2017 Tylu Sukne Dámske Módne Elastické Vysoký Pás oka Tutu Sukne skladaný dlhé sukne Midi Sukne saias faldas jupe femme

Nový produkt

Skladom

€6.79

Pridať do obľúbených

Veľkosť

Dĺžka(cm)

Hip(cm)

Prsia(cm)

Pás(cm)

Výška(155-170 cm)

Jedna Veľkosť

80 cm

-

-

60-86 cm

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

"Veľkosť meria podľa seba,

Niekedy má nejaké chyby ,ale vždy do 3 cm"

Táto sukňa má tri vrstvy a vrstvy perlinkové tkaniny podšívka.Vysoká Kvalita

Poznámka:Drahý priateľ , To je Ázijských Veľkosti ,Všetky veľkosť sa meria v cm ,Ázijské veľkosti, je trochu menší než Európske veľkosti a Americkej veľkosti.Pls skontrolujte veľkosť stola skôr, než si kúpite ,môžete merať oblečenie, ktoré si obliekajú a starostlivo vyberať.ak si nie ste istí veľkosťou ,pls, neváhajte a kontaktujte nás .

Farebný Rozdiel : Vzhľadom na PC monitor-nastavenie, streľba metódy ect,pohľad farebný rozdiel je nevyhnutné,ale sľubujeme, že naše obrázky sú všetky prijaté v reálnom. Poznámka : garantujeme, že štýl je rovnaký ako je popísané,ale nemusí byť rovnaká ako výkon na rôznych orgánov.Môžete obliecť svoj vlastný štýl,a prosím, vyberte si správnu veľkosť podľa veľkosti tabuľky vážne.ďakujem Servis : na Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa,Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo re-poslal ju. Poštovné: 1. Prijímanie čas: čas Spracovania Plus Poštovné čas 2. Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 3. Dodacia Lehota: 15-35 Dní Leteckou Poštou, Zdarma. 3-10 Pracovných Dní Express. Vrátenie a Vrátenie: 1.Ponúkame 7-dni návrate politiky, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti v priebehu 7 dní, potom, čo dostanete na pozemku. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave, a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a svoje dôvody. 3.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Prosím, láskavo vedieť. Pripomienky: 1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu. Ďakujem vám prajeme vám príjemné online nakupovanie,dúfam, že sa opäť uvidíme!

Štítky: móda tylu sukne, Tylu Sukne, skladaný dlhé sukne, Lacné módne tylu sukne, Vysoko Kvalitného tylu sukne, Čína skladaný dlhé sukne Dodávateľov.

jupe femme Dlhé sukne
Pohlavie Ženy
Vzor Typ Pevné
midi sukne saias
Silhouette A-Line
Veľkosť One Size
Názov Značky AISIDE
Pasu Ríša
saia faldas
dámske sukne Tylu Sukne
Dĺžka Šiat Polovici Teľa
Materiál Acetát,Polyester
Ženy Sukne Ženy's sukne
Tylu Sukne skladaná sukňa
saia midi faldas mujer
vintage sukne tutu sukne ženy
Číslo Modelu MDS30J001
Dekorácie Krídla
Štýl móda
jupe maxi sukne
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 15cm x 16cm (3.94in x 5.91in x 6.30in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Tylu Sukne Dámske Módne Elastické Vysoký Pás oka Tutu Sukne skladaný dlhé sukne Midi Sukne saias faldas jupe femme

2017 Tylu Sukne Dámske Módne Elastické Vysoký Pás oka Tutu Sukne skladaný dlhé sukne Midi Sukne saias faldas jupe femme

Súvisiace produkty

Porovnať