Niucky 8mm 2 otvory Hrubšie biele Mini shell tlačidlá pre šitie Prírodné čerstvej vody shell dekoratívne doplnky S0101-040#8

Nový produkt

Skladom

€3.67

Pridať do obľúbených

Názov: Prírodná biela mini shell tlačidlá Materiál: Prírodné Čerstvej vody Shell - Vysoká kvalita, triedy

( Pretože tlačidlá sú veľmi mini, ťažké, strata veľké, výroba je menej. ) Farba: Biela - ako obrázok Množstvo:

48pcs/taška

Veľkosť:

7.8 mm, 12L, 5/16"

Hrúbka: >= 1.8 mm Konverzie:

1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

1inch=40 L alebo 1 L =0.635 mm pol. Č.: S0101-040#8 Použitie: Z čerstvých watershell, prirodzené zakrivenie, textúru a lesk, suitbale pre bavlny a ľanu, sveter oblečenie a domáce dekorácie. Poznámka: upraviť alebo veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás.

Čítanie:

(1) fyzické shell tlačidlá prísť s textúry, štruktúry nemôžu byť rovnaké.

2) Hladký lesklý shell tlačidlá vo všeobecnosti pozitívne, ale za ako doklad totožnosti s shell vzor.

3) Prírodné materiály, a nevyhnutne majú drobné nedostatky, prosím, starostlivo premýšľať nad týmito pred objednávky, ak si myseľ.

4) Vzhľadom na pozitívne hladký lesklý shell tlačidlá, ťažké zachytiť farbu pre kameru; s rôznymi monitorov a iných dôvodov,budú mať inú farbu, ak máte farbu, vyžadujú absolútnu presnosť prosím, že dvakrát! S akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Oznámenie

1. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, možno mierne odchýlky, prosím, v druhu prednosť.

2. Prosím, uistite sa, že ste ukončili a vyplnili všetky údaje, ako sú meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónneho čísla aby ste platby.

3. Doprava:

>$5, poštovné doporučene Letecky, všeobecne dodacia lehota je 25-60 dní. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie, prázdniny, počasie, alebo z iných dôvodov.

>$120, upgrade na prepravu spôsobom Expresné ako EMS / DHL / Fedex na vás, ktoré dodacia lehota je 5 až 20 dní.

4. Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

5. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na objednávku priamo. Ekonomické Vzduchu Maily ako Yanwen Ekonomiky, Correos Ekonomiky. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie sú k dispozícii, aby sa sledovanie po odchode post skladu.

Registrovaný Air Mail, ako je Čína, Príspevku Registrovaný Air Mail, www.haix.sk Štandardná Doprava, E-paketové sú dostupné na sledovanie.

Expresná Doprava ako EMS / DHL / Fedex by mohlo byť sledovanie.

6. Čo môžem urobiť, ak sa parcela nebola doručená po dlhú dobu, alebo kúpiť ochrany čas uteká?

Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť, a vaše peniaze nepôjde na náš účet.

7. Čo môžem urobiť, ak sa pozemok má zlomené alebo poškodené?

Prosím, skontrolujte balík predtým, než si ju podpísať. Ak má zlomené alebo poškodené, prosím, aby sa záznam s dopravcom, a nasnímať fotografiu a poslať nám. Budeme vám pomôžu problém vyriešiť. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: tlačidlá pre šitie, shell tlačidlá, tlačidlá tlačidlá, Lacné tlačidlá pre šitie, Vysoká Kvalita shell tlačidlá, Čína tlačidlá tlačidlá Dodávateľov.

Štýl Flatback
Materiál Shell
Technics Prirodzené Farby
Typ Produktu Tlačidlá
Názov Značky Niucky
Dekorácie Flitrami
Číslo Modelu S0101-040#8
Funkcia Umývateľný,Eco-Friendly,Bez Obsahu Niklu,Suché Čistenie
Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Tvar Kolo
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 14cm x 14cm x 5cm (5.51in x 5.51in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (48 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Niucky 8mm 2 otvory Hrubšie biele Mini shell tlačidlá pre šitie Prírodné čerstvej vody shell dekoratívne doplnky S0101-040#8

Niucky 8mm 2 otvory Hrubšie biele Mini shell tlačidlá pre šitie Prírodné čerstvej vody shell dekoratívne doplnky S0101-040#8

Súvisiace produkty

Porovnať