2 ks 52mm na 77mm 52-77mm 52mm-77mm52-77 Krokovanie Krok Filter Adaptér Krúžok

Nový produkt

Skladom

€5.36

Pridať do obľúbených

Čo je krok smerom krúžok

Krok krúžky, tiež známeho ako adaptér krúžky, umožňujú použiť filtre a príslušenstvo, ktoré nie sú rovnakej veľkosti ako váš objektív kamery. Objektívy, filtre a prichádzajú v širokej škále typov a veľkostí bohužiaľ nie vždy zapadajú dohromady správne. Našťastie je krok hore alebo krok dole filter pre takmer akúkoľvek potrebu.

Ako krok krúžky práce

Krok krúžky poskytujú spôsob, aby sa zmestili väčší priemer filtra alebo príslušenstva na menšie objektív. Krok až krúžky, skrutky do vášho šošovky závitov a poskytuje väčší závit s potom môžete pripojiť iných prvkov, ktoré sa nachádzajú viac zintenzívniť krúžky.

Ako krokom dole prstene práce

Krok dole krúžky pracujú v presne rovnakým spôsobom, ale namiesto toho poskytujú spôsob, ako pripojiť menšie príslušenstvo a filtrov väčších šošovky.

Je dôležité poznamenať, že zvyčajne ďalej od objektívu umiestnite filter horšie optika bude. Vždy je najlepšie pozrieť sa na najtenší adaptér krúžok, ktorý môžete nájsť, pretože tieto budú udržiavať filter v blízkosti objektívu.

Funkcia:

Transformovať kaliber adaptér krúžku, môže byť namontovaný na prednej šošovky na dosiahnutie rôznych priemer zdieľať rovnaké šošovky s priemerom filtra, clona, ďalší objektív a iné príslušenstvo. Účelom je zvýšiť priemer objektívu.

Vysoká kvalita a nový výrobok.

Zmeniť filter alebo adaptér alebo objektív, alebo iné veľkosti, od malých až po veľké.

Vyrobený z Hliníka.

Balenie Obsahuje:

Krok Krúžok Filter Adaptér * 2

sledovacie číslo x1

Štítky: filter adaptér krúžok, krúžok Adaptér, filter adaptér krúžok, Lacné filter adaptér krúžok, Vysoká Kvalita krúžok adaptér, Čína filter adaptér krúžok Dodávateľov.

Číslo Modelu 52-77MM
Názov Značky harry dobré
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks 52mm na 77mm 52-77mm 52mm-77mm52-77 Krokovanie Krok Filter Adaptér Krúžok

2 ks 52mm na 77mm 52-77mm 52mm-77mm52-77 Krokovanie Krok Filter Adaptér Krúžok

Súvisiace produkty

Porovnať