17.3 palce Notebook Privacy Filter Screen Protector Film pre Širokouhlý(16:9) Notebooku, LCD Monitory

Nový produkt

Skladom

€22.41

Pridať do obľúbených

17.3 palce Notebook Privacy Filter Screen Protector Film pre Širokouhlý(16:9) Notebooku, LCD Monitory

Horizontálne:383mm ,Verical:215mm, Pomer strán 16:9 Uchováva vaše osobné alebo dôverné informácie v bezpečí pred zvedavými očami. Pozrite si informácie na displeji zatiaľ čo ľudia na oboch stranách vidieť len stmaví obrazovku. Navrhnutý na nosenie širokouhlý Notebook, LCD monitory s meraná diagonálne 17.3"prehliadanie obrazovky a pomerom strán 16:9. Skutočné filter rozmery sú 383mm širokú x 215mm vysoká . Obsahuje výber z dvoch ľahký-k-používať prílohu metódy. Reverzibilné, matný strane znižuje odlesky a odrazy. Ľahký, tenký, frameless dizajn. Chráni displej pred prachom, nečistotami a škrabancami. Čistí a ľahko mäkkou handričkou a vodou. Skvelé pre vysoké dopravné plochy a open office prostredie. Hodí veľkosti obrazovky 17,3" po uhlopriečke meria (Šírka 383mm,Výška 215mm) Obrazovky údaje sú viditeľné len pre osoby priamo v prednej časti monitora. 3M technológia ochrany osobných údajov stmavne na obrazovke údaje pri pohľade zo strany. Udržuje vaše elektronické informácie dôverné, takže je vynikajúci pre použitie vo vysoko dopravných plôch. Pomáha chrániť vaše krehké LCD displej pred poškodením. Filter je reverzibilné. Vyberte si matný strane pre anti-oslnenia alebo lesklý strane pre väčšiu prehľadnosť.

Dodacia Adresa, My LEN loď položku na sos Potvrdil, Adresu, tak prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred zakúpením položky. Kupujúci je potrebné loď na inú adresu (nie sos potvrdil, adresa), by mali kontaktovať nás pred kúpu tovaru. Nie sme responsiblity na dodaciu adresu poskytované chybne.

Doprava Čase, keď Sme v našich silách, aby loď sa istý deň platby vymazané pred 2.00 HOD. (GMT+8) , inak budeme loď na ďalšie pracovné dni. Objednávky na víkend alebo sviatok budú odoslané v pondelok alebo v nasledujúci pracovný deň. Používame Čína príspevok,Hong Kong Post,Sigapore post a swiss post.

Čas dodania Nižšie je približný čas doručenia do rôznych krajín (len odhaduje, nie je zaručená): 10-20 pracovných dní, kupujúci v USA. 15-25 pracovných dní, KANADA (závisí na vlastný). 25-35 pracovných dní Európe krajine. 30-90 pracovných dní na iné krajiny.

Výmena/Exchange akceptujeme exchange/nahradiť položku v priebehu 7-14 dní, keď zákazník dostanete tovar. Kupujúci uhradí návrat poštovné náklady, bez ohľadu na to akékoľvek dôvody. Nie je výnimkou. Spracujeme RMA do 3-7 dní, kedy sme sa prijímať položky späť. Sme exchange/nahradiť položku, len ak sa položka je v rovnakom stave ako keď sme dodávaný. Nie je výnimkou. Nežiaduci produkt vráti, bude predmetom 15% doplnenie stavov poplatok a tovar musí byť v stave, nepoužívané, len.

O spätnú Väzbu, Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Necháme 5 Skóre DSR spätnú väzbu, Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom sos Správu a my sa budeme snažiť, aby ste ho vyriešili. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s nami.

Štítky: notebook ochrana osobných údajov, Notebook privacy filter, ochrana osobných údajov filter, Lacný notebook ochrana osobných údajov, Kvalitný notebook privacy filter, Čína privacy filter Dodávateľov.

Číslo Modelu CM17.3W
Anti-Scratch 3H
Názov Značky SZCONNET·M
Anti-glare Áno
farba Čierna
Package funkcie opp taška
Uhol pohľadu 60 Stupňov
Má Ochrana Osobných Údajov Áno
Priepustnosťou 65%
Použitie PC / Notebook
Veľkosť Obrazovky 17.3"
Rozmery 383 mm (W) x 215 mm (H)
pomer zobrazenia 16
Hrúbka 0.55 mm
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 30cm x 3cm (15.75in x 11.81in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

17.3 palce Notebook Privacy Filter Screen Protector Film pre Širokouhlý(16:9) Notebooku, LCD Monitory

17.3 palce Notebook Privacy Filter Screen Protector Film pre Širokouhlý(16:9) Notebooku, LCD Monitory

Súvisiace produkty

Porovnať