2017 nové kazety na digitálne video converter, previesť kaziet do mp3 v U vodiča priamo, bez potreby pc. doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€20.90

Pridať do obľúbených

2017 nové kazety na digitálne video converter, previesť kaziet do mp3 v U vodiča priamo, bez potreby pc. doprava zadarmo kazety pásky na MP3 converter, môžete jednoducho konvertovať vaše staré pásky na MP3 bez počítača a automatické oblasť každej skladby pásky, stačí pripojiť USB flash disk, potom stlačením tlačidla "record" tlačidlo, prístroj sa bude konvertovať všetky skladby na pásku na váš USB disk vo formáte MP3 automaticky. Môžete tiež prehrávanie na to, alebo len dať USB na iné miesto (počítač, prenosný reproduktor,atď.) hrať reprodukovanej hudbe. VLASTNOSTI: .Prevádza svoj drahocenný kazeta zbierku na MP3 samostatný, počítač nie je potrebný. .Prevádza plný pásky hudby do MP3 súborov na automatické oblasť každej skladby. .Plug and play. .S Prehrávania môžete skontrolovať hudobnými na zariadenia priamo. .Flexibilné batérie alebo USB-powered prevádzky. .Kompaktný a prenosný dizajn. .Môže byť použitý ako osobný kazetový prehrávač. ŠPECIFIKÁCIE: .Rozhranie: USB2.0 Štandard .Nahrávanie Formát: MP3 .Napájanie: 2* AA Batéria, alebo USB port Výkon výber .Pracovný Čas: 1 hodina s 2 * AA Batérie .Audio Kanál: Stereo L/R .Bitová Rýchlosť: 128Kbps .Rozmer: 160 * 94 *35 mm .Hmotnosť: 145 g OBSAH balenia: .Kazetové Pásky na MP3 Converter Auto verziu .Slúchadlá .Kábel USB pre USB Flash Disk, pripojenie a USB Napájanie .Používateľská Príručka .AA Batériu (Možnosť) .USB Čítačky pamäťových Kariet (Možnosť)

. Alipay, Západ Únie, TT, kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW..neponúkame žiadne miestne snímače. Máme loď na väčšine krajín po celom svete. Objednávka bude dodávaný s 1-7 pracovný deň po platby vymazané.

.Ponúkame položky môžu doprava zadarmo Čína Post Mail alebo Hongkong Registrovať e-Mail. Obvykle je potrebné 15-25 dní hlavné destinácie na svete.

.UPS, DHL, Fedex alebo EMS sú tiež k dispozícii po potvrďte s predávajúcim. Radi by sme vyslať, aby balík v čase tak, aby ste sa dostali na čas. .Pred odoslaním, všetky balíčky budú skontrolované znova, aby sa zabezpečila ich zdokonalenia. Zvyčajne, doba je 2-5 dní hlavných krajinách po celom svete.

.Aby sa zabránilo clo otázku, Budeme označiť naše package ako "dary" a snažiť pomôcť, ak má nejaké špeciálne požiadavky, prosím, upozornenie pri objednávke.Aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém, všetky tovar v dobrej kvalite a za prísnych skúška pred dodávané

.Všetky tovar záruku za kvalitu v 1month po kupujúci prijaté a poskytneme oprava je bezplatná. Volebný doprava by mala byť zaplatená kupujúcim.

.Kontaktujte nás prosím najprv, keď sa chcete vrátiť. Muži mali vady nie je záruka..Prosím láskavo pomôcť opustiť Pozitívnu spätnú väzbu a budeme robiť to isté pre vás, ak ste sa uspokojiť s doručiť tovar.

.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr, ak ste nie sú uspokojiť s tovarom. my sa budeme snažiť vyriešiť otázku.

.Ak ste re predávajúci, ktorí chcú kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail. Poskytneme vám naše konkurencieschopné ceny a služby pre vás.

Štítky: páska do mp3, pásky pásky, prevodník video, Lacné pásky do mp3, Vysoko Kvalitné pásky pásky, Čína video converter Dodávateľov.

Názov Značky Ezcap
Package Áno
Číslo Modelu kazety na digitálne video converter
Typ Rozhrania USB
Druh Video & TELEVÍZNE Karty
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 nové kazety na digitálne video converter, previesť kaziet do mp3 v U vodiča priamo, bez potreby pc. doprava zadarmo

2017 nové kazety na digitálne video converter, previesť kaziet do mp3 v U vodiča priamo, bez potreby pc. doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať