Zima Leto Psa Spp Priedušný Oka Psa Princezná Čiapky Slnko Klobúk Princezná Pláž Hat Pre Malé Zvieratko Psov s Ušné Otvory S M

Nový produkt

Skladom

€3.52

Pridať do obľúbených

[xlmodel]-[custom]-[42802] OPIS

Zima Leto Psa Spp Priedušný Oka Psa Princezná Čiapky Slnko Klobúk Princezná Pláž Hat Pre Malé Zvieratko Psov s Ušné Otvory S M

Špecifikácia:

Veľkosti:S,M

Materiál :Mesh/Plátno

Štýl:Pes Klobúk,Klobúk Mačka

Sezóna:Všetky ročné obdobia

Použitie: Roztomilý,Pohodlné

8 Farby pre váš výber: Červená, Fialová, Čierna, Oranžová, Modrá, Ružová, Prúžok, Kvety Veľkosť: S / M (Voliteľné) Priemer:11 cm(S), 16 cm(M) obvodu Hlavy:32 cm(S), 35 cm(M) obsah balenia: 1pc* Pet Slnko klobúk

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[produkty]-[43453] Hot Predaj

[xlmodel]-[custom]-[42805] PO-PREDAJNÝ SERVIS

Platby:

Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou,Bankovým Prevodom a iné platby, ktoré www.haix.sk podporu.

Platba musí byť prijaté do 19 dní aukcie uzávierky.

Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie,atď.) keď si vykonať platbu, alebo poslať správu na nás.

Poštovné A Odovzdanie:

Máme loď na celom Svete s Výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie

My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Časy prepravy, môže sa líšiť, a to najmä počas dovolenkovej sezóny.

Ak váš nedostali vášho lodné do 30 dní od pošleme vám ho von, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka .

Vrátenie & Return:

Snažíme sa čo najlepšie služby našej každému zákazníkovi to najlepšie, čo môžeme .

Máte 7 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Prosím, kontaktujte nás, a to do 7 dní. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, je váš dôvod pre návrat a vaše www.haix.sk ID.

Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. Môžete tiež vybrať, či sa majú náhradu.

Dôležité Úlohy:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Potrebujete skontrolovať váš colný úrad a zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Pred podpísaním balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísané zásielky.

Spätná väzba:

Ak máte nejaké problémy so farby, veľkosti, kvality alebo iný problém, kontaktujte nás, prosím voľne pred vami, dajte nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu.

Necháme Pozitívnu spätnú väzbu hneď ako www.haix.sk nám umožňujú nechať spätnú väzbu. Srdečne som vám uspokojenie služby. Ak máte radi naše položky,srdečne očakáva, že vám spätnú väzbu. Budeme pracovať ťažšie, aby ste spokojní služby. Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ďakujeme veľmi pekne!

Štítky: čiapky pre, klobúk princezná, čiapky pre pláž, Lacné klobúky pre, Vysoká Kvalita klobúk princezná, Čína čiapky pre pláž Dodávateľov.

Názov Značky ZÁBAVA ZVIERATÁ
Veľkosť S M
Položka Pes Spp
Druh Mačky
Meno 3 spp pre psa
Vzor Čistá farba
Sezóna Všetky Ročné Obdobia
Meno 2 čiapky pre mačky
Položka Druh mačka klobúk
farba Dúha,Kvet,Červená,Modrá,Oranžová,Čierna,Fialová,Ružová
Package funkcie opp taška
Materiál Plátno
Meno 1 Prilba Cat
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zima Leto Psa Spp Priedušný Oka Psa Princezná Čiapky Slnko Klobúk Princezná Pláž Hat Pre Malé Zvieratko Psov s Ušné Otvory S M

Zima Leto Psa Spp Priedušný Oka Psa Princezná Čiapky Slnko Klobúk Princezná Pláž Hat Pre Malé Zvieratko Psov s Ušné Otvory S M

Súvisiace produkty

Porovnať