10 ks natural royal orange pštrosie perie 30 až 35 cm / 12 až 14 palcov kráľovská modrá pierko pštrosie perie svadobné oblaku

Nový produkt

Skladom

€4.72

Pridať do obľúbených

vitajte na mojom obchode 10 ks natural royal orange pštrosie perie 30 až 35 cm / 12 až 14 palcov kráľovská modrá pierko pštrosie perie svadobné oblaku Každý výrobok bol prísne testované tak, aby sa zabezpečila vysoká kvalita, prosím, uisťujeme vás, kúpiť obraz je skutočný fotografovanie ,pretože svetlo je iné, tam môže byť trochu mimo farebné obrázky, je to nevyhnutné, prosím pochopiť.

zavedenie nového výrobku:

farba : oranžová

dĺžka 30 až 35 cm / 12 až 14 cm

názov: pštrosie perie

špecifikácie:big pól

množstvo:10 ks

použitie:pletie,výkon,Halloween,Vianoce

Package

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Doprava

Pozornosť Sa, Prosím! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže urobiť približne 15 až 30 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

PODMIENKY PREDAJA

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

FAQ

Spätná VÄZBA

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak ste arenot spokojná s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

O NÁS

Náš výrobný závod sa nachádza v Yiwu, Zhejiang, známy ako "tovar Raj pre Zákazníkov".

V súčasnosti,Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, forge vpred" a princíp "customer first", ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Vynikajúca Kvalita a Rozumné Ceny sú naše hlavné výhody, takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.

Štítky: Pštrosie Perie, modrá perie, kráľovská modrá perie, Lacné pštrosie perie, Vysoko Kvalitné modrá perie, Čína kráľovská modrá perie Dodávateľov.

Vzor Farbená
Materiál Pštrosie Perie
Názov Značky lanshui
Číslo Modelu 15-20 cm /6-8 cm
Množstvo 10 Ks
Veľkosť 30 až 35 cm / 12 až 14 cm
Veľkosť Balenia 35cm x 6cm x 3cm (13.78in x 2.36in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 ks natural royal orange pštrosie perie 30 až 35 cm / 12 až 14 palcov kráľovská modrá pierko pštrosie perie svadobné oblaku

10 ks natural royal orange pštrosie perie 30 až 35 cm / 12 až 14 palcov kráľovská modrá pierko pštrosie perie svadobné oblaku

Súvisiace produkty

Porovnať