1 Kus Plátna Zen Umenie Maľba Farebné Buddha Chan Meditácie Buddha Zen Maľovanie Doprava Zadarmo-92730-YP

Nový produkt

Skladom

€8.31

Pridať do obľúbených

1 Kus Plátna Zen Umenie Maľba Farebné Buddha Chan Meditácie Buddha Zen Maľovanie Doprava Zadarmo-92730-YP Táto položka je VYTLAČENÉ, NIE RUČNE MAĽOVAŤ!

1. To je zostavený Pripravený na zavesenie, keď sa rozhodnete opation "s rámom",

2. Pošlite im valcované, keď sa rozhodnete opation "Nie zarámované"

Tento obraz je VYTLAČENÝ NIE HANDPAINTED !!!

Máme 2 možnosti pre tento obraz (S Rámom , Alebo Bez Rámiku . Prosím, vyberte si jednu možnosť, keď si kúpite.

S Rámom znamená, maľovanie bolo natiahnuté na drevený rám, pripravený na zavesenie!

Nie Zarámované znamená, plátno len.

Veľkosť:

size3: 60x80cm (24x32inch

Dodacia Lehota:

1.Množstvo

2. Množstvo medzi 10 a 100 ks/sady: 7 až 15 dní

3. Množstvo nad 100 ks/sady: 15-20days

Doprava Zdarma:

Táto položka je Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu Zásielky. To trvá zvyčajne 20-40days, aby sa dospelo. Zabezpečujeme aj dopravu cez EMS, pridať trochu extra lodné náklady.

Obrázky zadarmo:

Sme mohli posielať naše obrázky bez vodotlače pre obchodnú spoluprácu. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom on-line správu alebo e-mail.

Prispôsobiť Maľby:

Ak chcete, aby sme, ak chcete tlačiť obrázky, fotografie, kontaktujte nás slobodne. Budeme odpovedať v lehote 12 hodín awhole.

**Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre podnikanie . Snažíme sa dodávať vysoko kvalitné položka na vás a ďakujeme, že ste pre opustenie pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte problém s vašou objednávkou, určite nás kontaktujte. Veríme, že môžeme, aby ste spokojný prostredníctvom nášho úsilia. Dúfame, že to nie je len transakcií, ale tiež, aby váš život lepšie. Vďaka!

Poznámka: Ako svetelné efekty, objekty možno trochu iné fotografie.

Vybrať ďalšie návrhy pls kliknite tu:

Lojálnej spolupráce, Podpora váš úspech!

1.Veľké, Aby Veľká Zľava!

2.Platba Methords

Escrow

Uprednostňujeme Escrow platby (rýchlo, ľahko a bezpečne). Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás.

Kreditné Karty:

Akceptujeme všetky druhy hlavné kreditné karty (Visa/Master/Discover/American Express) cez Viazaný, a môžete platiť pomocou kreditných kariet ako hosťujúci člen Escrow keď zabudnete Escrow heslo alebo ste nesplnili\\ t majú Escrow účet zriadený.

Všetky ostatné platobné metódy a možnosti:

Všetky ostatné spôsoby platby, prosím, napíšte mi najprv pred nákupom sa uistite, že by som prijať vaše možnosti platby. Zvyčajne sme don\ \ \ t ponúkajú vyzdvihnutie služby.

Návrat Politiky

1) Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa položky po prijatí to, prosím, kontaktujte ma prvý. Nenechávajte žiadnu spätnú väzbu na www.haix.sk, budete spokojný s mojou odpoveďou a našich služieb zákazníkom.

2) Len poškodené, skreslené položky sú predmetom vrátený. Pošlite nám e-mail bezprostredne pred vrátením položiek (v rovnakom stave, ako to bolo poslať k vám). Budeme robiť nové maľovanie pre vás a pošlite ho do svojho dvere.

3) Vaša spokojnosť na našich výrobkov je zaručená na 100%. Riešime 100% všetkých sporov a reagovať na všetky Otázky a Dotazy v priebehu 24 až 36 hodín zaručiť.

4) Ak je pozemok je potvrdené stratili, chceli by sme vám plnú náhradu

O nás: Vitajte v našom obchode

Sme veľkoobchod olejomaľba dodávateľ v Číne! Ponúkame obchodné olejomaľby, vysoko kvalitné olejomaľby a múzeum kvality originál olejomaľby na stretnutie s požiadavkami rôznych olejomalieb na trhu. Môžeme maľovať rôzne druhy štýl maľby ako abstraktné umenie, príroda, kvety, portrét, pop art, atď.

