2 v 1 Postroj Kamarát Hnedá Sova Babi Bezpečnosť Zvierat Batohy Bebe Chôdza Opraty Batoľa Vodítka GB-011

Nový produkt

Skladom

€11.33

Pridať do obľúbených

1. Úvod Postroj Kamarát je vynikajúci spôsob, ako udržať deti v bezpečí na verejných miestach, fungujúci aj ako postroj a batoh. Dieťa-priateľský postroj udržuje vaše drahé dieťa zavrieť, keď to budete najviac potrebovať. Bezpečnostný popruh nastaví ako vaše dieťa rastie. Spona umožňuje jednoduché zapnutie a vypnutie prístup, čo znamená, že môže byť použitý ako pravidelné batoh, keď rein nie je potrebné, zatiaľ čo spojenie popruh zostáva pevne pripojený, keď sa používajú ako postroj. Dlhé, 5-nohy, chvost umožňuje váš malý dobrodruh na posun o zatiaľ čo ešte v rámci rodičov kontroly. -vyrobený zo 100% polyesteru - 18 mesiacov + - ideálne pre vonku a na verejných miestach - pre použitie ako batoh alebo postroj - obsahuje zábavné puzdro pre hračky - nastaviteľné popruhy - pohodlné bezpečnostné pracky - safety vládnuť s bezpečné klip prílohu - ľahké, aby! Zábava na nosenie! -stroj umývateľný

2. Modely: Hnedá Sova . Aj pre iné modely, môžete skontrolovať od nášho obchodu.

3. Vek: Odporúčania na 18 mesiacov-4 rokov, hrudníka menej ako 65 CM.

4. Balenie : Všetky hromadné balenie ; Ak je potrebné farebných políčok pre balenie, prosím, kontaktujte nás a kúpiť farebných políčok individuálne!

Vzorky Pictuers ( Možno majú nejaký farebný rozdiel od skutočných ty )

1. O Balenie&Poštovné -Budeme sa snažiť čo najlepšie pack každej objednávke v dobrom stave pred dodaním. Ale nemôžeme zaručiť package sú stále v dobrom stave, keď ho dostanete, pretože správnej interpretácie a dlhé vzdialenosti prepravy. Takže ak zistíte, že balíček rozbité, keď ju dostane, prosím, informujte sa dôkladne, ak tento tovar je v dobrom stave. Ak nie, prosím, nie prihláste sa a fotografovanie pre nás. Po registrácii sme sa nebude zodpovedný za akékoľvek nároky. -S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez dane alebo platenie málo dane pri importinng, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Ak chcete, aby sme písať rovnakú hodnotu, ako ste zaplatili, alebo potrebujete faktúru, prosím, napíšte nám ak ste objednávku. -Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa ľavej správne, keď ste na mieste, poradí(vrátane úplné meno, úplná adresa, psč a telefónne číslo), položka sa bude posielať na adresu, ktorú ste zostáva LEN! Po objednávke shiped von, tam sa nemá šancu nič zmeniť, sme nebude zodpovedná za poskytovanie zlyhanie, pretože neúplná adresa informácií! -Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane a cla, a kupujúci sú zodpovední za to.

T on doba dodania sa môže líšiť na rôznych krajín, najmä počas ŠPIČKY(ako Dovolenku Sezónny) alebo NEOČAKÁVANÉ FAKTORY(ako Poveternostné Podmienky, Štrajk, Colné Zadržiava, Vojny atď.). Prosím, vyberte si právo prepravu spôsobom podľa vašich podmienok(Čína Príspevok je najviac hospodárske spôsoby, ale aj najpomalší spôsob ).

Nižšie sú predpokladaná dodacia lehota pre rôzne spôsoby dopravy, že si môžete vziať na odkaz: 2.Záruka a Vráti -Ak zistíte, že je rozdiel s popisom v našom obchode, môžete nás kontaktovať na uznesenie a zaslať tovar späť, ak je to potrebné. Ale okrem náhradu škody, poštovné a manuálne zle doings, ktorý je mimo našej kontroly. Po schválení, vrátime časť alebo celú tovaru peňazí. Prepravu z a späť náklady sa nevracajú. 3 spätnú Väzbu: -Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 4-5 hviezdičiek ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívna spätná väzba(1-3 star ohlasy). My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: batoľa vodítku, bezpečnosť batoh, vodítku batoh, Lacné batoľa vodítku, Vysoko Kvalitné bezpečnostné batoh, Čína vodítku batoh Dodávateľov.

Vzor Typ Karikatúra
Číslo Modelu GB-011
Názov Značky maboshi
Nosná 20 kg
Vekové Rozpätie 10-12 mesiacov,13-18 mesiacov,19-24 mesiacov,2 roky Až
Druh Postroje & Reťaze
Materiál Polyester
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 v 1 Postroj Kamarát Hnedá Sova Babi Bezpečnosť Zvierat Batohy Bebe Chôdza Opraty Batoľa Vodítka GB-011

2 v 1 Postroj Kamarát Hnedá Sova Babi Bezpečnosť Zvierat Batohy Bebe Chôdza Opraty Batoľa Vodítka GB-011

Súvisiace produkty

Porovnať