4 Kanálový USB2.0 USB Video Capture Grabber karty na VHS na DVD rekordér Zachytiť Adaptér

Nový produkt

Skladom

€15.65

Pridať do obľúbených

4 Kanálový USB2.0 USB Video Capture Grabber cardto VHS na DVD rekordér Zachytiť Adaptér

USB 2.0 4 Kanál 1 Kanál Video Audio DVR CCTV Kábel Toto zariadenie vám umožní spustiť vlastný 4 Kanálový DVR KAMEROVÝ systém na Notebooku alebo stolovom POČÍTAČI so systémom windows 2000, XP, Vista alebo 7, jednoducho inštalácia ovládača, zapojíte do USB kábla, a potom pripojenie vášho CCTV kamier. S týmto veľkým malý kus kit môžete nahrávať alebo sledovať akékoľvek video vstup do počítača. Poskytnuté CCTV softvér vám umožní nahrávať na svoj vlastný kalendár, Táto jednotka tiež funguje skvele so všetkým, bezdrôtové a káblové pripojenie CCTV kamery, ak chcete povoliť nahrávanie priamo na váš notebook alebo stolový počítač. USB 2.0 pripojenie: full-obrazovka rozlíšenie videa až 640 x 480 pri 25 fps (rozdelená na 4 kanály) Video vstup:4 kompozitné (RCA) video vstup (môže vstup BNC pomocou voliteľný adaptér zobrazí naľavo) Audio vstup:1 RCA Video systém podporované: NTSC, PAL a SECAM Prichádza s CCTV softvér CCTV softvér môžete nahrávať na plánovanie alebo na návrh až 4 kanály video. Môže vám e-mail statický obrázok, ak sa zistí, že podnet na každý kanál videa. Nastaviteľná citlivosť detekcie pohybu. Kompatibilné OS: Windows 2000, XP, Vista a Windows 7. Obsah balenia: 1 x 4 Kanálový Video - 1 kanálový DVR audio kábel USB 1 x CD S Ovládačmi a CCTV Softvér 1 x predlžovací kábel USB Všetko v maloobchodné balenie ako na obrázku

. Alipay, Západ Únie, TT, kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW..neponúkame žiadne miestne snímače. Máme loď na väčšine krajín po celom svete. Objednávka bude dodávaný s 1-7 pracovný deň po platby vymazané.

.Ponúkame položky môžu doprava zadarmo Čína Post Mail alebo Hongkong Registrovať e-Mail. Obvykle je potrebné 15-25 dní hlavné destinácie na svete.

.UPS, DHL, Fedex alebo EMS sú tiež k dispozícii po potvrďte s predávajúcim. Radi by sme vyslať, aby balík v čase tak, aby ste sa dostali na čas. .Pred odoslaním, všetky balíčky budú skontrolované znova, aby sa zabezpečila ich zdokonalenia. Zvyčajne, doba je 2-5 dní hlavných krajinách po celom svete.

.Aby sa zabránilo clo otázku, Budeme označiť naše package ako "dary" a snažiť pomôcť, ak má nejaké špeciálne požiadavky, prosím, upozornenie pri objednávke.Aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém, všetky tovar v dobrej kvalite a za prísnych skúška pred dodávané

.Všetky tovar záruku za kvalitu v 1month po kupujúci prijaté a poskytneme oprava je bezplatná. Volebný doprava by mala byť zaplatená kupujúcim.

.Kontaktujte nás prosím najprv, keď sa chcete vrátiť. Muži mali vady nie je záruka..Prosím láskavo pomôcť opustiť Pozitívnu spätnú väzbu a budeme robiť to isté pre vás, ak ste sa uspokojiť s doručiť tovar.

.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr, ak ste nie sú uspokojiť s tovarom. my sa budeme snažiť vyriešiť otázku.

.Ak ste re predávajúci, ktorí chcú kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail. Poskytneme vám naše konkurencieschopné ceny a služby pre vás.

Štítky: zachytiť kartu, video recorder usb, karta karta, Lacné zachytiť kartu, Vysoko Kvalitné video recorder usb, Čína karty karty Dodávateľov.

Číslo Modelu USB 2.0 EasyCap 4 CH Video Audio Capture Karty
digitalizačné karty USB 2.0 EasyCap 4 CH Video Audio Capture Karty
Druh Video & TELEVÍZNE Karty
Názov Značky KASSEXUN
Typ Rozhrania USB
Package Áno
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4 Kanálový USB2.0 USB Video Capture Grabber karty na VHS na DVD rekordér Zachytiť Adaptér

4 Kanálový USB2.0 USB Video Capture Grabber karty na VHS na DVD rekordér Zachytiť Adaptér

Súvisiace produkty

Porovnať