom DVD Chris Webb akcie podrobne, ako si vytvoriť svoj trik. DVD obsahuje aj spôsob, kde môžete strane všetko, čo sa na Diváka na vyšetrenie na konci vášho života

Dostanete aj bonus rutinné názvom " Tic Tac Toe’. To dokazuje, rutinné, kde sa mince vizuálne preniká a Tic Tac box. Všetko môže byť rozdajú Divák, na vyšetrenie, na konci.

"Blesk" je naozaj ľahké vykonávať, veľmi vizuálne a zábava.

Dostanete hĺbkové krok za krokom na STIAHNUTIE, ktoré vám ukáže, ako vykonávať, a make-up, je "Blesk" trik v akejkoľvek verzie, ktoré chcete.

OKAMŽITE OPAKOVATEĽNÉ.

Poštovné A Balné:

Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby cez Čína Príspevok Letecky . To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 30 dní odo dňa, kedy nám poslali na vás , kontaktujte nás prosím priamo . My by sme sa s vami, aby ste ho vyriešili. Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci je potrebné venovať S&H opäť na reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Avšak kedykoľvek, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, neváhajte a kontaktujte nás cez TradeManager správy a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, prosím, venujte zvýšenú úvahy pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: Magické Triky, magické triky produkty, magické triky, doprava zdarma, Lacné magické triky, Vysoká Kvalita kúzla produkty, Čína kúzla doprava zadarmo Dodávateľov.

Číslo Modelu vrátane Trik
Výkon Formulár Close-up Magic
Je Návod Súčasťou Áno
Pohlavie Unisex
Veľkosť One Size
Materiál Papier
Upozornenie vrátane Trik
Druh bill
Funkcie Začiatočník,Učiť Sa,Čarodejníkov,S Dvd,Ulica,Profesionálne,Stage,Ľahké Robiť
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Názov Značky Hexahedron Magic
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 14cm x 19cm x 1cm (5.51in x 7.48in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Flash Chris Webb zblízka ulici papier zmene zákona magický trik produkt veľkoobchod doprava zadarmo

Flash Chris Webb zblízka ulici papier zmene zákona magický trik produkt veľkoobchod doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať