Niucky tlačidlá 11 mm 7/16" 2 otvory široký okraj čaj drevo tričko tlačidlo vysokého stupňa prírodného dreva šitie domova materiálov W0101-042

Nový produkt

Skladom

€5.59

Pridať do obľúbených

Názov: Vysoký stupeň Drevo Tričko Tlačidlá Materiál: Prírodný čaj dreva ( Č maľovanie, čisto prírodné), Farba: Prírodné drevo farby Množstvo:

48pcs/taška

Veľkosť: 11 mm , 18 L, 7/16" Konverzia:

1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

1inch=40 L alebo 1 L =0.635 mm pol. Č.: W0101-042 Použitie: Prírodný čaj drevnej hmoty, bez obrazu, prirodzených detailov textúry, s trochu červeného čaju, drevo sám. Suitbale pre bavlny a ľanu, sveter oblečenie a domáce dekorácie. Poznámka: upraviť alebo veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás.

Oznámenie

1. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, možno mierne odchýlky, prosím, v druhu prednosť.

2. Prosím, uistite sa, že ste ukončili a vyplnili všetky údaje, ako sú meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónneho čísla aby ste platby.

3. Doprava:

>$5, poštovné doporučene Letecky, všeobecne dodacia lehota je 25-60 dní. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie, prázdniny, počasie, alebo z iných dôvodov.

>$120, upgrade na prepravu spôsobom Expresné ako EMS / DHL / Fedex na vás, ktoré dodacia lehota je 5 až 20 dní.

4. Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

5. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na objednávku priamo. Ekonomické Vzduchu Maily ako Yanwen Ekonomiky, Correos Ekonomiky. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie sú k dispozícii, aby sa sledovanie po odchode post skladu.

Registrovaný Air Mail, ako je Čína, Príspevku Registrovaný Air Mail, www.haix.sk Štandardná Doprava, E-paketové sú dostupné na sledovanie.

Expresná Doprava ako EMS / DHL / Fedex by mohlo byť sledovanie.

6. Čo môžem urobiť, ak sa parcela nebola doručená po dlhú dobu, alebo kúpiť ochrany čas uteká?

Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť, a vaše peniaze nepôjde na náš účet.

7. Čo môžem urobiť, ak sa pozemok má zlomené alebo poškodené?

Prosím, skontrolujte balík predtým, než si ju podpísať. Ak má zlomené alebo poškodené, prosím, aby sa záznam s dopravcom, a nasnímať fotografiu a poslať nám. Budeme vám pomôžu problém vyriešiť. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: tričko tlačidlá, drevo šitie, tlačidlá tlačidlá, Lacné tričko tlačidlá, Vysoko Kvalitné drevo šitie, Čína tlačidlá tlačidlá Dodávateľov.

Tvar Kolo
Technics Prirodzené Farby
Dekorácie Oka
Funkcia Umývateľný,Eco-Friendly,Bez Obsahu Niklu,Suché Čistenie
Číslo Modelu W0101-042
Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Materiál Drevo
Názov Značky Niucky
Štýl Flatback
Typ Produktu Tlačidlá
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 5cm (6.30in x 5.51in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky veľa (48 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Niucky tlačidlá 11 mm 7/16

Niucky tlačidlá 11 mm 7/16" 2 otvory široký okraj čaj drevo tričko tlačidlo vysokého stupňa prírodného dreva šitie domova materiálov W0101-042

Súvisiace produkty

Porovnať