433MHz Strop alebo montáž na stenu Samostatný Fotoelektrické Tepla a Dymu Detektor 2 v 1 s 9VDC 85 db poplachový signál (DT-02)

Nový produkt

Skladom

€9.48

Pridať do obľúbených

433MHz Strop alebo montáž na stenu Samostatný Fotoelektrické Tepla a Dymu Detektor 2 v 1 s 9VDC 85 db poplachový signál (DT-02)

Názov: Zložené Snímač Teploty

Model: DT-02

Zlúčenina Snímač Teploty je špeciálne pre normálne teploty a dymu zistiť aplikácie, napr.: Facotry, Laboratórium, múzeum, sklad, wareroom, sklad,

sklad, úschovňa, depozitára, generátor izba, stroj miestnosti, strojovne, atď. Ak je zistené teplote vyššej ako 70 stupeň alebo nie sú ťažké dymu, detektor sa

spustenie a výstup jeden suchý kontakt singal na alarm systém (ak je káblový snímač, pracovať iba s S3523, S3525, S3526). Alarm systém upozorní používateľov okamžite.

Funtions a Vlastnosti:

1. Fotoelektrické metóda detekcie;

2. Zistiť Tepla(Teplota) a Dymu.

3. Použitie low-power CMOS mikroprocesor;

4. Špeciálne vlhkosti-dôkaz dizajn;

5. Nezávislý / Káblové výstup/ wireless výstup (voliteľné);

6. S manuálne testovanie, manuálny reset funkcia;

7. Stabilný a spoľahlivý výkon;

8. Zvuk a svetlo hlásenie pri spustení.

Technické Špecifikácie:

Ø Pracovné Napätie:9VDC/12VDC;

Ø Presnosť: +/- 3 stupeň

Ø Transimit Rozsah: 100 m

Ø Bezdrôtová Frekvencia: 433MHz

Ø Spúšť Teplota: 70 stupeň

Ø Dymu Citlivosť: v súlade s UL Štandardné 217

Ø Spúšťací Prúd:10-30mA

Ø Statický Prúd:10uA

Ø Hlasitosť: 85 db do 10 metrov

Ø pracovná teplota: -10degree - +50degree

Ø Relatívna vlhkosť:

Ø Veľkosť: (R*H):11*3.8 cm.

Inštalácia:

Vyberte inštalačný priestor vhodný na hit dva otvory na strop alebo na stenu. Podľa otvor nainštalovaný na podporu, vyplňte dva otvory v dvoch skrutiek, potom nalepia na stenu. Nainštaluje späť

podpory úzko a opravy, inštalácia skrutky, kým sa nainštaluje podporu hladko na stenu.

Tento senzor je pekné zariadenie, ktoré vzduchotesné, nedovoľte, aby sa otvoriť. Dosiahnuť postavenie úst, ktoré sa inštalujú na zadnej strane snímača, a v smere hodinových ručičiek otáčanie, záruka dva skrutku tieto proklouznout do diery.

Prosím neinštalujte v vlhkosť vysoké miesto snímač to, napr. kúpeľňa, kuchyňa, garáž a miestnosť, obchod vec, izby,atď. niektoré zapečatené miesto najideálnejšie mieste inštalácie.

Zoznam balíkov:

Poznámka: Táto cena nie je vrátane 9V batérie,prosím, kúpiť batériu v miestnom obchode

Pracovné krajiny:

Snímač bol už v prevádzke štátu po jednoduché povzbudiť nainštalovať, v štátnej to dať von svetelný indikátor lampa môže iskrička jednu minútu, pričom je každý pravdepodobne,

keď senzor zmysly varovanie teplota že teplota okolia je vyššia, než ustanovuje, bude vyslať jasný a melodické a hlasno pulzujúcim signál budíka,

červená LEDKA bude flickered príliš rýchlo, stop zavolať políciu, kým je teplota okolia nižšia ako na stanovenie teploty.

Test:

Push, držať tlačidlo 3 druhá najmenej čakať na signál vyslať dostať červené poučiť svietidla reálnej blikanie rýchle, ukazuje to, že snímač je v normálnej prevádzke (navrhnúť bytosť by mala

byť testované raz, aby spoľahlivé práce, ktorým sa zaručí, snímač každý týždeň) chudého každý zabezpečovací systém, nájdete v servisnej príručke každého zabezpečovacieho systému.

Aplikácie:

Pre použitie v interiéri. Facotry, Laboratórium, múzeum, sklad, wareroom, sklad, sklad, úschovňa, depozitára, generátor izba, stroj miestnosti, strojovne, atď.

>>>>Prečo KRÁĽ HOLUB?

Kráľ Holub je profesionálny Bezdrôtový GSM Alarm, GSM Systém domáceho Alarmu, GSM SMS Alarm, GSM SMS Radič, GSM systém Domácej Automatizácie, Priemyselné

Diaľkové ovládanie, GPRS RTU Dát Ústredne, GSM Telemetriu, Meranie Teploty Záznamník, Energie Monitorovanie Alarm, GSM M2M Výrobky od Výrobcu

2005. Na základe viac ako 7 rokov a bohaté skúsenosti, Kráľ Holub odborne Vysoko Kvalitné a Spoľahlivé OEM/ODM na trhu v celom svete!

Štítky: Tepelný Hlásič, ceil tepla, stropné vykurovanie, Lacné tepelné detektor, Vysoká Kvalita ceil tepla, Čína kúrenie strop Dodávateľov.

Hlasitosť Zvuku 85 db do 10 metrov
Spúšťací Prúd 10-30mA
Spúšť Teplota 70°C
Dym Citlivosť v súlade s UL Štandardné 217
Názov Značky KRÁĽ HOLUBOV
Transimit Rozsah 100m
pracovné napätie 9VDC/12VDC
Bezdrôtová Frekvencia 433MHz
Presnosť +/- 3°C
Teória Tepla a Dymu Detektor
Veľkosť (R X H)
Číslo Modelu DT-02
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

433MHz Strop alebo montáž na stenu Samostatný Fotoelektrické Tepla a Dymu Detektor 2 v 1 s 9VDC 85 db poplachový signál (DT-02)

433MHz Strop alebo montáž na stenu Samostatný Fotoelektrické Tepla a Dymu Detektor 2 v 1 s 9VDC 85 db poplachový signál (DT-02)

Súvisiace produkty

Porovnať