Vysoká Kvalita Nové M42 Objektív pentax PK pre pentax KM K-M-K-7 K-X K2000 K20D Adaptér Krúžok 5 ks

Nový produkt

Skladom

€7.18

Pridať do obľúbených

M42 Objektív Pentax PK mount adaptér

Úvod

· M42 na všetky Pre Pentax PK mount adaptér krúžok

· Skontrolujte, M42 mount objektívy ( Pre Zeiss®, Pre Pentax, Pre Praktica, Pre Mamiya, Pre Zenit) môžu byť použité na Pentax PK kamery

· Nie je ROM pripojenie na krúžok, takže membrána ovládanie objektívu je nastaviť manuálne

· Je možné použiť Makro krúžky a iné príslušenstvo

· Úplne nové, nikdy nepoužíval

· Vyrobené z hliníka (nie plastový)

· farba : Čierna

UPOZORNENIE:

Hoci objektív sa hodí fyzicky, automatické membrána, automatické zaostrovanie, alebo akékoľvek iné funkcie nebudú pracovať správne pri používaní tohto adaptéra.

V tomto prípade "stop-down mód" budú musieť byť použité pri meracích od objektívu nemá schopnosť

jeho clona pod kontrolou kamery tela.

Môžete strieľať s manuálny režim alebo režim priority clony

Obsahuje

Bajonet adaptér x5 (hliníkový)

Vhodné Pre Pentax PK DSLR a Filmový SLR (ako dlho, ako telo berie Pre Pentax PK objektívu)

Package Zahrnuté: 5x M42 Pk

Platby Prijímame Platby: Paypal, Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod, alebo uhradiť s vybranými debetné karty. KÚPIŤ VIAC, VIAC ŠETRIŤ. Čím viac nakupujete, tým nižšia je cena, ktorú dostane. Kupujúci je POVINNÝ zaplatiť do 5 dní. Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, kontaktujte nás, alebo www.haix.sk o pomoc.

Doprava Sme radi, že prijímať objednávky z Európy, Severnej Ameriky, Austrálie a iných krajín, niektoré krajiny môžu platiť obmedzenia. Zásielku vám bude poslaná doporučene Letecky, ktoré zvyčajne trvá 12 alebo 25 pracovných dní (víkend nie je súčasťou balenia) dodať na ruky. Prosím, aby do 48 hodín prípravy na odoslanie, hoci zvyčajne položku odoslať v priebehu 72 hodín po platba potvrdená. Ponúkame zásielky kombinovať na kupujúceho, ktorým objednať viac ako jeden položky raz čase od istej lokalite, ak si chcete uložiť súčasťou poštovné. Sme nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu. Vždy sa snažíme najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (alebo GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Vo väčšine prípadov dopravy, nie je daň splatná. Ak sa však akékoľvek dodatočné poplatky generované za colné odbavenie musí znášať zákazník.

Záruka 12 mesiacov Výroba je Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí) Chybné položky SA Musia vykazovať a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a originálneho obalu). dáme vám o priznanie ID.Medzitým Prosím, povedzte nám, čo vada,na odstránenie nesprávneho používania. Návrat expedičný poplatok je zodpovedný, od kupujúceho.

Záruka Zákaznícky Servis

Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame, aby ste nás kontaktovali Hneď PRED vami, dajte nám neutralor negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: Adaptér Krúžok, M42 OBJEKTÍV, m42 objektív, Lacné adaptér krúžok, Vysoká Kvalita m42 objektív, Čína m42 objektív Dodávateľov.

Číslo Modelu M42 PK Pre Pentax
Kompatibilné Značky Pentax
Názov Značky ikacha
Model M42 PK Pre Pentax
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 16cm x 10cm x 5cm (6.30in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoká Kvalita Nové M42 Objektív pentax PK pre pentax KM K-M-K-7 K-X K2000 K20D Adaptér Krúžok 5 ks

Vysoká Kvalita Nové M42 Objektív pentax PK pre pentax KM K-M-K-7 K-X K2000 K20D Adaptér Krúžok 5 ks

Súvisiace produkty

Porovnať