1600g/pár Umelých Silikónové Prsia Formy Prsia Mastektómii 40DD 42D 44C

Nový produkt

Skladom

€38.23

Pridať do obľúbených

Funkcie: 1. Silikónové prsia formulára je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu a najvyššej kvality. 2. Formulár je život-ako hmotnosť a cítiť sa ako skutočný prsia. 3. Bezpečnosť opakované použitie a jednoduché čistenie ručné umývanie len. 4. Ľahké nosenie, stačí dať do podprsenka vrecku alebo podporu podprsenku. Špecifikácie: ( Veľkosť jedného prsníka ) Dĺžka: 18 cm Šírka: 14 cm Výška: 7 cm Hmotnosť páru : 1600g Farba: Nahé Tón Pleti / Opálenie obsah balenia: 1x 1600g/pár Silikónové Prsia Poznámka: tovar je balený do bielej krabice bez akýchkoľvek slov alebo obrázkov. Nikto nemohol vedieť, čo je vo vnútri.

PLATBY

Mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii, ako Kreditné Karty,WebMoney,Qiwi Peňaženky, Boleto,SOFORT Bankovníctva, TT a Western Union . Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým prijatí vašej objednávky.

DOPRAVA

1. Prepravné náklady: náklady Na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

2. Čas v tranzite: Normálne, DHL,FEDEX,UPS dodacia lehota: 4~10 dní; EMS: 15~27 dní;Ovzdušia Príspevok: 10~60 dní . Nie sme zabezpečili, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

3. Položka Doba Spracovania: Väčšinou, Budeme posielať položky do 2~7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená .(Na dlhšiu dovolenku, v Číne alebo v iných faktorov bude omeškania)

4. Vzdialená plocha: Všetky náklady nemal vrátane vzdialenej oblasti dodatočné poplatky ; ak je vaša adresa je vzdialené oblasti jeden, kupujúci majú zaplatiť príplatok pred odoslaním, alebo pošleme na iné spôsoby dopravy, ako je EMS alebo Poštou Air Mail.

5. Import Daň: kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clá a dovozné dane.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

NÁVRAT POLITIKY

Prosím, kontaktujte nás do 3 dní od doručenia objednávky, ak sa chcete vrátiť, Alebo vráti miestneho colného ak ste tak neurobili colné odbavenie, mali by ste zaplatiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave, žiadne použitie, žiadne poškodenie .

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Prsia formy, Silikónové prsia formulár, prsia silikónové formy, , Lacné prsia formy, Vysoko Kvalitné silikónové prsia formulár, Čína prsia silikónové formy Dodávateľov.

Predaj Modelu Maloobchod & Drop Shipping & Veľkoobchod A Továreň Na Priamy Predaj
Štýl Slza tvaru Č Popruhy Žiadne Lepidlo Bez Podprsenky
farba Nahé Tón Pleti & Opálenie
Číslo Modelu LTABT-1600
So Sexuálnym Podtextom No
Položka Druh Prsia Formulár
Množstvo 1 pár
Názov Značky QIAOZHOU
Hmotnosť 1600 g
Šálka Veľkosť silikónové podložky EE pohár
Použitie Žena Mastektómii Crossdresser Transsexuáli Transvestiti Drag Queen
Materiál Silikónové
Veľkosť 1 pair /box
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 8cm (9.84in x 7.87in x 3.15in)
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1600g/pár Umelých Silikónové Prsia Formy Prsia Mastektómii 40DD 42D 44C

1600g/pár Umelých Silikónové Prsia Formy Prsia Mastektómii 40DD 42D 44C

Súvisiace produkty

Porovnať