Farba krásna kohút pierko DIY príslušenstvo pierko 10-15 cm 4-6 palcový 50 root predaj

Nový produkt

Skladom

€0.87

Pridať do obľúbených

Popis Produktu

1.Veľkosť:10-15 cm 4-6INCH

3.Množstvo:50pcs/veľa

4.Všetky výrobky sú s vysokou kvalitou a konkurenčné cenou

5.Zákazníci vzorky sú srdečne vítaní

6.Chceli by sme nadviazať dlhodobú spoluprácu s našimi klientmi na báze vzájomnej a spoločnej rozvoj

Kohút perie sa stali jedným z najhorúcejších trendov pre svadby a mimoriadne udalosti. Elegantný centerpieces vyrobené z krásnej Kohút perie sa creat nádherný tabuľke sa zobrazujú na každom prípade. Kohút peria sú skvelé pre nasledujúce evets a viac!

- Svadobná hostina - Svadobné Sprcha - Oslavy Výročia - Baby Sprcha - Krst - Bar Micva - Bat Micva - Narodeninová Párty - Potvrdenie - sväté Prijímanie - Firemná Akcia - Starobný Večera - Engagement - Family Reunion - Quinceanera - Miss Dula - Vysoká Škola Prom - Promócie - School Reunion - Sladkých Šestnásť - silvester Party - Mardi

---Prijímame len Escrow (T/T, Western Union a ostatné platby www.haix.sk prijať)

Prosím, zanechajte správne a jasné, adresa; to sa zníži mnohých problémov dopravy. PLATBA OCHRANY

----Vaše peniaze sú v bezpečí, pretože budete posielať peniaze na www.haix.sk webovej stránke, pretože len po prijatí položky, www.haix.sk webovej stránke pošle sumu, nám. Takže vaša platba je 100% bezpečné!

DOPRAVA

--- Všetky naše položka je zdarma dodávané prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, že je dôvod, prečo je na skvelú cenu, to zvyčajne trvá 15 - 25 dní, ale z nejakých dôvodov, parcela bude meškanie. Ak potrebujete položka urýchlene si môžete vybrať, EMS, DHL, FedEx alebo UPS. Je to viac, rýchlo a bezpečne, trvá 7-10days, a prosím, kontaktujte nás platiť extra lodné náklady.

---Ak sa nemôžete dostať príspevok po 25 dní odo dňa, kedy nám poslali na vás, kontaktujte nás prosím priamo. My by sme sa s vami vyriešiť prípad.

---Všimnite si prosím: všetky odkaz, ktorý označené EMS doprava zadarmo, ak u sú z Brazílie, budeme loď Brazíliou post namiesto EMS, pretože Brazília, Brazília príspevok je najrýchlejší a najviac bezpečné spôsoby prepravy. Venujte prosím pozornosť na to skôr, než u objednávku.

Spätná VÄZBA

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc!!

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: Kohút perie, pierko urob si sám, pierko kohút, Lacné kohút perie, Vysoká Kvalita pierko urob si sám, Čína pierko kohút Dodávateľov.

Názov Značky Mladí Súrodenci
Množstvo 50pcs/veľa
Vzor Farbená
Materiál Kuracie Pierko
farba pestrofarebné
Číslo Modelu 10-15
Veľkosť 10-15 cm 4-6 palec
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Farba krásna kohút pierko DIY príslušenstvo pierko 10-15 cm 4-6 palcový 50 root predaj

Farba krásna kohút pierko DIY príslušenstvo pierko 10-15 cm 4-6 palcový 50 root predaj

Súvisiace produkty

Porovnať