Môžeme tiež farby podľa vašej požiadavky alebo fotografie. Sme sú zamerané na poskytovanie ručne maľovaných olejomalieb s vysokou kvalitou a konkurenčné cenou.

Dúfame, že sa nadviazať úprimný vzťah s našimi klientmi.Váš úspech je naším cieľom.

Hd Tlačené 1 Kus Plátna Umenie Parkovanie List Maľovanie Banky obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Domova Doprava Zadarmo-92649-YP Banksy Umenie Olympijské Kruhy Plátno na Maľovanie na Stenu, Obrazy Na Steny v Obývacej Izbe Umelecké Dekoratívne Fotografie Plagát A Tlač darček Hd Vytlačené Isle Of Skye v Škótsku Maľovanie na Plátno Tlačiť Izba Dekor Tlače, Plagát, Obraz na Plátne Zadarmo -92536-YP George Rodrigue Wall Art Blue Pes Pushin Posies Plátno, Maľovanie obrazov na Stenu Pre Obývacej Izbe Plagáty A Tlač Domáce Dekorácie Alec Monopol Wall Street Plátno Tlačiť Pop Art Giclee Plagát, Tlač Na Plátno Na Stenu, Dekorácie, Maliarstvo, Nie Zarámované) darček

Hd Tlačené 1 Kus Plátna Umenie Hnedé Kopov, Maľovanie Poľovnícky Pes obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Domova Doprava Zadarmo-92538-YP Plátne Obrazy Tlačené 5 Kusov Jurský Park Dinosaurov Wall Art Plátno Obrázky, Obývacia Izba, Spálňa Domova -92754-YP 2016 Alec Monopol Golf-Dolár Art Print Plátno Na Stenu umeleckou Výzdobou Olej Maľby Nástenné Maľby Obrázok Č Zarámované darček Hd Vytlačené 5 Kus Plátna Umenie Husky Pet Maľovanie Modré Oči Psa obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Dekorácie Doprava Zadarmo-92699-YP Hd Vytlačené 5 Kus Plátna Umenie Psittacidae Maľovanie Perie Farebné Vtáky obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Doprava Zadarmo-92858-YP

Hd Vytlačené 5 Kus Plátna Umenie Cute Pet Dog Maľovanie Pugs obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Zarámovaný Plagát Doprava Zadarmo-92876-YP 3 Kusy Plátno na Stenu Umelecké Plátno na Maľovanie Cc Fashion Krajiny obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Hd Tlač bez rámu darček Stále life Hd Vytlačené 5 Kus Plátna Umenie Ohňa Basketbal Maľovanie Rámovanie obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Moderne Doprava Zadarmo-92603-YP Hd Vytlačené Buddha Maľovanie Na Plátno Miestnosti Dekorácie Tlače, Plagát, Obraz na Plátne Doprava Zadarmo-92896-YP Alec Monopol Wall Street Umenie Plátno Tlačiť Pop Art Plagát, Tlač Na Plátno Na Stenu, Dekorácie, Maliarstvo darček Cartoon Obdĺžnik

Štítky: buddha zen, zen umenie, umenie maľba, Lacné buddha zen, Vysoká Kvalita zen umenie, Čína umenie maľba Dodávateľov.

Technics Sprej Na Maľovanie
Rám Áno
Číslo Modelu Deväťdesiat dvetisíc sedemsto tridsiatich
Podpora Base Plátno
Materiál Plátno
farba nie zarámované, s rámovanie
Predmety Animácie
Dropship k dispozícii
Tvar Obdĺžnik
Druh Plátno Potlače
Rám režim Bez rámu
Pôvodný Áno
Formulár V kombinácii
Štýl Moderné
Médium Nepremokavé Atrament
Veľkosť (Palce) 35x50cm, 45x60cm, 60x80cm
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Názov dekorácie maľba,nástenné umenie maľba
Dekorácie domov, dom, kancelária, hotel, reštaurácia
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 Kus Plátna Zen Umenie Maľba Farebné Buddha Chan Meditácie Buddha Zen Maľovanie Doprava Zadarmo-92730-YP

1 Kus Plátna Zen Umenie Maľba Farebné Buddha Chan Meditácie Buddha Zen Maľovanie Doprava Zadarmo-92730-YP

Súvisiace produkty

Porovnať