Rose 6 otvor silikónové formy na mydlo formy kvet sviečka formy multi-spoločné formy domov šikovný nástroj

Nový produkt

Skladom

€11.18

Pridať do obľúbených

Rose 6 otvor silikónové formy na mydlo formy kvet sviečka formy multi-spoločné formy domov šikovný nástroj Popis Názov Položky Rose 6 otvor silikónové formy Materiál 100% potravinársky silikón Značkou LXYY veľkosť/cm 13,5 CM*9.5 CM*2.2 CM/3,5 CM*1,5 CM hmotnosť/g 270 G/11 G*6 Miesto Pôvodu Peking, čína Certifikát LFGB/FDA/CE/EÚ/SGS Použitie môžu byť použité, aby fandont tortu dekorácie, ľadové sochy, gum pasta, mydlo, ovocné želé, cukor, a 3D čokolády. Funkcie Výrobku 1. Neškodné, netoxický a vysoko kvalitné potraviny silikónu materiál 2. Teplotný rozsah: -40F až +446F (-40°C až +260°C) 3. Ľahko umývateľné a rukoväť 4. Profesionálne a je opakovane použiteľný produkt, jednoduché skladovanie a prepravu 5. Všetky druhy vzorov novosti Zákazníka vzory sú weclome farba každá farba sa vám páči Balenie Vrecko balenie je k dispozícii Balenie ako zákazníka Port Tianjin Platba T/T, Western union, Paypal vzorku, aby prijateľné dodacie lehoty 3-7 dní, alebo v závislosti na cutomers", aby množstvo

Popis Produktu

Tento vysoko kvalitné silikónové formy umožňuje ľahko vytvoriť dokonalé dieťa položky na zdobenie torty. Forma je mäkký a pružný, takže je ľahké naplniť fondant alebo gum pastu a odstráňte tvarové kusy. Po unmoulding, prach s lesk alebo perla prach alebo farbu, ako potrebujete.

Materiál: Silikón

Starostlivosť: Top-rack v umývačke alebo umyť mydlom a vodou a suchý vzduch (ak vysušené uterákom, plesne bude vyzdvihnúť žmolky od uterák)

Produkt čína

Ak chcete použiť, hniesť malé množstvo fondant alebo guma vložiť do hladka, prach s kukuričným škrobom, potom ho stlačte do formy (nie je prach, plesne, sama, ako to bude mať za následok stratu podrobností). Pop lisované fondant alebo gum pasta sa jemne holding formy s palcami hore a prsty na dno formy a ohýbanie to von a nahor. Pre hlboké alebo vysoko-podrobné formy, miesto plné plesne do chladničky, alebo mrazničky pre 15 - 30 minút, aby sa na fondant alebo gum paste, ak chcete nastaviť pevný a aby pre easy de-formovacie

POZNÁMKA: Dutine rozmery (kde poznamenať) sú približné a zvyčajne odkazujú na rozmery dutiny otvorenie; výrobok získaný z foriem môže byť menšie, alebo väčšie ako rozmery poznamenať, v závislosti na tvare a štýl dutiny

Naším poslaním je zameraná na Kvalitu, Služby a Ceny

Naša spoločnosť je kombinácia výroby a obchodu s 2 rokov skúseností vo výrobe.

Služby: poskytujeme konzultačné služby pre silikónové gumy časť technické informácie, ako aj efektívne po predaji odpovede na zníženie akékoľvek oneskorenie alebo odpadu pre vaše investície do projektu tvorby a výroby.

Kvalita: Všetky výrobky spĺňajú bezpečnosti potravín medzinárodných pravidiel. RHOS , Americká FDA, Nemecko LFGB.

Cena: na základe našich skúseností vo výrobe postup a dobre navrhnutý plán výroby,môžeme znížiť výrobné náklady a zvýšiť svoju konkurencieschopnosť.

Naše služby

S našim princípom "kvalita a vzájomnej výhodnosti, zákazníkov prvý", úprimne sa teším na spoluprácu s priateľmi z celého sveta pre rozvoj v budúcnosti. Vítame vás na patronize nás a aby obchodné rokovania s nami.

výhodou

1.Skutočný výrobca, ukončené pečenie nástroje kategória

2.profesionálny dizajn a predaj tím

3.one-stop service sourcing

4.kontrola kvality a čas doručenia je prísne kontrolovaných

5.nachádza sa v kapitálu čína, Peking, perfektné vybavenie

Štítky: silikónové formy na mydlo, silikónové formy, kvet sviečka formy, Lacné silikónové formy na mydlo, Vysoko Kvalitné silikónové formy, Čína kvet sviečka formy Dodávateľov.

Materiál 100%potravinársky silikón
Certifikácia EHS,ES / EÚ,SGS,LFGB,CIQ,FDA
Silica gel kvality a FDA a SGS certifikácia
Nemravný Obrázok No
Použitie formy pre výrobu mydla, sviečka, cake dekorácie, cukrovinky
Číslo Modelu LX-Q8804
Pôvod Peking (Čína)
Tortu Nástroje Typ Formy
Nástroje typu Formy
Funkcia Eco-Friendly, Zásobené
farba pantone alebo ako zákazníci' vyžaduje
Druh Tortu Nástroje
LOGO na mieru
So Sexuálnym Podtextom No
Package Funkcie opp taška a kartónu
Názov Značky LX plesne
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)
Veľkosť Balenia 17cm x 15cm x 2cm (6.69in x 5.91in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Rose 6 otvor silikónové formy na mydlo formy kvet sviečka formy multi-spoločné formy domov šikovný nástroj

Rose 6 otvor silikónové formy na mydlo formy kvet sviečka formy multi-spoločné formy domov šikovný nástroj

Súvisiace produkty

Porovnať